Evet telefonla başvuru yaptıktan 15 dk sonra iptal ettirdim 72 saat içinde iptal olur dediler. Simdi kuryeden mesaj geldi evraklar icin. Kabul etmicem bakalım mail de attım. Bir an önce iptal etsinler de 5 Mart'ı kaçırmayalım. Edit: Mart yerine Mayıs yazmışım :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weezer -- 2 Mart 2024; 19:58:56 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türk Telekom Prime (70 GB + SSM 395₺) Yıldızlı Günler’e Özel Son Geçiş Tarihi 5 Mart! (21. sayfa)
-
-
takip
-
Nişantaşı valikonağı lokasyonunda yaptığım ttmobil hız testi görseldeki gibi... ama 50 metre ilerde 20 Mbps ye düşüyor şişlide 19-20 Mbps civarı
-
Antalya Kepez devlet hastanesinin oralarda bu tarifeye geçip kullanan ve memnun olan var mı? Hız testi yapıp değerleri atabilirler mi bende geçmeyi düşünüyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Online'dan basvurunca bir kaç gün içinde araniyorsunuz. Yoğunluk sebebiyle bu süre artabiliyor. Ardından kurye firması sizinle irtibata geçiyor ve sim kartı getireceği günü ve saati bildiriyor.
Sizin durumunuzda sorun şu ki 14 marttan önceki bir tarihte siz olmazsanız işleminiz gerçekleşmez. Çünkü bir cep telefonu uygulaması ile fotoğrafınızı çekiyorlar, kimlik taraması yapıyorlar. Durumunuzu anlatarak belki randevu gününü ileriye atabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar benim hat gece yarısından sonra aktif olacakmış ben Prime düşün 25+5GB olan paketi seçtim bu paketle bu Prime ayrıcalıklarından yararlanabiliyormuyum yoksa belli paketlerdenmi başlıyor bilgisi olan varmı?
-
Yokmu kimse
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu paket değil tarife
Kafaları esip yararlanılmıyır artık diyecekleri güne kadar yararlanırsınız
Bende bu sabah itibariyle prime 50 GB + sınırsız sosyal medya paketine 345 TL ye geçtim. Dikkatimizi çeken turk telekom uygulamasından kontrol ettiğimde sınırsız sosyal medya paketi çıkmıyor. Sadece 50 gb prime paketi var gibi. Sizdede aynı durum mevcutmu? Birde 8 GB MEB online paketi eklemiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atilla9292 -- 3 Mart 2024; 13:19:39 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Evet sınırsız kısmı uygulamada gözükmüyor. 2021'den bu yana 4 farklı TT SSM'li paket kullandım, en son olarakta bu hafta 70GB+SSM olana geçtim. Hiçbirinde gözükmüyordu ama kullanabilirsiniz rahat bir şekilde sınırsız aktif
-
Bilgilendirme için teşekkür ederim. Bir sorum daha olucak , sikayet vara baktığımda sınırsız sosyal medya paketlerinde özellikle youtube için normal internetten düştüğünü yazıyorlar. Sizdede benzer durum varmı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atilla9292 -- 3 Mart 2024; 13:41:26 >
Youtube canlı yayın ve reklam izlerseniz kotanızdan düşer gerisi sınırsız paketten düşer
hadi reklamı anladım da canlı yayın izlerken yada yaparken de mi kotadan yiyor? bu tamamen saçmalık
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
50 gblik pakete geçmek istiyorum, 345 olan demiştim bayi 40+10 a geçirmiş, 305 TL, bunu nasıl duzelttirebilirim, müşteri hizmetleri bayiye yönlendirdi, bayi yapabilir mi ?
Turk telekom uygulamasında tarife ve paketlere girdiğinizde tarife değiştirme ekranı bir üst paketler çıkıyor.
Bazı operatorlerde tarife değiştirmek icin 1 ay beklemek gerekiyor. Turktelekomda denemedim ama seçenek olarak çıkıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atilla9292 -- 3 Mart 2024; 16:56:1 >
Arkadaşlar bugün hattım açıldı lakin bayi yanlış tarife girmesinden dolayı yanlış tarife geçirmişler gittim konuştum pazartesi dilekçe ile düzeltme yapacaklarıni söylediler olası farklı durum olurmu ekstra ücret veya talep olumsuz gibi?
Hayır oradan değiştirmiyor, 1 ay uyarısı veriyor.
Benimde aynı durum oldu, imza falan aldılar, bakalım değişecek mi, suçu bana atmaya çalıştılar, hatta 345 lik tarife bizde çıkmıyor, onlina özel vs gibi saçma şeylerde söylediler, hepsini çürütünce en son kabul etmek zorunda kaldılar.
hahah youtube normal videolar bile hatta youtube musikten dinlediğim şarkılar sınrsız olmasına rağman paketten yiyo müşteri temsilcisine bağlandım bişey yapamayız dedi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X