Şimdi Ara

Türk Telekom MediaMarkt Akıllı Saat 1 GB Tarifesi (26₺) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
270
Cevap
25
Favori
31.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • V yaşam Vodafone tarifesine bugün geçtim yetkili 2 gün içerisinde açılır dedi 1000 dk toplamda 3 GB internet 62 TL taahhüt verdim hayırlı olsun
    Durumu burdan paylasirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alemci83 A kullanıcısına yanıt

Saat almak mecburi mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • labidu kullanıcısına yanıt
    Mecburiyet yok isterseniz alabilirsiniz

Bugün birkaç vodafone bayisine gittim. Akıllı saat 3gb tarifesine numara taşıma yapılamayacağını söylediler.Yeni hat alımına açık dediler.Yarın media markt uğrayacağım.

• Mevcutta teknosacell olan çocuk hattını mediamrkt e taşıyabiliyor muyuz acaba? Şuan en uygun olan hangisi acaba v yaşam 3gb tarifesi görünmüyor bayide ve nette.

Bu tarife normal telefonda çalışıyor mu acaba

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Bu paketin aşımsız fatura stop özelliği yok sanırım,bide damga vergisi geçişte de mi alınıyormuş..

• righteous@ kullanıcısına yanıt
    Kulllanip gorucez bakalım geçiş için bayiler hepsi farklı şey söylüyor
    Her hattan geçiş mevcut olup aylık 62 TL taahhütlü fiyatı oluo gayet makul geldi bana

Teşekkürler ,vodafone da aşımsız pakete geçmek çok sıkıntılı fatura sürprizi olur hep..o konu biraz can sıkıyor.

• hceb H kullanıcısına yanıt
    Hocam slm, bu 62 tl v yaşam tarifesine tk ücreti dahil mi yoksa 15 tl ekleniyor mu, bide fatura stop var mı bu tarifede?

• Cocuğa akılla saat aldık, sanırım en ideali V-yaşam tarifesi. Ama tarifede stop özelliği bulunmuyor. Aşım ücretleri sitesinde belirtilmiş.

Türk Telekom MediaMarkt Akıllı Saat 1 GB Tarifesi (26₺)
    Türk Telekom MediaMarkt Akıllı Saat 1 GB Tarifesi (26₺)vodafone
    V-Ya�am D�nyas�
    https://www.vodafone.com.tr/v-yasam

• Tarife dahilindeki internetin aşılması durumunda yurt içi her 100 MB 3,11 TL olacak şekilde ücretlendirilecektir.
  • Telsiz ücreti dahil olması zaten beklenmezdi tarife ne işe siz üzerine ekleyin daha uygunu zaten şuan yok bayileri gezin elbet biri bilir biri geçirir link gösterin o zaman jeton düşüyor

• Evet bugün v yaşam Vodafone 62 ttlik tarifesi açıldı gayet memnunum kulllanimi kolay oldu tavsiye ederim gayett internetti ve görüşme sorumsuz çekiyor şuan problem yok

Türk Telekom MediaMarkt Akıllı Saat 1 GB Tarifesi (26₺)

Bugün vodafone bayisine gittim, çok işin ehli değil gibilerdi, v-yaşam tarifesini sadece yeni cihazla verebileceklerini söylediler ben de çıktım almadım. Başka bayi ile görüşeceğim.

• Bu v-yaşam tarifesi benim 2 vodafone hattımada çıkmadı.Biri sıfır faturasız hat alalı 1,5 ay oldu.Diğeri bimcellden vodafoneye yaklaşık 1 ay önce geçildi.Vodafone bayiisi tarife seçim ekranını gösterdi bu tarife çıkmadı.Neye göre kime göre bu tarife çıkıyor ki ?

• KISKANIYORLAR K kullanıcısına yanıt
    Bende bilmiyorum pazartesi Telekom hattimi geçirdim Çarşamba kullanmaya başladım Vodafone dan geçiş varmı bilmiyorum tabiki detay konusuna bayide hâkim değil geçirdiğine şükreder olduk çoğu bilmiyor ve işlerine gelmiyor

Herkes ayrı telden konuşuyor.Nisan başında gittiğimde vodafone müşteri hizmetleri bu tarifenin görülmediğini,vodafone bayisi de şubat/mart ayında tarifenin kapatıldığını söyledi.Ama bu tarifeye geçenlerde var.Nasıl iş anlamadım.

• KISKANIYORLAR K kullanıcısına yanıt
    Farklı bayilere gidin sitedeki resmi gösterin MH gorusrukt geçiş bayilerden yapılıyor deyin belki bakma zahmetinden bulunurlar

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.