Şimdi Ara

Türk Telekom sokak kablosunu kendiniz değiştirin diyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar, 2 apartmanlı bir sitede yaşıyorum, sitenin ankastre kutusu sokağa 1 metre mesafede apartman girişinde, saha dolabı(dslam) ise 150-200 metre civarında. Fakat sokakta bizim evin girişine 50-60 metre mesafede bir ara dolap daha var. Hattımız ankastreden sokağa girdikten sonra bu ara dolapta aktarma yapıp saha dolabına çıkıyor. Ara dolap ile ankastre arasındaki sokaktaki kablolar iş göremez hale geldiği için sitedekiler sürekli sorun yaşıyordu ve benim yeni internet başvurumu bugün kabloların değişmesi gerekiyor diyerek iptal ettiler. Ara saha dolabına kadar kaldırımı kazdırıp kabloları kendimizin değiştirmesini istiyorlar. Saha görevlisine sokaktan site girişine kadar sorumluluğun onlarda olduğunu söyledim pek oralı olmadı, müdürlüğe gittim durumu anlattım adam aynı saha görevlisini aradı o da pek sallamadı, çıkışınca numaranızı alalım arkadaşlar ilgilensinler dedi ama pek bişey çıkacağını sanmıyorum. Bir iki gün bekleyip btk ve Twitter üzerinden şikayet etmeyi düşünüyorum. Arkadaşlar sokaktaki kaldırım altından geçen kablo Telekom’un sorumluluğunda değil midir? İnsan sinirden kuduruyor.Fikirleriniz için şimdiden teşekkürler.

• madem o kadar kazi yapilacaksa fiber cekilsin bence.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.