< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Türk Telekom MediaMarkt Akıllı Saat 1 GB Tarifesi (26₺) (14. sayfa)
-
-
Daha önce demiştim karıştırmamak lazım. İhtiyaç varsa özelden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bizim çocuk içinde akıllı saat tarifesi lazım. vodafone v yaşam ile turkcell 2 gb akıllı saat tariesi aktif sanırım şuan..
peki bimcell de yüklü duran tl kontör kalmasın diye nasıl kullanıp sıfırlayabiliriz.? bi yöntemi var mı?
-
Vodafone geçmek aktif değil,işi bilen bayi bulmanız lazım..bide fatura stop yokmuş..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Turkcelin akıllı saat tarifesini telefonda kullanan var mı? Akıllı saat tarifesinde telefona takarsanız arama yapamazsınız denildi ama ne denli doğru bilemedim.
Mesaj geliyor telefonda kullanıyorsunuz diye.Uyarıyorlar...
Anladım hocam teşekkürler. Ben bim tarifesine geçeyim en iyisi.quote:
Orijinalden alıntı: ERYXMesaj geliyor telefonda kullanıyorsunuz diye.Uyarıyorlar...
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
TL varsa
Hattın sahibinin banka hesabına aktara bilirsiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tl paylas ile babanneye gonderdik. Turkcell e gectik 60+15 tl akilli saat tarifesine
Bu tarife şuan 42 TL, bu tarifeyi tuşlu telefonda kullansak sorun olur mu? Akıllı saate hiç takmadan sim kartı. Sadece konuşma için ucuz bir paket arıyorum internet gerekmiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nukeshore -- 16 Ocak 2025; 1:32:2 >
2 güne hattı kapatıyolar
42 tl olması mümkün değil. Tarifenin eski web sayfası olabilir mi?
-
Ekim 2024 te 70 liraya taşıdım, yılbaşından sonra zam gelecek demişti görevli eleman, en az 100 liradır şuan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X