Şimdi Ara

Türk Telekom Kullanıcıları Hız/Tarife/Fiyat..(35mbit önerilir) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
3.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: devrezcayi

quote:

Orijinalden alıntı: skom

quote:

Orijinalden alıntı: devrezcayi

quote:

Orijinalden alıntı: skom

ben bu geçişi online işlemlerden yaptım ancak orada 93 lira yazıyordu 35mbite kadar/100 gb için (kampanyasız fiyat) ben hesaplı kampanyaya üyeyim 24 mbit/75 gb ve 1.5 sene daha tahhütüm var yeni gelen faturada 93 lira sürprizi ile karşılaşmam değil mi :)) yani kampanyalı fiyatı olan 76.90 öderim ?

Online işlemlerden niye geçtiniz ki??? Müşteri temsilcisini arasaydınız burada bir sürü insan 69.90tl ye 35mbit 100gb net alıyor. Biraz pazarlık biraz da başka operatöre geçerim ederim tarzı konuşmayla bahsettiğim fiyata anlaşabilirdiniz.

hocam taahhüt var pazarlık vs yapamıyorum yani.benim kampanyada kamnpanyalı fiyatı 76.90 mış o fiyattan geçmişim,az önce teyit ettim sorun yok yani.

Taahhüt olmasına rağmen pazarlık yapın dedim. Bu sitede bir sürü 69.90 kullanan insan var. Blöf yapın kapatmayı düşünüyorum ya da başka operatörlerden arıyorlar falan tarzında.. Gerçi çok bir fark ödemiyorsunuz ama en azından bir şansınızı deneyin ya da 50mbit yapın hattımı falan diyebilirsiniz. Kolay gelsin.

işte kapattıracağım dediğimde uzun süre taahhütüm olduğu için siz bilirsiniz beyefendi diyorlar :))

• Hipernet Limitsiz 24 MBPS/75 GB AKN 71 TL'ye geçtim. (7 TL aylık VDSL modem yalnız.) Sizce nasıldır tarifem. En yüksek alabileceğim değer 24'müş zaten İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyük bir şehirde de yaşamıyorum. Modem kargodan gelince kullanmaya başlayacağım.
  • 16 gb (kablosuzda 8 gb) 50 gb akn tel dahil değil 51 lira uygunmu sizce ?
  • 35mbit 200gb akk 56tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar uygun tarifeleri almak için bilmiyorum daha önceden söylendimi ; Bölgenizdeki TTnet müdürlüğüne gidip kapatma bölümüne " adsl parası aşırı pahalı diyip fiyatlardan veryansın yapıyorsunuz bana sunabileceğiniz uygun bir tarife varmı dediğinizde size çok uygun bir kaç tarife çıkarıyor yalnız 1-2 sene tahütlü olucak şekilde netinizi yeniliyor bilginiz olsun.
  • Türk Telekom Kullanıcıları Hız/Tarife/Fiyat..(35mbit önerilir)

Arkadaşlar 25 mbit 50 GB aldım, 62 TL ye, sonuçlar iyi mi

• Ya beyler bir şey danışmam lazım benim yeni şimdi bir yazlık alınma durumu var oraya internet bağlatmak istiyorum ttnet'i az önce aradım adresi verdim sorgulattım altyapı gözükmüyor dedi orada, acaba hiç mi umut yok ya? Site orası, Tekirdağ, Şarköy'de, isteyene, oralarda olan birine pm'den detaylı yerini söylerim. Çarşıdan biraz çıkınca tam merkeze bağlı değil ama site şeklinde bir yer yönetimi vs var. Komşuya sordum orada hat var dedi binalara gelen. Sürekli de gidip gelemiyorum TTnet alt yapısı yoksa eğer hiç mi bağlatma şansım yoktur internet? Turkcell falan? Mobil internetle hayatta yapamam sabit internet lazım. Haftasonu gidip bir Şarköy çarşıdaki bir ttnet bayisiyle konuşmayı düşünüyorum.
  • Tamamen farklı bir tarifede taahhütlü olup da (Ultranet vs. gibi) fiber üst tarifelerden birine cayma bedeli göstermeden geçebilen var mı? Çiftetelli, Fiber Hızlı Hepsi Dahil Kampanyası, Yüksek Hız Kampanyası gibi tarifelere. Soruyorum çünkü biraz önce müşteri hizmetlerini aradığımda bana 500 küsür liralık cayma bedeli çıkardı daha 15 ay taahhüdüm olduğu için. Ki kampanya detaylarında da, ''Mevcut taahhütlü müşterilerimiz kampanyadan cayma bedeli ödemeden faydalanabilecekler.​'' diye bir ibare mevcut.
    Bu durum, çalışanın bilgisizliğinden veya art niyetinden kaynaklanan bir durum mu yoksa gerçekten de olay böyle mi işliyor?
  • Chuck92 kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarı ile hep üst tarifelere çıkabiliyorsunuz. Düşürmek isterseniz ancak o zaman ceza çıkabilir. Farklı bir kanaldan müşteri hizmetleri ile görüşmeyi deneyin.

Edit: İşyerinin internetini vdslye geçirmek için aradım üst pakete geçiş olmasına rağmen 300tl ceza bedeli çıktı. Arayacaklar sizi bilmem ney dedi ama bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezimuse -- 10 Mayıs 2017; 14:48:1 >
  • SaGOpa_KaJMeR_61 S kullanıcısına yanıt
    bugun tarifem bitmiati 56 liraya verdile4 bana sabit hattim vardi eger sabit hattin varsa bu fiyata dusur

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.