Şimdi Ara

Türk Telekom Kullanıcıları Hız/Tarife/Fiyat..(35mbit önerilir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
3.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet Arkadaşlar Türk Telekom internet kullanan arkadaşları bu konuya alalım.

Ben 35mbit 100gb 69tl 24 ay taahhüt verdim.

Gece 02-08 arası 35mbiti full aldım

Şuan hızım 16mbit olarak geliyor. Film-dizi-netten tv-web gezinti olarak evde 3-4 kişi gayet rahat bir şekilde interneti kullanıyoruz.

1080p video izlerken falan hiçbir takılma olmadı.

Ayriyetten web sayfası online işlemler vb olarak Türktelekom bu işi gayet iyi yönetiyor bence...

35mit interneti herkese tavsiye ediyorum,şuan için bu tarife herşeye yetiyor. 3mbit felaketinden kurtulmamız da iyi oldu.

BTKya ve bu hızlara gelmemizde etkisi olan herkese teşekkürler. Umarım 2018 sonuna kalmadan çok daha hızlı tarifeleri uygun fiyatlara alırız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devrezcayi -- 30 Nisan 2017; 19:53:34 >

• benim taahhütum yok su an, sizin bahsettiginiz tarifeyi almak istedim ama nedense musteri temsilcisi bole bir tarife yok diyor, bilemiyorum hangi kosullarda bu tarifeyi bu fiyata satiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lemartes

benim taahhütum yok su an, sizin bahsettiginiz tarifeyi almak istedim ama nedense musteri temsilcisi bole bir tarife yok diyor, bilemiyorum hangi kosullarda bu tarifeyi bu fiyata satiyorlar.

taahütün yok ve TT ye geçiceksen 50 ye 50 paketi vardı ucuz bişey ona geç
  • quote:

benim taahhütum yok su an, sizin bahsettiginiz tarifeyi almak istedim ama nedense musteri temsilcisi bole bir tarife yok diyor, bilemiyorum hangi kosullarda bu tarifeyi bu fiyata satiyorlar.

Forumda takip ettiğim kadarıyla birçok arkadaş bu 35mbitlik tarifeye geçiyor. Hatta 63tl olarak 35mbit 75gb olan yeni tarifeye geçtiğini söyleyenler var. Siz hangi tarife ve hızdasınız? Bence müşteri hizmetlerini zorlarsanız 35mbitlik tarifeye uygun fiyata geçersiniz. https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/destek/internet/SozlesmeVeTaahhutnameler/hesapli-kampanya.PDF?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devrezcayi -- 30 Nisan 2017; 19:55:36 >

• 100mb hız 200GB kotalı pakete 105 mi ne veriyorum. Taahütlü. 4-5 yıldır aynı paketteyim.
  • 20mbit 50gb fiber su an 2-3 aydir yeni bir tarife secmedigim icin 99tl oduyorum, sizlerin bahsettigi tarifeye 86tl deniyor musteri hizmetleri tarafindan,
  • quote:

20mbit 50gb fiber su an 2-3 aydir yeni bir tarife secmedigim icin 99tl oduyorum, sizlerin bahsettigi tarifeye 86tl deniyor musteri hizmetleri tarafindan,

https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/destek/internet/SozlesmeVeTaahhutnameler/hesapli-kampanya.PDF?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

• yalın 35 69,90 çifttelli kampanyası
    akn aşım sonrası;
    Türk Telekom Kullanıcıları Hız/Tarife/Fiyat..(35mbit önerilir)

gece 02 den sonrası;

uyumazsam eğer, gece 02 de güncellerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hersh -- 30 Nisan 2017; 20:58:4 >
  • Bende Türk Telekom kullanıyorum ancak hızım şuanda hala 3mbps geceyi bekliycez bakalım.
  • Bende turk telekoma gecmeyı dusunuyorum.
  • arkadaşlar merhaba. ben türk telekom kullanıcısıyım 2018 ağustosuna kadar taahhütlüyüm. ama tarife değişmek istiyorum.

