Şimdi Ara

Türk Telekom soygunu, lütfen öne çıkar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
1
Favori
29.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
290 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HuoYuanJi

Başınıza bela almışsınız resmen. Şu ülkede ki 3 operatörüde tasvip etmiyorum fakat mecburuz kullanmaya. Bunların içinde en kalitelisi sapık olan türkcell ne yazık ki. Mecbur olduğumuz içinde türkcell kullanmaktayım. Vodafone bol kepçeden paketleri var çokta güzel paketler fakan gel gelelim internetine tamamen rezalet haliyle paketlerde işe yaramıyor. Türk telekom zaten bildiğiniz gibi hırsızın önde gideni. Geri kalan türkcell ise ensarcı. Fakat en kaliteli hızlı internette türkcellde ne yazık ki. Türk telekom altyapısı olan 16mbps yalın adsl kullanıyordum. Bir gün sorun çıkmaya başladı her akşam kopmalar tam bir ay boyunca internet kullanamadım. Aklınıza gelebilecek her yere şikayet ettim nafile. Müdürlüğe gittim nafile. Cimer bimer şikayet ettim nafile. Aradım ana avrat sövdüm gerçekten sövdüm yalan yok yine nafile. Bayiye gidip öldürmekle tehdit bile ettim. Hatırlarsanız haberlere çıkmıştı vodafone bayisini pompalı tüfekle basan eleman haberi. Aynı o şekilde yapmayı düşünüyordum gerçekten düşünüyordum. Tabiki de kimseyi öldürecek değilim :D ama yapmayı düşündüm sadece. O da nafile. Sonra yine bu sapık türkcellin süperboxını keşfettim ve yarama merhem oldu resmen. Allah dedim bin belanızı versin iptal edin aboneliğimi dedim. Üstüne birde 1100 lira cayma bedeli ödedim. Hırsızlardan kurtulayım diye. İnanın hepsi birbirinden habersiz müşteri hizmetlerinin. Ayrı ayrı mal hepsi. Bayi çalışanlarına değil lafım. Onlar emekçi insanlar fakat bu gerizekalı müşteri hizmetlerinin önüne kağıt koymuşlar copy paste yapıyorlar. Bildikleri hiç bir bok yok gerçekten yok. Çünkü 5-6 ay boyunca her gün aradım bunları ben bile onlardan daha iyi öğrendim bazı şeyleri düşünün yani. Allah bir daha nasip etmesin telekom ve vodafone u. En kısa sürede iflas ederler inşallah. Gerçi bizim milletimiz böyleyken kimse iflas etmezde neyse Aklınız varsa kurtulun en kısa sürede.
    BTK gerçekten bu şikayetlerin üzerine düşse, bence adam olurlar. Ama BTK sadece operatörlerin ikincil müşteri hizmetleri gibi çalışıyor. Suya sabuna dokunmaktan kaçınıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Osiris34

evet hocam sonucta paket almissiniz size haber vermeden çıkarmışlar
    üstüne kafasina gore ücret kesmişler
    BTK ya başvurdum, hakem heyetine de başvururum. Ama öne çıkarılsın da 74 TL'ye 7,23 MB internet kullanımını herkes görsün.
  • 999999 9 kullanıcısına yanıt
    aynen hocam mb si 10 tl
    sanki 1999da yasiyoruz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman bile bu kadar pahalı değildi herhalde...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Maalesef internetini açmış kullanmış ve parasını ödemiş. Bu yüzden çıkmadan önce internet paketi almak yada interneti kapalı tutmak (ki hattı sana verdiklerinde yurtdışında kullanamıyorsun zaten sen ancak isteğinle açabiliyorsun.) gerekiyor.

Benim bu konuda en çok sövdüğüm nokta izmirdeyken bazı sahillerde yunanistana geçmişim gibi yurtdışı sayıyordu kendi ülkemde rezil hissediyordum. Maalesef şikayet edecek yer de yok...

• Bu Türk Telekom soygunu değil, her operatör paketsiz internet kullanımını böyle fahiş şekilde ücretlendiriliyor, BTK'da bu duruma göz yumuyor.

Paketin iptaline gelince o konuda da Türk Telekom haklı. 16 liralık o paket 30 gün içinde yenilenmezse iptal oluyor, bu da her operatörde böyle. Madem sorgusuz sualsiz 80 lira yükleyecek kadar bonkörsünüz bunu neden paket bitiminden sonraki 30 gün içinde yapmadınız? Sadece 40 lira 2 ay idare ettirirdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmis olsun öncelikle.Hattınızı yurt dışına kapayıp telefonu wifiye bağlayıp vowifi özellığınden faydalanabilirdiniz.İnternet wifi den giderdi aramaları vowifi üzerinden yapacağın için herhangi bir ek ücret ödemeyecektin.(Gerçi türk telekomda vowifi yoktu)

• quote:

Orijinalden alıntı: spacenet

Bu Türk Telekom soygunu değil, her operatör paketsiz internet kullanımını böyle fahiş şekilde ücretlendiriliyor, BTK'da bu duruma göz yumuyor.

