Merhabalar Türk Telekom 200 gb kotayı geçmeme rağmen 2 gündürhız düşüşü yaşamadım Download hızım hala 6 mbps ile indirme yapıyorum aceba şimdiden alıştırma mı yapıyor lar :)
Şimdi bu konunun açılma amacı ne ne alıştırması yapacaklar sanki çok meraklılar kota kaldırmaya.
quote:
Orijinalden alıntı: AMC
Şimdi bu konunun açılma amacı ne ne alıştırması yapacaklar sanki çok meraklılar kota kaldırmaya.
Neden boyle sert tepki yaptınız anlamadım açıkcası 2 gündür incelemede bunu gördüm o yüzden sizle paylaşmak istedim sert yapmanıza gerek yok yani iyi geceler
Bende de bazen hemen hız düşmesi olmuyor düşer ama bence
Biraz daha bekle, düşürürler. Hop diye anında düşürmüyorlar hızı.
ahmetayazzA
kullanıcısına yanıt
O şahsiyetin problemi hayatla.. Bu tarz siyasi görüşlü şahsiyetler sürekli kavga dövüş içeren saçma tv programları izlerler ve hayatlarının her anını sorun yaratmak adına geçirirler boşver sen o gereksiz üyeyi BAS engeli geç sen de benim gibi.
16 Mbps 200 GB akn ye geçtiğimiz günlere kadar 65₺ ödüyordum 100₺ fazla değil mi ?
Şuan 24 Mbps 100 GB akn Hipernet 62₺
50 mbps 200 gb kullanıyorum ekstradan 18 lira 100 gb aldım o yüzden 100 lira görünüyor :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme