Şimdi Ara

Türk Telekom Kullanıcıları Hız/Tarife/Fiyat..(35mbit önerilir) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
3.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Team NINJA

aklıma takılan bir soru var.
    ben 16mbit 50gb kotalı tarifedeyim.
    kotayı bitirdim ve 5mbit e düştüm peki gece hızımız yükseliyormu yoksa kotayı aştık diye sabit 5 demi kalıcaz ?

5 de kalacaksak ozaman 2-8 arası yapıcaz işlerimizi

Gece 2-8 arası hız yükseliyor. İstersen ayın 1'inde kotanı doldur farketmiyor. Gece paket hızı neyse onu sonuna kadar kullanıyorsun.

Benim herkese tavsiyem yüksek hızlı internet paketlerine geciş yapılması. 5-10 tl ile kimse batmaz. 35mbit sonrası 16mbite düşüyoruz. Keşke 75mbit falan da olsa,uygun fiyatlara geçebilsek hız o zaman 24mbit olacak. Sınırsız 24mbit-16mbit bunlar gayet güzel hızlar,iş görüyor. Yıllardır 3mbit ile sürünürken bu hızları almak çok çok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: devrezcayi

quote:

Orijinalden alıntı: Team NINJA

aklıma takılan bir soru var.
    ben 16mbit 50gb kotalı tarifedeyim.
    kotayı bitirdim ve 5mbit e düştüm peki gece hızımız yükseliyormu yoksa kotayı aştık diye sabit 5 demi kalıcaz ?

5 de kalacaksak ozaman 2-8 arası yapıcaz işlerimizi

Gece 2-8 arası hız yükseliyor. İstersen ayın 1'inde kotanı doldur farketmiyor. Gece paket hızı neyse onu sonuna kadar kullanıyorsun.

Benim herkese tavsiyem yüksek hızlı internet paketlerine geciş yapılması. 5-10 tl ile kimse batmaz. 35mbit sonrası 16mbite düşüyoruz. Keşke 75mbit falan da olsa,uygun fiyatlara geçebilsek hız o zaman 24mbit olacak. Sınırsız 24mbit-16mbit bunlar gayet güzel hızlar,iş görüyor. Yıllardır 3mbit ile sürünürken bu hızları almak çok çok iyi.

tşk ederim bilgi için.
    benim 16 hayli hayli işimi görüyor gece 1 de işten çıkyıorum zaten sabahta 8 10 gibi yatıyorum tam benim için yapılmış resmen
    haziran 26 sında sözleşme bitiyor iptal ettiricem açıkcası.

• quote:

Orijinalden alıntı: Expertiest

quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

quote:

Orijinalden alıntı: Expertiest

şuan taahhütüm var bu tarifeye geçebilir miyim? ayrıca bugün ayın son günü geçersem fazladan bi ücret ödermiyim aynı ayda 2 farklı tarife kullandığım için?

Daha ucuz olmamak kaydı ile istediğiniz pakete geçiş yapabilirsiniz, tahahütünüz bozulmaz-uzamaz. Fatura kesimi yanlış hatırlamıyorsam her ayın 3-5 iydi. Şimdi geçiş yaparsanız birkaç günlük bir kıst ücret çıkar.

evet şimdi geçtim 35 mbps 100 lük tarifeye şuan 16 mbps hız alıyorum 66 TL ücreti varmış

Hayırlı olsun. Bence 66tl güzel fiyat. 16mbit sınırsız internet 66tl düne kadar 3mbite bu paraları veriyorduk ve o hızla da doğru düzgün birşey olmuyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheBearGrylls

Vardı da biz mi geçmedik

Telekoma sordun mu hız durumunu??? Ben 3-5 ay önce 16mbite kadar adsl kullanıyordum binada vdsl olduğundan haberim yoktu,tesadüfen sorgulam sonucu öğrendim telekoma da telefon açıp teyit ettirdim sonrasında da 35mbitlik vdsl hızına kavuştuk. Telekom müdürlüğünü fiber konusunda baya bir aşındırdık ama adamlar o şeyimize rağmen binanınza vdsl geldi diye haber bile vermediler.
  • Expertiest E kullanıcısına yanıt
    Çok iyi fiyat hocam. Önceki paketiniz hangisiydi acaba ve ne kadar ödüyordunuz? Birde müşteri hizmetlerini arayarak mı geçiş yaptınız ? Tahahhüt süreniz uzadı mı acaba bilginiz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hersh

yalın 35 69,90 çifttelli kampanyası
    akn aşım sonrası;
    Türk Telekom Kullanıcıları Hız/Tarife/Fiyat..(35mbit önerilir)

gece 02 den sonrası;

uyumazsam eğer, gece 02 de güncellerim.

