< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Türk Telekom Prime Yardımlaşma Konusu (31. sayfa)
-
-
Bende de aynı sorun var. İnstagram paketimden yemiyor ancak Youtube’da cayır cayır kotamdan düşüyor. Müşteri hizmetleri hiçbir şey yapmıyor. Sinirlendim ve 30+40gb sosyal medya olan Turkcell tarifesine taşıdım. Zaten Türk Telekom’da full çekerken bile internete giremediğim zamanlar çok yaşanmaya başlamıştı. İnternet açısından hep problem yaşadım. 600 lira cayma bedelini kabul edip Turkcell’e geçiş sağladım, akşam hat taşınacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desident -- 27 Kasım 2023; 11:48:0 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Turkcell e geçerek doğru tercih yapmışsınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hediye paketten sonra YouTube instsgram sürekli aktif kullandım hocam yememiş kotadan.
arkadaşlar biletix kodu için yardımcı olabilecek var mı acaba?
-
-
Prime Sigortam.net kodu kullanmayacak varsa, özelden gönderirse çok memnun olurum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
prime biletix kodu var mı acaba?
-
Ne yaptınız hocam ? Aynı durumdayım. 1 gün sonra bitiyor taahhüt arayan soran da yok teklif için.
-
kampanya daha uygun ama benim bulunduğum bölgede upload kısmı sıkıntılı kaç defa kayıt açtımbaz istasyonu yetersiz olduğunu kabul ediyorlar bir baz istasyonu kurmuyorlar o nedenle telekom dışı alternatiflere bakacağım mecburen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLUE MAnN -- 8 Aralık 2023; 17:35:57 > -
yeni teklif gelmedi bana da maalesef
siz ne yaptınız
Merhabalar herkese. Migros 1000/200 prime üyelerine kod veriyor. Ücret karşılığı özelden alabilirim. Teşekkürler.
Samsung%15 kodu
PRIME15115212A37F
Rebook %20 kodu
7GH8DHE9
Başka kodlar lazımsa yazın.
Migros kodu özelden isteyen bir üyeye verildi.
Biletix kodu özelden isteyen bir üyeye verildi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 13 Aralık 2023; 20:47:17 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Primedeki ücretsiz havabus için aylık veya yıllık kullanım sınırı nedir? Yeterli hak veriyorlarsa Prime tarifelerden birine geçmeyi düşünüyorum ben de.
biletix kodu olan varsa çok memnun olurum. teşekkürler.
-
Bende prime liyim migros kodu ve bu keolar online işlemlerde neden yok bende
Hediye kutucuğuna tıkladıktan sonra
Bi dünya fırsatlar ile tanışa tıklayın
Buldum aldım kodu, prime benim, money kart eşimin üstüne, farkeder mi?
fark etmemesi lazım sorun olmaz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X