benim paketim fibernet limitsiz 50 gb kota 24 mbpsye kadar diye geçiyor. normalde paket ücreti internet + telefon 95 lira olarak geçiyor ama telefon hattımız yok ve paket indirimi uygulanıyor bu ücrete. sonuç olarak aylık 56 lira ödüyorum.

online işlemlerden paket değişikliği yapmak istediğimde baktım ki oradaki tarifelerin fiyatları çok uçuk. benim aynı paket 80 lira olarak geçiyor. ben şimdi değişiklik yaparsam taahhüt bedeli falan öder miyim? bu kampanya indirimi yeni pakete de uygulanır mı yoksa doğrududan oradaki ücreti mi ödeyeceğim? bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

ayrıca 1 mayıstan sonra tarife değişikliği yapanların hız düşürme ile ilgili avantajlarını kaybedeceklerinden falan bahsediyorlardı bu gerçek mi yoksa şimdi değil de 1 mayıstan sonra da yapsam olur mu değişikliği?

• Vdsl2 altyapısı olanlar için 35 mbit en uygun paket.

Devam eden tahahütünüz varsa 10 tl fark ile 24 mbitten 35 mbit pakete geçebilirsiniz, 10 tl fark ile hem 24 den 35 mbit hıza çıkmış oluyorsunuz hem 75 gb akk 100 gb oluyor, en önemlisi ise 24 mbit tarifede 8 mbite düşen hız, 35 mbitte 16 mbit. 35 mbitten sonra 16 mbit gayet kabul edilebilir bir hız, üstüne gece 2 den 8 e kadar 35 mbite geri dönüyorsunuz. Ayrıca 35 mbit pakette upload hızı 3 mbit.

Mevcut tahahütlü paketinize ve üyelik durumunuza göre fiyat farkı değişiyor. Ben 61 tl ödüyordum, 71 tl oldu ücret.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 30 Nisan 2017; 21:34:44 >
  • 15₺ fark vererek 24 75akn den 35 100 akn ye geçtim. Adamlar sözünde durdu. 16mb 24 gibi birşey :)
  • şuan taahhütüm var bu tarifeye geçebilir miyim? ayrıca bugün ayın son günü geçersem fazladan bi ücret ödermiyim aynı ayda 2 farklı tarife kullandığım için?
  • Vardı da biz mi geçmedik
  • aklıma takılan bir soru var.
    ben 16mbit 50gb kotalı tarifedeyim.
    kotayı bitirdim ve 5mbit e düştüm peki gece hızımız yükseliyormu yoksa kotayı aştık diye sabit 5 demi kalıcaz ?

5 de kalacaksak ozaman 2-8 arası yapıcaz işlerimizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Expertiest

şuan taahhütüm var bu tarifeye geçebilir miyim? ayrıca bugün ayın son günü geçersem fazladan bi ücret ödermiyim aynı ayda 2 farklı tarife kullandığım için?

Daha ucuz olmamak kaydı ile istediğiniz pakete geçiş yapabilirsiniz, tahahütünüz bozulmaz-uzamaz. Fatura kesimi yanlış hatırlamıyorsam her ayın 3-5 iydi. Şimdi geçiş yaparsanız birkaç günlük bir kıst ücret çıkar.
  • 3ay bızden 50mbps-250gb 79tl den abone oldum.. kablo tv ust pkt
  • Mevcut kampanyam dahilinde 35 mbps 100 gb akn 74 liraya yeni tarifeye geçiş yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaGOpa_KaJMeR_61 -- 30 Nisan 2017; 22:1:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

quote:

Orijinalden alıntı: Expertiest

şuan taahhütüm var bu tarifeye geçebilir miyim? ayrıca bugün ayın son günü geçersem fazladan bi ücret ödermiyim aynı ayda 2 farklı tarife kullandığım için?

Daha ucuz olmamak kaydı ile istediğiniz pakete geçiş yapabilirsiniz, tahahütünüz bozulmaz-uzamaz. Fatura kesimi yanlış hatırlamıyorsam her ayın 3-5 iydi. Şimdi geçiş yaparsanız birkaç günlük bir kıst ücret çıkar.

evet şimdi geçtim 35 mbps 100 lük tarifeye şuan 16 mbps hız alıyorum 66 TL ücreti varmış
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.