Şimdi Ara

Türk Telekom Sokak Altyapısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yakın zamanda oturduğum sokakta ''Seher Sokak'' fiber kablolama çalışması yapıldı ve 2 tane ''İBB F/O'' yazan kapaklardan konuldu. Fakat TT sisteminde arattığım zaman oturduğum sokakta fiberi geçtim vdsl altyapısı bile gözükmüyor muazzam hızlara erişebildiğimiz adsl'i tek çare olarak gösteriyorlar bana ama Türbe sokak olarak gözüken yerde fiber altyapısı gözüküyor. İşin saçma olan kısmı iki tane olan İBB F/O kapağının ve Türbe sokağa giden fiber kablolarının oturduğum sokak üzerinden geçmesi. Harita üzerinde göstermek gerekirse de iki siyah kare F/O kapakları kırmızı noktalar ise fiber kablonun geçtiği yer ve bu kablonun sokağa çıktığı yerle yaklaşık 30m aram var , en yakın f/o kapağına da tahmini 75m uzağım. Aradığım zaman adsl'den başka tarifeye geçemeyeceğimi belirtiyorlar. Bu durumla alakalı nasıl bir yön izleyebilirim ve neler yapmam gerekir ?

Türk Telekom Sokak Altyapısı

• İBB F/O ile TT'nin bir ilgisi yok.

• Kablolama ile bitmiyor yanılmıyorsam btk onayından sonra kabinler aktif hale gelince sisteme geçer altyapı bilgisi, ondan sonra başvuru yapılır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahsettiğiniz belediyeye ait bir hat. Bunu operatörlerin kullanımına açmaya çalışıyorlar. Aşağıya bıraktığım linke bi bakabilirsiniz

Alıntı

metni:

• Nerden bakıyorsunuz bu haritaya ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cormen

İBB F/O ile TT'nin bir ilgisi yok.

Fiber internet var dediğim sokağa F/O kapağından geçirdikleri kabloyla döşeme yapmışlardı. Yani öyle hatırlıyorum çünkü farklı yerden çekecekleri bir giriş yok. Hatta bu bölgede sadece F/O kapağı var. Sokağımdan geçen kabloyu takip ettiğimde TT'nin apartmana takılan kutusu vardı ama o kabloda dediğim gibi f/o kapağının oradan geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpha1777 -- 18 Aralık 2020; 22:47:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AL3lMA

Kablolama ile bitmiyor yanılmıyorsam btk onayından sonra kabinler aktif hale gelince sisteme geçer altyapı bilgisi, ondan sonra başvuru yapılır.

Kullanan sokaklar var ünlü bir ilaç şirketi merkezini buraya taşıyınca fiber kısmında biraz yatırım oldu. bugün ilçe müdürlüğüne gittiğimde de sorunumu anlattım ve sadece bana söylenilen bizim sokakla türbe sokağın farklı olduğu o.O . Kablonun sokağımdan geçtiğimi belirtmeme fotoğrafı göstermeme rağmen yok öyle değil diye karşılık bulmamla sonuçlandı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.