< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Türk Telekom MediaMarkt Akıllı Saat 1 GB Tarifesi (26₺) (12. sayfa)
-
-
Saat almak mecburi mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mecburiyet yok isterseniz alabilirsiniz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün birkaç vodafone bayisine gittim. Akıllı saat 3gb tarifesine numara taşıma yapılamayacağını söylediler.Yeni hat alımına açık dediler.Yarın media markt uğrayacağım.
-
Mevcutta teknosacell olan çocuk hattını mediamrkt e taşıyabiliyor muyuz acaba? Şuan en uygun olan hangisi acaba v yaşam 3gb tarifesi görünmüyor bayide ve nette.
-
Bu tarife normal telefonda çalışıyor mu acaba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu paketin aşımsız fatura stop özelliği yok sanırım,bide damga vergisi geçişte de mi alınıyormuş..
Kulllanip gorucez bakalım geçiş için bayiler hepsi farklı şey söylüyor
Her hattan geçiş mevcut olup aylık 62 TL taahhütlü fiyatı oluo gayet makul geldi bana
Teşekkürler ,vodafone da aşımsız pakete geçmek çok sıkıntılı fatura sürprizi olur hep..o konu biraz can sıkıyor.
Hocam slm, bu 62 tl v yaşam tarifesine tk ücreti dahil mi yoksa 15 tl ekleniyor mu, bide fatura stop var mı bu tarifede?
Cocuğa akılla saat aldık, sanırım en ideali V-yaşam tarifesi. Ama tarifede stop özelliği bulunmuyor. Aşım ücretleri sitesinde belirtilmiş.
- Tarife dahilindeki internetin aşılması durumunda yurt içi her 100 MB 3,11 TL olacak şekilde ücretlendirilecektir.
-
Telsiz ücreti dahil olması zaten beklenmezdi tarife ne işe siz üzerine ekleyin daha uygunu zaten şuan yok bayileri gezin elbet biri bilir biri geçirir link gösterin o zaman jeton düşüyor
-
Bugün vodafone bayisine gittim, çok işin ehli değil gibilerdi, v-yaşam tarifesini sadece yeni cihazla verebileceklerini söylediler ben de çıktım almadım. Başka bayi ile görüşeceğim.
-
Bu v-yaşam tarifesi benim 2 vodafone hattımada çıkmadı.Biri sıfır faturasız hat alalı 1,5 ay oldu.Diğeri bimcellden vodafoneye yaklaşık 1 ay önce geçildi.Vodafone bayiisi tarife seçim ekranını gösterdi bu tarife çıkmadı.Neye göre kime göre bu tarife çıkıyor ki ?
-
Bende bilmiyorum pazartesi Telekom hattimi geçirdim Çarşamba kullanmaya başladım Vodafone dan geçiş varmı bilmiyorum tabiki detay konusuna bayide hâkim değil geçirdiğine şükreder olduk çoğu bilmiyor ve işlerine gelmiyor
Herkes ayrı telden konuşuyor.Nisan başında gittiğimde vodafone müşteri hizmetleri bu tarifenin görülmediğini,vodafone bayisi de şubat/mart ayında tarifenin kapatıldığını söyledi.Ama bu tarifeye geçenlerde var.Nasıl iş anlamadım.
-
Farklı bayilere gidin sitedeki resmi gösterin MH gorusrukt geçiş bayilerden yapılıyor deyin belki bakma zahmetinden bulunurlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X