Şimdi Ara

Türk Telekom Prime (70 GB + SSM 395₺) Yıldızlı Günler’e Özel Son Geçiş Tarihi 5 Mart! (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
823
Cevap
25
Favori
63.048
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de mevcutta 30GB Prime'a 170 lira ödüyorum. Ağustos'ta bitiyor taahhüt. Bu tarife mevcut müşterilere de açık olsaydı bana çok fazla olsa bile 70GB'ta geçiş yapardım muhtemelen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ZAWestern Z kullanıcısına yanıt

Tarife neden kalksın ?Tarife dururTürk Telekom Prime (70 GB + SSM 395₺) Yıldızlı Günler’e Özel Son Geçiş Tarihi 5 Mart! 

• unununium U kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen İstanbul CDN'deki cache edilmiş içerikleri kotadan saymıyor Sofya'dan çekilenleri ise kotadan düşüyor. Canlı yayınlar ve reklamlar cache edilemeyeceği için kotadan düşüyordur bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adem.trabzon A kullanıcısına yanıt

Benimde az önce tanımlandi. Tekrardan SOZ yazıp 5555 e gönderin, hediye 20 fb tanımlanıyor. Fiyatta normale iniyor, yoksa yüksek görünüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kampanya mı yoksa Vodafone kampanyası mı daha iyi arkadaşlar? Bir de bu saatte başvuru yaparsak bu fiyatlardan faydalanabilecek miyiz?

• Hattımı turkkcellden taşıdım 2 gün önce şimdi turkcellden şebeke gelmiyor ama turk telekomu taktım ondan da gelmiyor. Normal mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Anexilea kullanıcısına yanıt

Telefon yurtdışı kayıtlı mı? Yurtdışı kayıtlılarda şebeke geç geliyor.

• sp@wn kullanıcısına yanıt

iki kampanya da aynı. Burada çekim önemli hangisi iyiyse.

TT Mobili indirip ordan başvuru yapabilirsin yarın ararlar teyit için sorarsın. Şuan başvuruda paketi seçim yaptırıyor ve o fiyattan vermek durumundaymış. Bende hafta sonu için başvuru yaptım dün.

• yasin613 Y kullanıcısına yanıt

evet, yurtdışından almıştım. teşekkürlerr

• Benim hat bugün geldi mesaj gelmeden aktif olmuyor degil mi?

• Gençler sorulmuştur muhtemelen ama SOZ yazıp 5555 e gönderdikten sonra bana gelen smsler bu şekilde. Sonra düzeliyor mu bir sıkıntı mı var? Güncel fatura da 465 TL gözüküyor. Normalde 305 olması gerekiyordu.

Türk Telekom Prime (70 GB + SSM 395₺) Yıldızlı Günler’e Özel Son Geçiş Tarihi 5 Mart!

Türk Telekom Prime (70 GB + SSM 395₺) Yıldızlı Günler’e Özel Son Geçiş Tarihi 5 Mart!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kizilsultan -- 6 Mart 2024; 6:42:49 >

• Taahhüt kısmında yıldızlı günler var ise tutar sonradan düzeliyor. Ama sen 6 Martta gönderdiysen, kampanya 5 martta sondu.

• @fevzi22 hocam pazartesi günü başvuru yaptım bayiden hat bu sabah açıldı. O yüzden yeni gönderebildim SMS'i. Taahhüt kısmında yıldızlı günler yazmıyor ne yazık ki. Attığım şekilde gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kizilsultan -- 6 Mart 2024; 6:55:16 >
  • Bende pazartesi başvurmuştum, busabah açıldı hat. Mesajları attım uygulamada önce 1000küsür gözüküyordu şimdi 575 gözüküyor. 395 olmalıydı umarım düzelir biran önce

• gün içinde Yıldızlı günler indirimi de tanımlanması gerekiyor . Akşama kadar bekleyin Türk Telekom Prime (70 GB + SSM 395₺) Yıldızlı Günler’e Özel Son Geçiş Tarihi 5 Mart! 

• Bende de aşağıdaki gibi görünüyor, acaba yanlış tarifeye mi giriş yaptılar, ben de mi beklemeliyim?

• yoldash Y kullanıcısına yanıt

Benim de 305 olmalıydı 465 TL gözüküyor hocam. 465 TL'de ayın 27'sine(galiba 27 sinde kesiliyor) kadar olan fatura aslında 610 TL, sizin fatura da 790 TL lik kısmın ayın 27'sine kadar olan kısmı olması lazım. Müşteri hizmetlerini arayıp kayıt açtırdım. Sabah 3-4 müşteri temsilcisi ile görüştüm birisi 305 TL taahhütlü tarifeniz dedi, diğerleri 23:59 itibari ile o tarifeye geçişler bitti sizin tarifeniz prime düşün aylık 610 TL dediler. İlk konuştuğum kişi ile olan görüşme tekran dinlensin diye kayıt açtırdım bakalım ne olacak.

• kizilsultan kullanıcısına yanıt

Ben de bundan korkuyorum hocam ama mantık olarak geçiş yapılıyo olması lazım, taahhütlerde bi tanesi 12 Ay Y diye geçiyor, o bizim istediğimiz paket olmalı

• hattım bugün açılacak. kampanya bittiği için indirimin tanımlanmaması gibi bir durum söz konusu olabilir mi?

• 2 2 kullanıcısına yanıt

Aynen hocam tekrardan sıfır paket tanımladilar 20 GB terkar aldım söz yapıp güncel fatura düzeldi halledilmesine sevindim

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.