Şimdi Ara

Türk telekom kontrol sizde tarifeleri ve içerik detaylarii

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar Türk telekom un hem kurumsal hem bireysel verebildiği tarifeleri olan kontrol sizde tarifeleri ile ilgi sormak istediğiniz veya veya hattinizi taşımak isterseniz bu tarifelere burdan paylaşabilirsiniz yada bana pm atabilirsiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bu tarifeler bu fiyatlar ile burada satış yapamazsınız

biz 1000 dak 1000 sms 10 gb 29 Lira
    1000 dak 1000 sms 15 gb 35 liraya kullanan kullanıcılarız işiniz zor
  • Valla bu tarifelerin isimlerini de bi yazarsan çok sevinirim

• Türk Telekom Fsk T kullanıcısına yanıt

Faturalıda 10 ve 15 GB tarifelerin adı

Forumda konuları da var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Profilinize baktigimda bugün üye olmuşsunuz. Telekom mobil çalışanıysanız faydanız olacaktır kuşkusuz tabi zamanla görecegiz amaç sadece satış mı yardım mı?
    15GB 35TL tarifesini ve 20GB 44TL Efsane Prime kullanıyorum.
    İkisi de kontrollü tarife,bittiginde ücret yansımıyor.
    Aslında Efsane Prime tarifesini torpille 20 TL'ye indirttim, ama buraya korsam kimseye bir faydası olmuyor,herkes biz nasıl alabiliriz yazıyor. Sonra ayıtla pirincin taşını.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emekli Komutan

Profilinize baktigimda bugün üye olmuşsunuz. Telekom mobil çalışanıysanız faydanız olacaktır kuşkusuz tabi zamanla görecegiz amaç sadece satış mı yardım mı?
    15GB 35TL tarifesini ve 20GB 44TL Efsane Prime kullanıyorum.
    İkisi de kontrollü tarife,bittiginde ücret yansımıyor.
    Aslında Efsane Prime tarifesini torpille 20 TL'ye indirttim, ama buraya korsam kimseye bir faydası olmuyor,herkes biz nasıl alabiliriz yazıyor. Sonra ayıtla pirincin taşını.

Aslına bakarsanız beni tanıyorsunuz şöyleki ben bundan önce Vodafone red Tsk olarak katiliydim baya bi muhabbet etmiştik konularda ama Vodafone açıkçası bana ve bir kaç arkadasima da kazık atti ve bizleri işten çıkarttı türk telekomdan gelen teklif üzerine bende burda başladım ve dh nin bilgi paylaşımı ilede çok daha hız bir şekilde bir çok konuya hakim olucağımi düşünüyorum tarifeler acısından zaten diğer prosedürlerin hepsini biliyorum tek derdim burda tarifeleri artı ve eksileri bakalım nasıl.olucak bende şuanda araştırma icerisindeyim teşekkürler ilginiz için

Tamam iyi oldu bunu yazdigin. Bence sen iyi dürüst birisin. Polemik yaptığını hiç görmedim o kadar eleştiriye rağmen. Keşke o hesabin kullanici adini değiştirip devam etseydin,daha olumlu olurdu.
    Vodafonede hayat yok. Böyke daha rahat edersin ama Telekomda ev interneti satışı da yapacaksan çok uoğun olur. Stresli olur. Mecidiyeköyde Vodafone bayileri boş,Turk Telekom bayileti sürekli dolu. Dolu olmasinin bir sebebi de şikayete gelen insanlar gerçi.
    Ben ne zaman Turk Telekom yada Turkcell bayilerine gitsem birileri sürekli kavga ediyor,şikayet ediyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    o tayfaya sizde mi girdiniz ekmek parası ama vodafone çalışanlara neden böyle davranıyor

satış personeline davranışları neden böyle çok duydum senin gibi işten çıkan
  • Evet ben değişiklik yapmaya çalıştım ama değiştiremedim sürekli bi hata var dedi o yüzden bende Bu şekilde yeni kullanıcı açtım
    Ev interneti ile.alakali evet buda benim hedeflerimin içerisinde var keza bütün operatörlerde her alanda hem gsm hem ev interneti sorun ve problemleri var tt de daha fazla olmasının en büyük sebebide aslında binalardaki kablolardan aslında eski yapılar olduğu için bakalım burda bismillah dedik inşallah nasibimiz kısmetimiz ne kadar ise o kadarına tama edicez. Teşekkürler

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Ahde vefa her yerde olduğu gibi burda da bir ise yaramadı diyeyim dostum çalıştığım şirkette elimden gelen herşeyin hep fazlasını yapmaya çalıştım o kadar çok sorun vardiki son 4 senede hep bunları çozmeyle3 uğraştım sonucunda burdayiz işte ya nasip dedim bakalım rabbim.neylerse güzel eyler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.