Şimdi Ara

Türk Telekom Rezaleti 1 Haftadır İnternet Yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nerden başlayayım neyi anlatayım bilmiyorum.

Bundan yaklaşık 1 hafta önce (10 Ekim) internetimin bağlı olduğu telefon direğine bir araba çarpmış ve yerden gelip direğe çıkan ana kablo ile direkte bulunan kutu arasındaki bağlantı kopmuş.

Bu durumdan haberdar olup aynı gün TTNeti (4440375) arayıp durumu bildirdim.En kısa sürede çözüm bulacaklarını arızaya acil kodu koyduklarını söylediler.

Ben tabi onların yalancı olduklarını bildiğimden ertesi gün tekrar aradım diğer gün tekrar ve tekrar ve tekrar. Sonuçta kayda değer hiç bir gelişme olmayacağını bir kaç gün sonra anladım.(Yine de her gün istisnasız aramaya )

Bunun üzerine Türktelekomu arayıp bildirim yapmak istedim fakat yalın internet kullandığımdan benime ilgilenemeyecklerini ifade ettiler. Oysa o direk onların zimmetinde ve kendi kabloları kopmuş.Kopan kablo benim değil onların.

Yılmadık Türk Telekom ilçe müdürlüğüne başvuruda bulunduk bizatihi konuyu anlattım ilgileneceğiz deyip adres aldılar.Ne zaman çözülür diye sorunca "Biz bilmeyiz Allah bilir" dediler. Orda anladık ki bu işte dolaplar dönecek.

Zaten ondan sonra umudu kestim.Arada bir BTKya hobi olarak şikayet bırakıyorum. Bazen TTneti arıyorum bazen de Türk Telekom il/ilçe müdürlüklerini arıyorum.

Netice olarak her biri sonuçsuz kalıyor.Elden gelen bişey yok.Sizlerin önerisi nedir?

Taahhüdün bitimine 5-6 ay var.Taahhüt olmasa iptal ettirirdim. Haftadan vazgeçtik bari 1 ay geçmeden çare bulunur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Allah belanı versin Türk Telekom

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.