Şimdi Ara

Türk Telekom Kullanıcıları Hız/Tarife/Fiyat..(35mbit önerilir) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
3.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çiftetelli Kampanyası altında, 24 ay taahhütlü 49,90 TL ödediğim 24 mbps 75gb internetimi (tivibu ve telefon hariç, bunlarla 84 tl)

35mbps 75 gb'a yükseltemiyormuşum, neymiş o kampanyada bu tarife yokmuş,

Eeeeee ne yapacakmışım 35 mbps için, 100 gb olana geçebiliyormuşum o da 69,90 TL imiş...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UNDYING

Çiftetelli Kampanyası altında, 24 ay taahhütlü 49,90 TL ödediğim 24 mbps 75gb internetimi (tivibu ve telefon hariç, bunlarla 84 tl)

35mbps 75 gb'a yükseltemiyormuşum, neymiş o kampanyada bu tarife yokmuş,

Eeeeee ne yapacakmışım 35 mbps için, 100 gb olana geçebiliyormuşum o da 69,90 TL imiş...

Biz 35mbit 100gb yalın 69.90TL veriyoruz. Keşke 75mbitlik bir seçenek gelse..50mbit alsan hız gene 16ya düşüyor. Ama 75 olsa 24mbit düşüyor. Telekom Bence şu gb saçmalığını bırakıp sınırsız tarifelerde bir ayar çekmesi gerekiyor. 75gb olsa ne ollur 100gb olsa ne olur. Bence hız+100gb yada daha fazla bir kalıp getirip hız seçeneklerini güzel fiyatlarla sunarlarsa abone artışı ile beraber mevcut müşterilerini de korumuş olurlar.

• ben bu geçişi online işlemlerden yaptım ancak orada 93 lira yazıyordu 35mbite kadar/100 gb için (kampanyasız fiyat) ben hesaplı kampanyaya üyeyim 24 mbit/75 gb ve 1.5 sene daha tahhütüm var yeni gelen faturada 93 lira sürprizi ile karşılaşmam değil mi :)) yani kampanyalı fiyatı olan 76.90 öderim ?
  • Bende zar zorla geçtim bu 35 mbite üstelik geçiş yaparken bana dediler ki sistemde port yetersizliği sorunu var dedi kayıt açmamız gerekiyor diye :D 4 gündür bekledim anca geçtim 69.90 ödüyorum.
  • Ben Türk telekom 24Mbit 75 gb kotaya ayda 86 tl veriyorum.Ülkeye internet geldi geleli abone oldum 1 kez bile taahhüt vermedim bu düzenleme ile fazla fazla yetiyor hız 24 saat açık artık torrent

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 4 Mayıs 2017; 4:49:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: skom

ben bu geçişi online işlemlerden yaptım ancak orada 93 lira yazıyordu 35mbite kadar/100 gb için (kampanyasız fiyat) ben hesaplı kampanyaya üyeyim 24 mbit/75 gb ve 1.5 sene daha tahhütüm var yeni gelen faturada 93 lira sürprizi ile karşılaşmam değil mi :)) yani kampanyalı fiyatı olan 76.90 öderim ?

Online işlemlerden niye geçtiniz ki??? Müşteri temsilcisini arasaydınız burada bir sürü insan 69.90tl ye 35mbit 100gb net alıyor. Biraz pazarlık biraz da başka operatöre geçerim ederim tarzı konuşmayla bahsettiğim fiyata anlaşabilirdiniz.
  • Fibernet 24mbps -75 GB AKK 69 tl ödüyorum..35mbps -100GB AKK tarife değişikliği yaptığımda 93tl yazıyor..(online işlemlerde ) Acaba Müşteri hizmetlerini arasam bu fiyatı düşürebilirmiyiz..Tahaatüttün bitmesine 7 ay var..kalan ayları 35mbpsden kullansam nasıl olur acaba..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: devrezcayi

quote:

ben bu geçişi online işlemlerden yaptım ancak orada 93 lira yazıyordu 35mbite kadar/100 gb için (kampanyasız fiyat) ben hesaplı kampanyaya üyeyim 24 mbit/75 gb ve 1.5 sene daha tahhütüm var yeni gelen faturada 93 lira sürprizi ile karşılaşmam değil mi :)) yani kampanyalı fiyatı olan 76.90 öderim ?

