Şimdi Ara

Türk Telekom internet hızı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türk Telekom faturasız kullanıyorum. İkinci hattım vardı Turkcell olduğu için kullanılmış hat olduğu için kapattım onu ama. Turkcell ile Türk Telekomu indirme yükleme hızı olarak karşılaştırdım Türk Telekom resmen uçuyordu fark attı Tt Turkcele. Sizce arkadaşlar bana mı böyle geliyor yoksa Türk Telekomda gelişme mi vardır. Turkcel eski Turkcell değil galiba ama Türk Telekomda eski avea değil sanki gelişme var. Bir gerçek var ben deneme amaçlı test ettim özellikle evimde deneyimledim Turkcell 1440 p video donarken Türk Telekomda sorunsuz izliyordum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Türk telekom mobil alanında ciddi bir atak yaptı doğrudur turkcell çekmiyor konumunda şuan

• teknoloji41 kullanıcısına yanıt
    Hocam Turkcell'de çekiyor ama Türk Telekom kullanıyorum şuan bir aydır çekmediğini görmedim. Haliyle ben neden iki kat para vereyim ki Turkcele. Yani Turkcell eskisi gibi değil. Evimde bir iki üç mbps hızlar alıyorum bu İstanbul'un göbeği. Bazıları diyor Tt çekmiyor ben anlamadım ama genelde bunlar Tt kullanmıyor eski avea algısı vardır

• Konu yanlış yerde mobil operatörlere açman gerekli.

• AMC kullanıcısına yanıt
    Onu denedim olmadı. Mobil operatöre tıklayınca konu açılmıyor

• Benim sıralamam Turkcell -> Turk Telekom olur. Vodafone'u mobil operatörden saymıyorum.

Turkcell kapsama alanı olarak daha yaygın ancak TT'de çektiği yerlerde güzel hızlar sunuyor. Maalesef ofisimde hiç çekmediği için TT kullanamıyorum.

Bu tecrübeler benim lokasyonlarıma özeldir. Sakarya'nın köylerine gidin, Cem uzan'ın telsim'i çeker sadece :)

• ru.celebi kullanıcısına yanıt
    Valla Tt iyi ki var yoksa Turkcele muhtaç olurduk. Turkcelin verdiği hızı veriyor Tt bazı yerlerde nadiren çekim sorunu var ama dediğiniz gibi Vodafone çok vasat hız konusunda

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bölgeden bölgeye, mahalleden mahalleye, sokaktan sokağa değişiyor operatörlerin performansı. Yani şu iyi bu iyi demek zor açıkcası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 31 Temmuz 2024; 16:59:14 >
  • Konunun Mobil Servis Sağlayıcılar kısmında olması gerekiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.