Bu fiyata ev telefonu dahil mi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: LittleTalk

Çok iyi fiyat hocam. Önceki paketiniz hangisiydi acaba ve ne kadar ödüyordunuz? Birde müşteri hizmetlerini arayarak mı geçiş yaptınız ? Tahahhüt süreniz uzadı mı acaba bilginiz var mı?

kardeşim mevcut yaralandığın kampanyanın listesindeki fiyatlarla değişim yapılıyor. Tahahüt süren uzamıyor. Ben mesela Hızda fırsat 24 iken, hızda fırsat var 35 100akn ye geçtim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 30 Nisan 2017; 23:20:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LittleTalk

24 mbps 35 akn idi 55 TL ödüyordum müşteri hizmetlerini arayarak geçtim taahhüt süremde değişme olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: devrezcayi

quote:

Orijinalden alıntı: TheBearGrylls

Vardı da biz mi geçmedik

Telekoma sordun mu hız durumunu??? Ben 3-5 ay önce 16mbite kadar adsl kullanıyordum binada vdsl olduğundan haberim yoktu,tesadüfen sorgulam sonucu öğrendim telekoma da telefon açıp teyit ettirdim sonrasında da 35mbitlik vdsl hızına kavuştuk. Telekom müdürlüğünü fiber konusunda baya bir aşındırdık ama adamlar o şeyimize rağmen binanınza vdsl geldi diye haber bile vermediler.

dostum bina falan yok müstakil ev 2 km öteden santralden geliyo

• şimdi bu gece 1 mayıs olacak gece 2 sabah 8 arası geçerli olacak mı bu akksiz bugün yani ? ona göre indirme yapacam yoksa sabah internetsiz kalmayalım :)
  • beyler akk dan sonra gb başına ücretlendirme var mı bu pakette
  • faruk321 kullanıcısına yanıt
    Evet herşey dahil.
    http://www.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/haydi-cifte-telli-ye.aspx?ref=ttnet

aşağılara doğru inerseniz, Yalın İnternet müşterisi olarak kampanyadan yararlanmak isteyen müşteriler için; ibaresini göreceksiniz, tıklayınız. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalnız_adam11

beyler akk dan sonra gb başına ücretlendirme var mı bu pakette

Telekomda böyle bir durum söz konusu değil. kablonet ve superonline için konuşuluyor gb başına ücretlendirme...
  • sizin heralde vatan ve aral gibi oyunları yüksek fiyata satan firmaların yediği cezalardan haberiniz yok,

süperonline olsun yada başkası sattığı tarifeye limitsiz deyipte gb başına 1 tl talep edemez, rekabet kurulu buna izin vermez,

hem süper onlinenin haberlerini kabus gibi veren sözde haber sitelerini oluyan düşünmekten aciz insanlar muhakkak bu haberden korkmuştur,

ama haberin içeriği tam olarak burda anlatılan gibi değil, onlar kotalı tarifeler için geçerli, yani siz limitsiz olan tariferlere geçeceksiniz, yada o tarifede değilseniz zati sorun etmeniz gereken bişey yok,

mesela süperonline için konuşulan haberdelerden biri şu,

kotalı

25 MBPS hız için 35 GB kota, 35 GB aşıldıktan sonra her GB için 1 TL, tarife fiyatı 54.90 TL.

50 MBPS hıza 50 GB kota,50 GB aşıldıktan sonra her GB için 1 TL, Tarifenin ücreti 69.90 TL

100 MBPS hız ve 100 GB kota, 100 GB aşıldıktan sonra her GB için 1 TL, Tarifenin ücreti 89.90 TL

kotasız

25 MBPS hız gerçek kotasız fiber internet, tarife fiyatı 89 TL

35 MBPS hız gerçek kotasız fiber internet için tarife fiyatı 139 TL,

50 MBPS hız gerçek kotasız fiber internet için tarife fiyatı 169 TL

100 MBPS hız gerçek kotasız fiber internet için tarife fiyatı 299 TL

düşünülüyor, haber doğru yada yanlış oluşu ay içinde anlaşılacak,

sizin dikkat etmeniz gereken aldığınız hizmetin olduğuna ve ne ödediğiniz bakmak olacak,

ortada ne abartılacak nede korkulacak bir durum yok,

olmadı şikayette bulunun ki ceza yesin....

• Benim altyapı 32 33lerde kalıyor şöyle bi 40 45 olsaydı geçicektim. Neyse 24te 8e düşüyor 1 mb ile indirme yapıyor youtubeden 1080p60 videoları max hızda sıkıntısız izledim buda yeter şimdilik.
  • GoldenParsTR kullanıcısına yanıt
    35Mbit'e geçip hız 28Mbit civarına sabitlettirilebilir belki. O zaman 16Mbit'e düşersiniz. Çok emin değilim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihattr

35Mbit'e geçip hız 28Mbit civarına sabitlettirilebilir belki. O zaman 16Mbit'e düşersiniz. Çok emin değilim.

Olabilir hocam tahattüt yenilerken deneyebilirim. Olmadı 24le devam bu şekilde bile yetti şuan :)
  • GoldenParsTR kullanıcısına yanıt
    Taahhüt devam ederken de geçiş yapabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk Telekom Fiber 35mbps 100GB AKN 74,90TL. AKN sonrası hız 16mbps olacak. Alternatiflere göre en uygunu buydu şubat ayında.
    35mbps ile Steam ve Uplay'de 4mb/sn indirme hızım var. Bu hızla 100GB kota 7 saat 10 dakikada bitiyor. Sonrasında 1.8mb/sn ile devam. 3mbps'ye düşünce 0.250-0.3mb/sn ile iniyordu kota bitince. AKN sonrası hızım 6 kat artmış olacak. Ben uygulamadan memnunum.
  • 1 yıl önce 69 tl 24mbit 75 gb vermiştim zorunluluktan 2 yıllıktı ben bunu değiştiremez miyim ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.