Paketin iptaline gelince o konuda da Türk Telekom haklı. 16 liralık o paket 30 gün içinde yenilenmezse iptal oluyor, bu da her operatörde böyle. Madem sorgusuz sualsiz 80 lira yükleyecek kadar bonkörsünüz bunu neden paket bitiminden sonraki 30 gün içinde yapmadınız? Sadece 40 lira 2 ay idare ettirirdi.
    Bu Türk Telekom Soygunudur. 7,23 MB'ın 74 TL ye karşılık geleceğini belirten tarifeyi deklare etmeden, tüketiciden fahiş bedel tahsil edersen bu bir soygundur. Çünkü gizli kapaklı, bana haber vermeksizin hesabımdan aşırı bir bedel almaktır. Mobil heryöne tarifesi detayında sadece bu yazmaktadır. "Tarifede internet limit aşım ücreti 2KR/100KB olup sadece internet apn üzerinden yapılan kullanımlarda paketsiz internet kullanım ücreti uygulanmaktadır."

Siz madem gösterin bana 7,23 MB = 74 TL karşılığını gösteren ücretlendirme tarifesini?

Bu arada bunu diğer operatörler yaparsa onların yaptıkları da soygundur. BTK göz yumuyor diye, ben de göz yumacak değilim.

İptal konusuyla alakalı, TT web sayfasında ilan ettiği iptal ile alakalı maddeyi aşağıda yazıyor. O operatör ne yapıyor bu ne yapıyoru boşver. Kararı sen ver. Paket Linki

"Müşterilerin paketi satın alabilmeleri için bakiyelerinde paket tutarı kadar TL bulunması gerekmektedir. Müşterilerin bakiyelerinin yetersiz olması durumunda, 29 gün boyunca bakiye sorgusu yapılacak ve paket iptal başvurusunda bulunulmadığı müddetçe müşterinin bakiyesi yeterli seviyeye ulaştığında paket tutarı müşterinin bakiyesinden düşülerek paket yüklemesi gerçekleştirilecektir. Paketin otomatik yenilenme durumunda da aynı süreç geçerli olur. Müşterinin yeterli bakiyesi olmadığı takdirde paketi satın alamadığı bilgisi müşteriye verilir. "

Bu da paket için verilen sim kartı ve paket detaylarını içeren broşürTürk Telekom soygunu, lütfen öne çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 999999 -- 31 Ağustos 2019; 10:54:2 >

• E takip edin forumu bizede oldu aysını googleye girmeye çalıştım 55 tl gitti baya uğraştım ümidi kestim 2 ay sonra geri geldi giden tl ler

• Technical.assistance kullanıcısına yanıt
    Başlığın linki var mı ? Nasıl alabildiniz ?
  • Yeter ki açık ver onlara

• TT kazıkçıdır. Gizli kazıkçı.
    80 tlcik cik olcak faturcıkcıkınız sözleşmecik yenilermisinizcik. Çok güzel bi fırsatcıkcık.
    Al sana 140 tl FATURAĞĞ HAHAAHHAHA
    Nası qandırdım xd
    -Türk telekom
    .
    Alooğ Türk telekommu acaba? (içinden sövme..)
    -Evet buyrun
    Fadurağımı fazla göndermişsiz abla böle değildi bu.
    -Hayır o kadar.
    Pekiğ çıgmak istiyorum.
    -Çıkamazsın 530 dele DL cayma bedeli.
    Öhhaa

Alo Btk mı
    -Evet buyrun.
    Türk telekom benden fazla para alıyor ABİİİ lütfen onu döv.Kır
    -Tamam abicim bakıyorum.
    Bekle sen şamarlıcam seni thurk teleqömm beni kazıklarsın haa.
    -Biz BeTeKe şikayetinizi değerlendirdik. bÖLE BİŞİ YOK AMK. Ok kadar ödeyecen.

Şoq ŞoQ şOk TÜrk net 480 tl cayma pedeli karşılıyor gelin arkadaşlarr huha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leydoniz -- 31 Ağustos 2019; 13:37:53 >
    bi sabah işteyken mesaj geldi hattınıza 55 tl yüklendi diye o kadar
  • Benim de Web sitelerinde sunulan kampanyanın bitmiş olduğu ve belirtilen tarihten önce kullananlar için sunulan kampanyanın iptal edilmeyeceği yazmasına rağmen yurt dışı kampanyami iptal ettiler. Benim kampanyaya dahil olduğum tarih belirtilen tarihten bir sene önce olmasına rağmen.

Madem tarifemdeki kampanyami sonlandırdıniz başka tarifeye geçeyim taahhüt için cayma bedeli ödemeyim dedim. Onu da kabul etmediler. 100 lira cayma bedeli ödedim. Btk zaten sallamıyor. Tüketici hakem heyetine yazdım. Türk Telekom u haklı buldu. Hem yurt dışı kampanya iptal edildi. Hem de yurt dişi kampanyasiz gereksiz yüksek olacak tarifede kalmak istemediğim için 100 lira cayma bedeli ödedim.

