Şimdi Ara

Turk Telekom "İçerir" 1000dk+1000sms+2GB 14 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
8
Favori
10.810
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şuan Turk Telekom ofisindeyim (Telekom bayisi değil)

TT ofislere gelip basvuranlara ve kendiniz veya Turk Telekom interneti kullanan bir kişinin TC nosunu referans gostererek bu tarifeye gecebiliyormussunuz. (NUMARA TAŞIMADA GEÇERLİ)

1000 dk her yöne 1000 SMS 2 GB internet 14 lira

Turk Telekom "İçerir" 1000dk+1000sms+2GB 14 TL

linkhttps://forum.donanimhaber.com/ExternalLinkRedirect?url=https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/kampanyalar/sayfalar/faturali/indirimin-krali-kampanyasi.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elmaarmutportakal -- 31 Ocak 2018; 18:1:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayın 25 inde numara taşıma gerçekleşti,şu an geçebilir miyim acaba bu pakete

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun zamandır var bu. Kullandığınız internet paketi alt seviye ise olmuyor. İnternet paket fiyati yükseltme yapmaniz gerekiyor o zamanda indirim anlamı kalmıyor

• Mobil hat TC si ile internet sahibinin TC si farklı olsa kesin kabul ediliyor mu?

• Faturalı mı bu?

• İyiymiş bizimkilere böyle bi tarife lazımdı. teşekkürler.
  • faturalı büyük ihtimal ayrıca ek ücretlerde vardır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • faturasız mı taşıyıp direk her ay kullanabiliyor muyuz fazla detay yok konuda
  • http://www.avea.com.tr/web/kampanyalar/indiriminkralikampanyasi

Bunu buldum internette

• faturalı ve 12 ay taahhüt bimcell daha cazip bence
  • Muhtemelen detaylar şu şekilde,

https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/kampanyalar/sayfalar/faturali/indirimin-krali-kampanyasi.aspx

• Faturasizsa hemen gecerim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ztalan kullanıcısına yanıt
    Benim kullandığımda bu..34 TL'lik olan..hat açıldıktan sonra verilen kodu TTNet aboneliği olan kişinin tc'si ile 5555 e gönderiyorsunuz.Babama da 10 TL'lik 750 dk 500 SMS yaptım.. Benim TC ile onada referans oldum...

• yasin613 Y kullanıcısına yanıt
    ediliyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunay34bg

Uzun zamandır var bu. Kullandığınız internet paketi alt seviye ise olmuyor. İnternet paket fiyati yükseltme yapmaniz gerekiyor o zamanda indirim anlamı kalmıyor

Ben ayda 57 tl ödüyorum olurmu.

• quote:

Orijinalden alıntı: senseman62

Benim kullandığımda bu..34 TL'lik olan..hat açıldıktan sonra verilen kodu TTNet aboneliği olan kişinin tc'si ile 5555 e gönderiyorsunuz.Babama da 10 TL'lik 750 dk 500 SMS yaptım.. Benim TC ile onada referans oldum...

He ablamda bu tarifeye gecti 2 aydir 34 tl oduyor oysa 14 tl olmasi lazimdi. Mh yi arayinca 1 yil taahutlu 18 tl yapariz diyormus

Ben olsam ugrasirdim ama ablam parasini veriyor dandik tarife kullaniyor.

• Açıklaması:

Ama sanki kazıklar geliyor gibi.....

İndirimin Kralı kampanyasından faydalanmak için;
    Numara taşıma veya yeni hat tesisi yoluyla faturalı İnternetliye En Kral tarifelerden birine gelmiş olmak,
    12 ay faturalı tarifelerde kalma taahhüdü vermiş olmak,
    KRAL yazıp bir boşluk bırakarak evde internet aboneliği bulunan 11 haneli TCKN'nin 5555'e SMS atılması,
    Faturalı İnternetliye En Kral tarifelere geldikten sonra 60 gün içerisinde SMS ile kampanyaya başvuruda bulunmak gerekir.
    SMS ile gönderilen TCKN'ye ait aktif Türk Telekom evde internet müşteriliğinin bulunması gerekir.
    Bir TCKN ile en fazla 5 hat kampanyaya katılabilir.

Bu daha açıklayıcı : 21 Ağustos 2017 itibariyle, Numara Taşıma veya yeni hat tesisi yoluyla faturalı İnternetliye En Kral Tarifelere gelip, 12 fatura dönemi taahhüt veren Türk Telekom evde internet müşterileri İNDİRİMİN KRALI kampanyasına kayıt olmaları durumunda İnternetliye En Kral Tarifelerde 5 TL’ye varan fatura indirimi kazanıyor.

İNDİRİMİN KRALI Kampanyası’na ilişkin ücretlendirmeler aşağıdaki gibidir:
    1000 DK + 1000 SMS + 2 GB = 14 TL
    1000 DK + 1000 SMS + 4 GB = 19 TL
    1000 DK + 1000 SMS + 6 GB = 24 TL
    1000 DK + 1000 SMS + 8 GB = 29 TL
    1000 DK + 1000 SMS + 10 GB = 34 TL

KISACASI UZAK DURMAK EN KRALI TÜRKCELLL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirkanim -- 1 Şubat 2018; 22:58:10 >

• bedavadan biraz pahalı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faturalı ise bedava olsada koşarak kaçarım dilim yandı bi kere asla ve asla ve aslaaaa

• quote:

Orijinalden alıntı: senseman62

10 TL olan kampanyanın linki var mı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.