|
Bildirim
Şahlanışa devam arkadaşlar internet fiyatları 4 haneli rakamları görene kadar devam 🤘
|
Arapların yedi bitirdiği borç içinde bıraktığı şirketin yükünü çekmek zorundamıyız kaçıp gitmek istiyorum artık
|
Galiba dandik internete 500 lira vereceğiz yakında.
|
%52 mağarada yaşadığı için onlara koymayan zam. ALLAH HEPİNİZİ DAHA DA BETER ETSİN İNŞALLAH.
|
Hariri ailesi yedi, bizde gaz yaptı, Allah kahretmesin.
|
Mabadın yiyorsa merkezi hükümeti sorgularsın :) belediyeler ülkeyi yönetmiyor. Tek haneli iq zor ya.
|
Ben hep 50 mbps alıyorum 😂
|
Bunlar Türkiye'nin şahlanışını dış mihraklar çakozlamasın diye yapılan ara zamlar. Lozan Barış Antlaşmasının 100. Yılını geride bıraktığımız anda madenlerimiz sayesinde şahl SYNTAX ERROR
|
Yazıklar olsun sizin vereceğiniz hizmetinde ben taaa…
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
gıbır 110 110 iyi gidiyordu 240 oldu oda |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Port ücreti harici asgari ücret kdv gibi olaylar var harici olarak firmalar sürekli zam yapmıyor ise bir kaç ay içinde olacak zamlarıda içine ekleyebiliyor kendilerine aite network giderleride olabiliyor hocam bence. Ama 1 firma tek port olarak zam yaptık dediyse yakında 1 zam daha yapabilir bence |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alex59 -- 23 Temmuz 2023; 17:40:54 > |
|
Böyle olacağını bildiğimden hazır zamlar gelmemişken TT'ye 2 sene taahhüt verdim. Uğraşılmaz taahhütsüz artık. |