Şimdi Ara

🔴TÜRK TELEKOM İNDİRİM TAKTİĞİ🔴 [ANA KONU] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
7
Favori
18.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuyu açan arkadaştan allah razı olsun, bugün aradım 12 gb prime tarifeyi 73 liraya kullanıyordum ve tahattüt bitimine 9 ay vardı. yukarıdaki taktikle yeni teklif verdiler 15gb tarife 49 lira... SİUUUUUUUUUV🔴TÜRK TELEKOM İNDİRİM TAKTİĞİ🔴 [ANA KONU] 

Bazı arkadaşlar varoşluk diyor enayi olacağıma varoş olurum🔴TÜRK TELEKOM İNDİRİM TAKTİĞİ🔴 [ANA KONU] 

• 10 gb prime ı 47 ₺ye veriyorlar uygulamada tanımlı olan tam bana göre kampanyasında çıkanı söylüyorlar. ekstra bir iyileştirme yapmıyorlar. taahhüt bitimine 12 gün kaldı

• Aynı şeyi internet için de yapabilirsiniz. Sözleşmeyi son gün yenileyin o vakite kadar da telefonlarını açmayın meşgule atın. Sonuç : ben 90tl lik faturaya razıyken onların teklifi 75tl + 1 ay bedava 🔴TÜRK TELEKOM İNDİRİM TAKTİĞİ🔴 [ANA KONU] 

• Bende aldım indirim ama mesaj gelmedi ne zaman gelir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 gb 53 tl
    10 gb 61 tl
    Bimcelden telekom faturalıya geçiş için mh aradım fiyatlar böyle. Bimcell 28 liraydı 34 oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zngdev67 Z kullanıcısına yanıt

Siz burda yazılana ters gitmişsiniz hocam :)

TT faturalıda olup faturasıza geçirin demeniz lazım düşük fiyat alabilmek için.

• artizkim A kullanıcısına yanıt

merhaba 15 gb 49 lira prime olan mı acaba

20 gb prime online işlemde 70 lira çıkıyor

• Ve son aya girdik. TT Prime için taahhütüm bitti. Bu ay içerisinde arayıp faturasıza geçiş için talebi iletelim bakalım ne diyecekler.

• 😀 turkcell dev 80 aldım 299 tl ye. Aylık 25 tl ye geliyor.

• zngdev67 Z kullanıcısına yanıt
    O nasıl oluyor hocam ya 300 lük tarife 25 e mi geliyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yıllık 299 TL aylık 25 TL ye denk geliyor

• Beyler uzun süredir kenarda yatan hattıma teklif geldi hat benim üstüme ama kardeşim kullanıyor.evde net var yinede uygunmu değil mi siz paket gurularına sorayım dedim pek anlamam paket fiyatlandırma politikasından. Teklif şu 750 dk 6 gb net 3 ü normal 3 ü face twit , Sınırsız youtube ve sınırsız whatsap 60 tl vergilerle 62-63 olur nedir bu teklifin oluru ?

• rameowerr R kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle pahalı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bende Türk Telekom kullanıyorum aslında mevcut tarifem 22 Haziran'da sonlanıyor fakat uygulamada Tam bana göre diye bir tarife önermişler %20 indirimli olarak 12 GB + 1000 DK + 500 SMS 35.41 TL 12 fatura dönemi boyunca sabit ücret uygun mudur yoksa Haziran'ı beklemeli miyim?

• takip

• juve212 J kullanıcısına yanıt
    12gb size yetiyorsa çakılın bence.

• Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt

Genelde wifi kullandığım için yetiyorsa aslında fakat acaba dedim taahhüt tarihi dolmadan önce daha uyguna bir teklifleri olur mu gerçi her şey pahalanıyor belki bu fiyat bile zor bulunur.

• juve212 J kullanıcısına yanıt
    35 lira çok zor bundan sonra bence.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.