Online işlemlerden niye geçtiniz ki??? Müşteri temsilcisini arasaydınız burada bir sürü insan 69.90tl ye 35mbit 100gb net alıyor. Biraz pazarlık biraz da başka operatöre geçerim ederim tarzı konuşmayla bahsettiğim fiyata anlaşabilirdiniz.

hocam taahhüt var pazarlık vs yapamıyorum yani.benim kampanyada kamnpanyalı fiyatı 76.90 mış o fiyattan geçmişim,az önce teyit ettim sorun yok yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lene

Fibernet 24mbps -75 GB AKK 69 tl ödüyorum..35mbps -100GB AKK tarife değişikliği yaptığımda 93tl yazıyor..(online işlemlerde ) Acaba Müşteri hizmetlerini arasam bu fiyatı düşürebilirmiyiz..Tahaatüttün bitmesine 7 ay var..kalan ayları 35mbpsden kullansam nasıl olur acaba..

hocam orada kampanyasız fiyatı yazıyor, senin de taahhütün olduğu için oradan geçebilirsin korkma 93 geçmeyecek,76.90 dan geçeceksin.yani müşt.hizmetleri,ofis,online neresi olursa olsun kampanyalı fiyatından geçiş yapacaksın.
  • skom kullanıcısına yanıt
    Ben yinede Arayım ya ..Sisteme baksın ne fark çıkacaksa söylesin..Ona göre geçerim..Amacım sözleşmemin ,son aylarını yüksek hızda geçirmek.
    Yeni sözleşmede bu hız üstünden pazarlık atarım artık. Teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: Lene

Ben yinede Arayım ya ..Sisteme baksın ne fark çıkacaksa söylesin..Ona göre geçerim..Amacım sözleşmemin ,son aylarını yüksek hızda geçirmek.
    Yeni sözleşmede bu hız üstünden pazarlık atarım artık. Teşekkürler..

bir ara buraya da güncelleme geçersen sevinirim hocam,dün yaşadım ben de aynı durumu çünkü :)

hız hemen değişiyormu online işlemlerden geçtiğinde

• 35 megabit'e geçelim dedik port yok diyorlar.Kendi hattım 35 megabit kaldırır diyorum yine port yok diyorlar
    Türk Telekom Kullanıcıları Hız/Tarife/Fiyat..(35mbit önerilir)

Bu arada tarifemi yükseltmeye 66+10tl yalın 76 tl dediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AshtonKutcher -- 4 Mayıs 2017; 19:5:15 >
  • Tesisatı mı yenileyip geçsem hattım destekler mi ?

ADSL Port Details Upstream Downstream
    Line Rate: 0.807 Mbps 15.363 Mbps
    Actual Net Data Rate: 0.799 Mbps 15.333 Mbps
    Trellis Coding: ON ON
    SNR Margin: 17.6 dB 8.0 dB
    Actual Delay: 0 ms 0 ms
    Transmit Power: 12.4 dBm 19.4 dBm
    Receive Power: 4.7 dBm 4.7 dBm
    Actual INP: 0.0 symbols 0.0 symbols
    Total Attenuation: 6.6 dB 13.0 dB
    Attainable Net Data Rate: 1.179 Mbps 16.324 Mbps
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: devrezcayi

quote:

hocam taahhüt var pazarlık vs yapamıyorum yani.benim kampanyada kamnpanyalı fiyatı 76.90 mış o fiyattan geçmişim,az önce teyit ettim sorun yok yani.

Taahhüt olmasına rağmen pazarlık yapın dedim. Bu sitede bir sürü 69.90 kullanan insan var. Blöf yapın kapatmayı düşünüyorum ya da başka operatörlerden arıyorlar falan tarzında.. Gerçi çok bir fark ödemiyorsunuz ama en azından bir şansınızı deneyin ya da 50mbit yapın hattımı falan diyebilirsiniz. Kolay gelsin.

• 35 mbt te geçtim bugün..Ama 15 mbt hızı geçemedim bile.Değerler iyi halbuki..
    Gelen Giden
    DSL Hızı(Kb/s): 35839 3070
    Ulaşılabilir Hız(Kb/s): 67176 29487
    SNR Sınırı (dB): 22.2 33.1
    Hat Zayıflaması(dB): 0.0 0.0
    Güç (dB): 14.1 7.4
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Wayne

35 mbt te geçtim bugün..Ama 15 mbt hızı geçemedim bile.Değerler iyi halbuki..
    Gelen Giden
    DSL Hızı(Kb/s): 35839 3070
    Ulaşılabilir Hız(Kb/s): 67176 29487
    SNR Sınırı (dB): 22.2 33.1
    Hat Zayıflaması(dB): 0.0 0.0
    Güç (dB): 14.1 7.4

Kablosuzdan mı bağlanıyorsunuz yoksa lan bağlantı mı? Ben evde kablosuz olarak düşük hız alıyorum ama kardeşim kablolu olarak bağlanıyor o hızı tam tamına alıyor.
  • lemartes kullanıcısına yanıt
    turkcellin altyapısı mevcut ise 25 mbps 35 gb akk olan bir paketi var akk dolduktan sonra 16 mbps oluyor böyle bir güzelliği var eğer 16 yeter dersen bunu dene derim gayet iyi bi seçenek
  • quote:

Orijinalden alıntı: bodrum

hız hemen değişiyormu online işlemlerden geçtiğinde

evet,modem resetleniyor değişiklikten sonra,bu kadar.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.