Şimdi Ara

turk telekom kota bitince internetin bitmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evde/işte internet paketinize ait kullanımınızın %100'e ulaşması sebebiyle ayın kalan günleri için internet hizmetiniz sonlandırılmıştır. Önümüzdeki ay itibariyle internetinizi tekrar mevcut paketinizin hızı ile kullanmaya devam edeceksiniz.

böyle diyor kotalı internet diye bir şey kaldımı ne alaka arkadaşlar bilen var mı ?

• Ek paket alabiliyorsunuz 30 günlük 100 gb 20 tl.
    Ama ayın sonuna 8 gün kaldığı için 8 günlük 5 tl civarı tutar. Keşke kotalı paketler bu haliyle devam etse. Sınırsızlara göre çok ucuz. Ama artık yeni üyeler için kaldırılmışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: matterdome

Ek paket alabiliyorsunuz 30 günlük 100 gb 20 tl.
    Ama ayın sonuna 8 gün kaldığı için 8 günlük 5 tl civarı tutar. Keşke kotalı paketler bu haliyle devam etse. Sınırsızlara göre çok ucuz. Ama artık yeni üyeler için kaldırılmışlar.
    benimki hem pahalı 120 lira ödüyorum aylık tivubu vs var içinde o yüzden galba ama başka pakete geçemiyorum taahüüt olduğu için sanırım kotalı paketmiş yeni anladım pek anlamam bu muhabbetlerden 2021e kadarda çekilmezki bu
  • mertxd14 M kullanıcısına yanıt
    Ararsanız eşit ya da daha yüksek fiyatlı sınırsız paketlere geçirebilirler. İnternet hızınız neydi bu arada?
  • quote:

Orijinalden alıntı: matterdome

Ararsanız eşit ya da daha yüksek fiyatlı sınırsız paketlere geçirebilirler. İnternet hızınız neydi bu arada?
    24 mb hocam bi arayıp soriyim çok teşekkürler hocam cevabınız için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk Telekom evde internet
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.