Şimdi Ara

Türk Telekom Prime Yardımlaşma Konusu (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
844
Cevap
60
Favori
66.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam tahhütüm bitti şu an tahhütsüz paketim 283 lira. Uygulamadan bana aynı pakete 260 lira öneriyor. Twitterdan yazdım aradı prime temsilsici uygulamadıki teklifleri söyledi dedim onları istemiyorum. Yeni teklif için aranacaksınız dedi ne arayan var ne soran.

• WrathChild kullanıcısına yanıt

iyi akşamlar hocam bana paketin ismini söyler misiniz kontrol etmek istiyorum 332tl çekiyorlar şu an bana özel tekliflerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PERENAL. kullanıcısına yanıt

Enfes Prime 25. 123 lira ödüyordum taahhüt öncesi.

• WrathChild kullanıcısına yanıt

teşekkürler. 2gün sonra ne yapacağım bilmiyorum. karar verdiğimde size yazarım

• Merhabalar. Hali hazırda TT Faturasız kullnan biri için TT Prime'a geçişte özel tarifeler var mı? Uygulamaya faturalı prime teklifler gelmesini nasıl sağlarım?

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Bugün kullandık oldu 200₺ lik indirim teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

Benim var da başkası için sormuştum. Onun faturasız hattı var.

• Merhaba arkadaşlar migros 1000/200 kodu bugün son gün kullanmayacak varsa verebilecek varmı özelden çok lazım şimdiden teşekkürler

• turk telekomda ve turkcelldebirer hattım var tt prime a geçmek istiyorum birini. ttkom kendi tarifesinden prime geçişte veya farklı operatörden geçişte uygun bir tarife var mı acaba kampanya vs

• Merhabalar. Prime için özel Migros 1000/200 indirim kodu verebilecek arkadaşım var mı. Bebek bezi alacağım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar turk telekom prime da espressolab haftada 2 tane kahve kodu veriyormuş kullanmayan varsa dm den paylaşabilir. Ücretiyle de alabiliri her hafta

• HD İskender kampanyası F124B7ED

Pidem kampanyası 8F54E8BF

Flo kampanyası 644UF4EU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 3 Ocak 2024; 19:42:5 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt

Bu kodlar herkese açık mı

• deryadeniz907 D kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom Prime Yardımlaşma Konusu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Selfy frink kod var mı arkadaşlar

• Değerli Arkadaşlar,
    Türk Telekom Prime tarifesi kullananlardan 1000/200 Migros indirim kodlarını kullanmayanlar ihtiyacı olanlara yardımcı olmak isterlerse gerçekten alışveriş yaparak zorunlu temel tüketim gıda ihtiyacını görmek isteyenlere kod vermek istiyorlarsa bana ulaştırabilirler.

Zeytinyağı Fırsatları Konumuzda tanıdığımız, Migrosdan zeytinyağı almayı planlayan üyelerimiz var.
    Zeytinyağı fırsatları konusunun müdavimlerine vereceğim.
    Neden Migros,çünkü online alışveriş ve teslim süreci daha iyi,toplu alımlarda ve kombolu indirimlerde en kazançlısı.

Sizler de kendiniz Zeytinyağı Fırsatları konusuna yazıp üyelere verebilirsiniz ama ücretsiz.
    Ben 18 yıldır bu forumdayım,13 yıldır çok aktif üyeyim,paylaşımlarım hep insanlar maddi manevi kazançlı olsun amacıyladır.
    Şimdiye kadar şu forumda para ksrşılığı hiç bir ürün yada kod satmadım. 2-3 yıl önce şuanın parasıyla 200-300 tl`lik 50`ye yakın kodu bedavaya da dağıttığımı bilenler olabilir,sonra üye nikimi değiştim @OkumadanAlma yaptım paylaşımlarıma uyacağı için. Nick paylaşım uyumu diyelim.

Şuan uygulama üzerinden kod alınamıyor hata veriyor,Prime olan hattan 6262'ye ücretsiz SMS göndererek Migros indirim şifresi alınabiliyor.

Prime Migros yazıp bir boşluk bırakıp hattın resmi sahibinin TC Numarasını yazıp 6262'ye göndereceksiniz.

PRIME MIGROS TCNUMARASI >> 6262

Mesela: Prime Migros 98765432100 >> 6262

1 Turk Telekom Prime hattı, ayda 2 kod alabiliyor.
    Bu SMS`i farklı saatlerde 2 kere gönderirseniz 2 farklı Turk Telekom Prime Migros 1000/200 indirim kodu gelir.

1 Migros Money üyesi ayda en fazla 1 koddan yararlanabilir,ayda 1 kez indirimden yararlanabilir.

Şurada yıllardır karşılıksız yardımcı olmaya çalışıyorum,zaman harcıyorum. Alın kodlarınızı,ulaştırın bana,verelim evine yağ,çay,zeytin,bakliyat almak için Migros'da indirim kovalayanlara.
    Önceki ay 3 kod gelmişti dağıtmıştık.
    Konuya da teşekkür dönüşleri oldu.

Neden Zeytinyağı Fırsatları konusu arkadaşlar:O konuda indirim fırsat kovalayanlar ailesine sağlıklı gıdayı uyguna tedarik etmeye çalışan,temel tüketim alışverişlerine bütçe ayıran üyeler. Alışveriş delisi insanlar değiller,aile bütçelerini daha çok zorunlu temel tüketim ürünlerine harcayan,harcamak zorunda olanlar.
    750 ml Stanley termos bardağı 200 tl indirimle 2 bin TL'ye aldım diye sevinen tipler değiller.

(Kodunuzu alan kullanan kesinlikle telefon numaranızı öğrenemiyor,kodun alındığı telefon numarası bilinemiyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 7 Ocak 2024; 12:57:32 >

• yildirimweb Y kullanıcısına yanıt
    4PEVVW kullanabilirsiniz

• Takip

• Fazlada prime kodu olan var mı?

• Tivibu go icin yardimci olabilecek birisi var midir? Ozelden PM...

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.