mesajı muhakkak alıntılayın Yazan lara doğrusunu yazdığım halde bazı üye ve yöneticiler yanlış bilgi verip uyardığım halde kendi bildiklerini doğru diye savunuyorlar . Forumda bilgi kirliliği oluşuyor başvuruyu kampanya döneminde gerçekleştirdiğiniz sürece sıkıntı olmaz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türk Telekom Prime (70 GB + SSM 395₺) Yıldızlı Günler’e Özel Son Geçiş Tarihi 5 Mart! (25. sayfa)
-
-
İl ofislerinde direkt geçiş yapılabiliyormuş. Gittim sordum öğrendim ancak hata oranı yüksek olduğundan önermiyorlar. Önce fiziksel verelim sonrasında müsait olduğunuzda uğrayın e-sim tanımlayalım diyorlar. Ücretinide sordum beraber baktık ücretsiz olduğu yazıyordu.
Bayilerde yüksek ücret istedikleri yazıyordu fiyat öğrenip işlem yaparsanız iyi olur.
-
Merhaba ben bayiden başvuru yaptım, sim kartı aldım ama halen taşıma olmadı. Tarihte verilmedi. Muhtemelen bugünde taşınmayacak. E yarın taşınırsa kampanya bitiyor ben nasıl taaahüt yapacağım onu anlamadım.
-
Ben sabah geçtim bana mesaj falan gelmedi böyle. Ne zaman geliyor?
-
Bunun sebebi telekomun da bilmemesi. Kuryeyle başvuru yaptım dün. Bugün aradilar doğrulamak için. Dedim ki kurye haftasonu oluyor mu? Bana diyor ki ertlemeniz sıkıntı çünkü paket Bugün bitiyor geciktirmeyin filan dedi. Paket ve fiyati doğrulattim tekrar sectirdim ama diyor ki normalde indirim Bugün son sıkıntı olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kurye Türktelekom un kendi kuryesi mi bilindik firma kuryesi mi ?
-
Dijital kurye gelecek hocam. Kurye beni aramadi daha randevu için. Telekomdaki calisan dedi bana ertelemeyin en erkene alın diye.
Sorun yaşamayın diye söylemiştir .
Başvuru süresini baz aldığından sıkıntı yaşasanız bile çözerler.
Yıldızlı günlerden başvurusunu yapıp hat taşıması yapan kuryesi gelmeyen gecikenler yararlandı .
-
Bende bugün tamamladim kurye radevuye mesaj atiyormus veya ariyormus. Cuma veya cumsrtesi seçeyim. 10undan sonraya denk gelsin cayma ödemeyim hemde hesapli alayım dedim. Kurye 90tl olmuş bu arada 40 yaziyordu sitesinde. Nirmalde selfy geçerim ay sonu diyordum ama onlara da bayağı zam gelmiş.
Degerli Prime musterimiz, 12 Ay Hediye Tivibu Go Super Paketten yararlanmak icin sifreniz byWlxxxxxxx 'dir. 4445375'i hemen arayarak sifrenizle Tivibu Go uyeliginizi baslatabilirsiniz. Keyifli seyirler dileriz.
Xxx koyduğum yerde harf ve rakamlar devam ediyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben biraz önce arayarak hallettim. Tek tek kodları kodlayarak söyledim sıkıntısız aktivasyonu yaptılar. Benzer şekilde kod aynen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cycloner -- 5 Mart 2024; 15:27:3 > -
ben de şimdi uygulama üzerinden başvuru yaptım. "önbaşvuru numaranız xxxxx tir siparişiniz başarıyla alınmıştır. yeni hattınız en kısa zamanda adresinize teslim edilecektir. türk telekom ailesine hoşgeldiniz" diye sms geldi. taşıma için kendi numaramı yazdım irtibat içinde hanımın numarasını yazdım. hanıma da tembihledim kuryeyi 14üne türkiyeye geleceğim tarihe ayarlatabilirse iyi olacak. yoksa bi şekilde halledecek. inşallah sorunsuz hallederiz. hat geldikten sonra yapmamız gereken neler??
-
Her şey gibi ona da zam gelmiş .
1 sene götürür bu sonrasına bakarız artık .
-
alıştık hocam bir sene tcell bir sene telekom zaten. Zamlara da alıştık. Sms geldi cumartesi randevu olusturdum hayırlısı bakalım.
-
20 gb ye geçmiştim. Dün 30 yapayım dedim tarife bitmeden. Sistem müsade etmiyor faturanız çıkmadan diye yapmadılar. Kaldık 20 gb de.
31. Gün tarife değiştirmeye izin veriyordu sistem
İşte o zaman da tarife kalkacak :)
Tahminen yaz sonuna doğru bu paraları 20-30GB kullanan mevcut müşterilere teklif edeceklerdir, yeni abone içinse 400-500 Lira'lara hazırlıklı olmak lazım. Bugün bu tarifelere geçen geçti, kalan bir sonraki kampanyayı kaöırmamalı bence, tsbi yaparlarsa.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eski abonesiyim 84₺ şu an devam ediyor. Yıl sonu bakalım ne kadardan güncellenir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bence çok iyi fiyatlar. Yetiyorsa size içerik bence geçiş yapın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X