Düzeltdilermi hocam bayideki halletcem ben dedi yarın umarım halleder bir bişey yapılıyorlar düzgün olsa şaşarım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türk Telekom Prime (70 GB + SSM 395₺) Yıldızlı Günler’e Özel Son Geçiş Tarihi 5 Mart! (22. sayfa)
-
-
Hangi paketten yiyor peki ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ek 20 gb vermişti ondan
-
hahah
öncelik hediye de olduğundan yemesi doğal
Halledilecek dedi ama daha birşey olmadı, 1-2 güne hallolur inşallah.
Ben aradım müşteri hizmetleri bana öyle dedi arayın net bir bilgi sizde alabilirsiniz
İnşallah hocam haberdar ederseniz sevinirim bende yazarım buraya
Arkadaşlar bu paketlerde youtube ana paketten gb yeme sorunu var mı? Diğer sınırsız uygulamalarda sorun var mı? APN ayarına wap,gprs yazınca düzeldiğini söyleyenler var. Youtube vanced uygulamasında geçerli oluyor mu?
-
Hattı turkcellden turk telekom a taşımak için başvurdum. Kara listede olduğunuz için hat taşınamıyor denildi. Herhangi bir borç vs yok. Müşteri hizmetleri de bir neden söyleyemedi talep oluşturalım dedi ama daha kısa bir çözüm yolu var mi
Hattım şuan açıldı söz yazıp 5555 e gönderdim bu mesaj geldi
12 fatura donemi Turk Telekom mobil faturali tarifelerde kalma sozunuze tarifeden 1700 TL yerine ayda 910 TL ye yararlanmak ve bir ay gecerli 20GB interneti 135 TL yerine ucretsiz kullanmak icin SMSi ONAY yazip cevaplayin. Yeni Yil Kampanyasindan faydalandiginiz surece taahhutlu ucretiniz 790 TL olacaktir. Taahhude uyulmadiginda yararlanilan indirim ile kalan ay ucretler toplamindan lehinize olanina ek olarak 20GB internetin bedeli olan 135 TL yansitilir. Onay SMSi 2,08TL B001
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu paket yıllık olsaymış ve bittikçe yenilenseymiş, harika olurmuş.
-
Benim de geçiş işlemlerim tamamlandı. YouTube Premium alayım dedim bana özel kısmında yoktu. Sms ile deniyim dedim oradan da kod gelmedi:( neyse iyice geçiş bir tamamlansın olmadı ararız mh.yi
Türkcell'den Türk telekoma 4 mart'ta bayiden basvuru yapsam, geçiş ve taahhüt işlemleri 5 mart sonrasında da yapılabiliyor mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Telekomda hotspot işleri nasıl oluyor? Mesela hotspot açıp tvden Netflix izledim, beinden maç izledim. Paketten mi yiyor sınırsızdan mı?
Hat size ulaştıktan sonra kaç gün sonra açılıyor? Hat geleli 3 gün oldu hala aktif olmadı
-
kusura bakmayin mesaji yeni gordum. biz musteri hizmetleriyle konusarak gectik tarifeye. birkac gun sonra sim kart geldi,acilinca taktik. ondan sonra soz yazdik onay yazdik. ben o kadar bilmiyorum zaten hat benim degil. burda daha iyi bilen arkadaslar daha dogru bilgiler verebilir
Vodafone ile TT benzer kampanyaları aynı fiyatlar ile aynı tarihlerde duyurdular malum. Bu konu beklenen ilgiyi görmüşken, Vodafone konusuna ilginçtir dönüp de bakan yok. Bu arada biz tercihimizi Vodafone'dan yana kullandık. Vodafone'a duyulan bu antipati çekim kalitesi yüzünden deniyor ancak Telsim'den bu yana ben bir gün olsun interneti yavaşladı ya da şurada çekmedi diyemem (yaşımızı da açık ettik). Nedense aynı antipati bende Telekom'a karşı mevcut. Büyük bir avm'nin yakınında oturuyorum. Bimcell hafta içi hele ki hafta sonu bildiğiniz donuyor yavaşlamak ne kelime, malum TT altyapısı. İlginçtir faturasız Vodafone cayır cayır akıyor. Ayrıca Vodafone bonkördür, faturasız hattınıza paket bile yüklemeseniz internetsiz bırakmaz, kampanyaları ile günü bir şekilde kurtarırsınız. Demem o ki Vodafone'a geçmekte tereddüt eden arkadaşlar varsa özellikle bu kampanyalar dahilinde Bimcell kullanıcıları, mutlaka Vodafone'a bir şans vermeliler, sırf kulaktan dolma bilgiler ile karar vermesinler, sonradan pişman olmamak için öncelikle geçmek istedikleri operatördeki bir yakınına danışsınlar derim, yoksa buradan Vodafone kötüdür, Telekom 200Mb/s veriyor vs. demekle olmuyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
hotspot ile tvden youtube izledim hediye 20 gb dan eksildi.
-
Hediye varken Zaten normalde de o hediyeden harcar hediye bitince bir daha deneyin
Hotspot her türlü tarifeden gider diye biliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X