Şimdi Ara

Türk Telekom Prime (70 GB + SSM 395₺) Yıldızlı Günler’e Özel Son Geçiş Tarihi 5 Mart! (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
823
Cevap
25
Favori
63.050
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

netflixin todun pek anlamı olmuyor o zaman ama PC'de TTL 65 yaparak çözülür isteyen denesin

• Blur kullanıcısına yanıt
    Haklısınız ben de başta Vodafone'a karşı çok önyargılıydım. Çekim kalitesi yönünden memnun kalmayacağımı düşünmüştüm ama öyle olmadı tam tersi çok memnunum şuanda. Fiyat yönünden de avantajlı ve Turkcell ile aralarında hiçbir fark göremedim ben. Yoğunluktan dolayı çarkı çeviremeyince direkt günlük 2 GB veriyor. Deneme amaçlı faturasıza geçmiştim yıl sonunda uygun fiyatlı bir tarife teklif edilirse faturalıya geçmeyi düşünüyorum. Pahalı tarife sunmadığı sürece Vodafone'dan çıkmam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Capitol avm türk telekom bayisinden 25+5 pakete geçiş yaptım ve e-simi ücretsiz tanımladırlar telefonuma, şimdi geçiş işleminin tamamlanmasını bekliyorum. E-simin ücretsiz olması çok iyi oldu.

• Vestelcell tarifesi 12gb 1000dk 1000sms 45tl + vergi 15tl toplam 60tl ödüyorum. 50 gün Taahhüt,ün bitmesine var. Türk telekom tarafından arandım. Taahhütlü 15gb 1000dk 250 SMS 155tl vergi dahil, 20gb 1000sms 250sms vergi dahil 177 TL teklif sundular. Teklifleri nasıl?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • detone74 D kullanıcısına yanıt
    Banada aynısını dedi ONAY göndermedim. Burda tutarlar neden yüksek öğrenebildiniz mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ben onay verdim 1-2 saat sonra anlaştığım tarifeye çekti otomatik olarak bayideki eleman beni uyarmıştı yüksek fiyatlar gelse bile ona bakmayın diye bende onun için onayladım dediği gibi oldu.

• kocaman29 kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 9 saat sonra bu mesaj geldi. Ek birşey yapmadım.

Yildizli Gunler Kapsaminda mevcut tarife ucretinize ek olarak 395 TL indirim hattiniza tanimlanmistir. Tarifenizden taahhutlu olarak faydalaniyorsaniz tarife ucretiniz 395 TL, taahhutsuz olarak faydalaniyorsaniz 1185 TL olarak guncellenmistir. B001

• Sabah TTa geçiş yaptım hattı takarak ilk olarak gelen mesajlarda 250TL gözükmesine rağmen yinede sırası ile SOZ ve ONAY yazarak gönderdim yarım saat sonra uygulamada tarihe fiyatı düştü, Herhangi bir sorun yok ek olarak aynı yerden yaptığım test sonuçlarıda şu şekilde oldu.

Vodofone: 7.21Mbps Kendi sitesindede zaten bazı paketlerde 5 bazılarında 10 vaad ediyor şaka gibi, Kaç sene oldu bilmiyorum bunu kullanıyordum ama son 2-3 yılda gerçekten acayip geriledi.

TT: 44.59Mbps

İstanbul eyüp konum.

• Uygulamadan başvuru yaptım. Kuryeye cumartesi veya cuma gelmesini isteyeceğim. Hat 10undan sonra açılsın iyi olacak.

• 4hm3t.# kullanıcısına yanıt

Yaparsınız isterseniz 25 martta yapın

• Şimdi bayiden çıktım, sistemleri çalışmıyor, geçiş yapamadim yarim saat sonra bi daha deneyelim dediler. Millet sırada tarife degistirmek için, personel acayip talep var dedi.

1 nisandan sonra zam gelecek haberini okuyan bayiye kosmus anlasin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peaceb -- 4 Mart 2024; 18:42:18 >
  • Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt

Malum Vodafone altyapısı siz bide avm de deneyin  

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Fark olsun tamamda bu kadarda garip bir durum gerçekten 

• 4hm3t.# kullanıcısına yanıt

Yarın gece 12 ye kadar yapabilirsin isterse hat 10 gün sonra açılsın

• Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt

Bol kepçeden bedava internet dağıtıyor bir çok yerde bulunuyor .

Sonuç ortada 

• kralkarga kullanıcısına yanıt

Bu konuda da aydınlanış oldum kendi adıma. Teşekkürler bilgilendirme için.

• Yarın son gün…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bende bayiden geçiş yapabildim sonunda, e-sim ücretsizdi.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.