< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 2 Aralık 2021; 21:3:1 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 2 Aralık 2021; 21:3:1 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Beni direkt faturasıza geçirmişlerdi böyle yapınca. 30 TL faturasıza geçiş ücreti son faturama yansıdı. Şuan faturasızda memnunum
|
gerçek ölücülük bu değil. seni kınıyoruz
|
Bu bir açık bug falan değil,bu firmanın müşteri kaybetmeme stratejisi ve yıllardırda devam ediyor. Kimisine %20 verilir,kimisine %40 kimisine %50.
140 liralık tarifeyi,telekom'da 34 liraya kullananı bilirim. Tarife ismi : prime 40'dı. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 28 Kasım 2021; 0:55:1 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 28 Kasım 2021; 1:55:28 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
yanlış bilgi vermeyin. genelde onaylıyorum kelimesini sorulsa da bana da olduğu gibi 5-6 ay önce direkt faturasıza geçişim oldu. milyoner yarışmasıyla karıştırmayın emin misiniz diye hiçbir zaman sorulmadı bana sorulmazdı. faturasıza geçişi onaymıyor musunuz diye sorarlar. ya siz çok milyoner seyrediyorsunuz ya da sizlle konuşan müşteri hizmetleri temsilcisi taahhüdü olmayanlar bu yöntemi deneyebilirler. beni direkt 6 ay kadar önce faturasıza geçişim oldu. onaylıyor musunuz da sorulmadı. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
4-5 senelik müşterisi idim ttnin adamlar indirime bile yanaşmadı 4-5 kere konuştuğumuz halde |