Bugün farklı bir Vodafone bayisine gittim onlar da akıllı çocuk saati tarifesi veremediklerini bir zamanlar ancak cihazla verdiklerini söylediler. Israr edince çağrı merkezine yönlendirdiler ordan da sadece mevcut tarifeler için yardımcı olabileceklerini ilettiler. Kısacası bu tarifeye yeni numara alıp geçemedim, sonunda Tnalet olsun diyip Turkcell'e gidip 61 tl'ye 2gb'lık akıllı çocuk saati tarifesine geçtim. Bu arada yeni hat alınca devletin her ay tarifeye ek aldığı 50tl gibi bir tutar varmış, bunu Vodafone'dan kimse söylemedi. Kısaca vodafone benim için hayal kırıklığı oldu. |
Türk Telekom MediaMarkt Akıllı Saat 1 GB Tarifesi (26₺) (13. sayfa)
-
-
Farklı mağazaya gittim.Geçebileceğimiz tarifelerde çocuk saati tarifesi görünmüyor.En düşük tarife 145 lira çıktı.Diğer numaramda 200 lira civarı çıkıyor.Demek ki herkese değil belli başlı müşterilere çocuk saati tarifesi çıkıyor.
-
Turkcell çocuk saati tarifesini olurda Cep telefonunda kullanırsanız durumun tespiti halinde hatta cezai işlem uygulayabilirler diye bir bayii tarafından uyarıldığımı söylemek isterim.
Sizde size yakın Tim üzerinden bu bilgiyi doğrulayın bizimle paylaşın. -
Ben Vodafone bu ay iki hat geçirdim telekomdan gayette memnunuz ve yaşam çocuk tarifesine geçtik 62 TL taahhüt verdik -
İki farklı bayinin tabletten gösterdiği ekranda 6-8 tane tarife var ama bu çocuk saati tarifesi yok.Bayiilerde Vodafone sitesinde yetkili bayii.
-
vodafone v yaşam kullananlar kaç lira ödüyor şu an? benden 164 lira çekmiş, 75 olması gerekirken.
-
Çocuğa akıllı saat aldik almaz olaydik.
V-yasam tarifesine ulaşamadım, MH aradım bayiler yapıyor dedi.
2 tane bayiye gittim, birisi online dan yapılıyor dedi diğeri ilk ay 106 sonrasında 160 TL fatura geliyor dedi.
Online'dan başvurmaya çalışıyorum onun da sadece tarife detayları var, tarifeyi seç deyince sayfa ilerlemiyor.
Tobi'ye soruyorum cevap vermiyor.
Hatam tam olarak ne benim bu ülkede dogup vatandaşı olmaktan başka? -
Turkcell kullanın. En son 2 GB veri ile 70₺ idi. Sorunsuz bir entegrasyonu da var çocuk saatleriyle.
-
hocam ana yetkili bayiler dışındakilere ugramayın bile bulursunuz illaki ana bayiler yapıyor
-
Arkadaşlar bugun çocuğa akıllı saat aldım şuan kullanabileceğimiz en uygun tarife hangisi yardımcı olurmusunuz birde faturaya ek simkart parası ödüyormuyuz -
yaşam yeni geçip fatura gelenler kaç para geliyor. 60 TL mi yoksa 75 mi
-
Vodafone v yaşam geçtim 6 aydır 62 TL ödüyoruz tavsiye ederim
-
telsiz ücreti paketin içinde artı olarak gelmiyor anlaşılan. İnternet hızlı yavaş nasıl gidiyor. Çarktan iş görecek internet geliyor mu. Şahsen 3gb bana yetmez çarktan vodafone premium ile garanti ayda 10 gb gelir yazıyor ona güvenip geçilebilir mi karar veremedim.
-
Taahhüt yok v yaşam tarifenin için önce bayi ikna etmeniz gereklidir çoğu bilmez işine gelmez
-
11 yasindaki kizima yeni hat alicam en uygunu v yasammi yoksa turktelekom mediamarkt kampanyasimi -
Mediamarkt in tarifesi aktif değil heralde bildiğim kadarıyla? -
merhaba, V-yaşam tarifesini istanbulda halen yapan bayi var mı bildiğiniz?
-
Geçebildiniz mi bu tarifeye? -
Çocuğun kullanacağı hattı geçirdim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X