Şu an Vodafone dayım.

• Çok tuhaf ya bilmiyorum da annemi umreye yollamıştık orada akrabalar annemin telefonuyla konuşmuşlar evlatları aramış bizim numarayı bizden arama yok 700tl fatura ödedik bune dedim. yurt dışına lanet olsun acımıyorlar ne kadar sokarsam o kadar zevke gelirim diyorlar bunlar şerefsizler. Alın dünya sizin olsun mk ölünce tabancayla sıkarlar gotunuze silikonu itoğlu itler.
  • 1 hafta önce bu soyguncuların hattından kurtuldum kafa rahat. Turkcellede ensar vakfı desteğinden dolayı geçmedim. Şuan en temiz hat Vodafone benim gözümde ve uygulamaları, paketleri çok iyi keşke daha önce geçseymişim dedim

Zamanında bunlara para bayıldık şimdi ah ediyorum aklı olan varsa Vodafone geçsin. 2016 da telefonu yenilememle birlikte hattıda yeni aldım türk telekomdan ve o zamanlar bi paket vardı 10 gb internet 1000 dakka 1000 sms 49 liramıydı neydi. O 3 senelik süre içerisinde hopp 59 lira oldu faturanız dediler yok bilmem ne zammı gelicek dediler tahaütüm bitti faturam 70 70 gelmeye başladı dedim bune.

Beni telesekreter aradı size özel kampanyamız var diye yaptıkları kampanyada gene aynı paket gene aynı fiyat dedimki "bakın benim sms ihtiyacım yok önce internet sonra dakika ihtiyacım var" dedim kadın demezmi "anlıyorum ama sizin için verebileceğim en uygun teklif bu diye şöyle bıdı bıdı dedim interneti 14 gb yapın smsi azaltın o zaman 80 lira olur dedi. Bende saydırdım o zaman çıkıcam hattınızdan şöyle böyle ben karar veriyim olmadı gene sizi ararım fistan postaladım bunları

1 ay fatura ödedim birde ne göreyim 79 lira. Bunlar artık ciddi ciddi .....yor böyle firma olmaz olsun dedim.

Vodafona gittim numaramı taşıdım 59 liraya tam 14 gb internet vodafone hatlarla SINIRSIZ konuşma, diğer hatlarla 1000 dakika, ev telefonları ve diğer sabit hatlar SINIRSIZ, 250 sms paketine geçtim. Misler gibi cayır cayır her yerde 5 diş çekiyor internette tıkanma yok cebimden sadece 60 lira çıkıyor

Ben hattı taşıdıktan 2 gün sonra türk telekomdan bi kadın arayıpta demezmi "hattınızı taşıdığınızı görüyorum türk telekom olarak size özel bi teklifimiz vardı AMA ARTIK ÇOK GEÇ. Bak bak söylediği lafa bak şunların bende dedimki o teklifi ben hattı taşımadan önce yapıcaktınız şuanki hattımdan gayet memnunum size verdiğim paralara yandım bunca zaman ama çalışıp tekrar kazanırım o paraları sorun değil iyi akşamlar diyip şaaakk suratına kapattım kadının

• Aramak yerine durumu yazili olarak turk telekom mobile mesaj at. Seni arayip hakli bulup durumu telafi ediyorlar. Bana 230tl fatura kitlemislerdi, belki 20 defa aradim ve telefonda cozemedim. Yazili olarak detayli acikladim hakli buldular ve faturayi duzelttiler.

İptal konusunda benim dediğimi diyor işte. "İptal başvurusunda bulunulmadığı sürece 29 gün boyunca bakiyeyi kontrol edeceğiz, TL yüklenirse yüklendiği gibi çekeceğiz, 29 günden sonra TL yüklense de paketi yenilemeyeceğiz"demek istemişler ama becerememişler. Yazılandan "İptal başvurusunda bulunulmadığı sürece paketi yenilemek için bakiyeyi kontrol edeceğiz" anlamı çıkıyor, liyakat sahibi eleman çalıştırmadıkları için bu şekilde bir sonuç ortaya çıkıyor.

Tarife ayrıntısındaki "Tarifede internet limit aşım ücreti 2KR/100KB" ifadesini de eminim bilerek koymamışlardır. Başka bir faturalı tarife veya faturasız paket detaylarını kopyala yapıştır yaparken o ifadeyi orada unutmuşlardır. Çünkü mobil her yöne tarifesinde bir internet paketi/limiti/kotası vs yok. Paketsiz bir tarife bu, dolayısıyla limit aşımı diye bir şey yok. Kullandıkça ödüyorsunuz.

Teorik olarak haklısınız ama haklı olmak yetmiyor haklılığınızı tescil edecek bir kurum yok ülkede.
    bireysel.turktelekom.com.tr
    Standart cepten internet tarifesi ve ücretlendirme > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/sayfalar/standart-cepten-internet-tarifesi-nedir.aspx
    Bu sayfayı inceleyin ve buradaki limitlere göre fazla tutara itiraz edin. 20 liraya halledebilirsiniz gibi görünüyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.