|
Turk telekom sosyal medya sinirsiz tarifesi
-
-
Ana paket harici ek paket veya hediye GB var mı? -
Hayir -
40 gb var -
Mh arayıp bir sor, yememesi lazım. -
Vpn veya internet tarayıcında vpn ayarı açıksa yer onları gözden geçir
Arka planda güncelleme yapıldıysada 6 saat sonra düşmeye başlıyor kota onlara dikkat edttin i
-
6 saat Max süre bu kadar abartmayın yansıması o kadar uzun sürmüyor
en kötü uçak moduna açın kapatın yansır
-
quote:
Orijinalden alıntı: krkmz16666 saat Max süre bu kadar abartmayın yansıması o kadar uzun sürmüyor
en kötü uçak moduna açın kapatın yansır
Kullandığım için söylüyorum , uçak moduna alma ile maalesef yansımıyor bazı zamanlarda ,
-
benim kullanımlarım normal kotamdan düşmüyor.
-
Birde arkadaslar paylasim yapincada hostpot kullanincada kotadan dusuyor mus -
? Dusmuyor kotadan felan -
Benim dusuyor abi. Aradim musteri hizmetlerini. Hospot yaparsaniz duser dedi.
Ayrica uygulamadada gunluk 100 200 gidiyo zaten -
bu akşam bu tarifeye geçecektim ki yorumları okudum vaz caydım. Kotadan gidiyorsa sıkıntı tv de izliyorum youtube, youtube music, tvbu, vodafone illallah ettim. hotspot yapıyorum internet yok diyor önce türkcele bağlıyorum 1 dk sonra vodafoneye çeviriyorum bağlantı sağlıyor. 4 aydır uğraşıyorum yapamadılar. kayıt açıyorum diyor bilgi kaydı açıyor, başkası şebeke problemi kaydı açıyor, yalandan apn resetleme , 4g kapa aç mms kapa aç vs yapıyorlar. başka telden den simkartı değiş ne alakası var simle diyorum cevap yok. yani türk telekomda da böyleyse en azından bi şekilde bağlantı yapıyorum ondan da olmayalım.
-
bu tarifeyi kullanan baya az sanırım hotspot yapılıyormu tv, tablet, kotadan mı gidiyor biraz bilgi verebilirmisiniz
-
Telden baglanirsan gitmiyorda paylasim yapinca gidiyormus -
Dün 1 ay biiti bugün paket yenilendi ilkay 30 gb hediyesi vardı toplam 70 gb internet sosyal medya dışında kullanılan diğerleri ise sosyal medya da
Resimler bilgi verir sanırım tarih olarak geçen ay demesi kasım ayı ile ekim ayı olmasında n toplamda 30 gün hotsppt b
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonall -- 10 Kasım 2020; 18:15:18 >
Benzer içerikler
- türk telekom sabit hat numara engelleme
- türk telekom şifre alma
- türk telekom data hattı online işlemler
- türk telekom ikiz sim kart
- türk telekom"a geçiş kampanyaları 2024
- telsiz kullanım ücreti 2024
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- çağrı sonlandırıldı ne demek
- turkcell abone sayısı
- mobil veri çekmiyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X