Şimdi Ara

Türk Telekom soygunu, lütfen öne çıkar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
1
Favori
29.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
290 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu operatörlerin hepsi aynı, paket dışı data kullanımı neden bu kadar pahalı önce bunu sorgulamak gerek. Örnek 30TL gibi bir rakama 2GB internet + yanında bilmem kaç yüz dakika konuşma ve sms veriliyorken paket dışı data kullanımda 7MB gibi komik bir kullanım için 80TL ile ücretlendirilmesi dolandırcılıktır.

Ülkede her gün kim bilir kaç milyon kişi paket tanımlamadan yanlışlıkla mobil veriyi açıp bu tür mağduriyet yaşıyordur, bu fırsaçtı operatörler de böyle haksız kazanç sağlayıp utanmadan reklam yapıyorlar, reklam yaparken desenize ya es kaza paketsiz internet kullanırsanız donunuzu alırız diye, ayıp ya milletini bu kadar dolandırmaya meraklı kurumlar var devlet bir el atmıyor.
  • Bunlar kan emici resmen

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sonuçta yurt dışı kullanım.yabancı operatörlerin hatları kullanılıyor.paranında büyük kısmı yurt dışına gidiyordur.bu hepimize ders olsun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: junis

Bu operatörlerin hepsi aynı, paket dışı data kullanımı neden bu kadar pahalı önce bunu sorgulamak gerek. Örnek 30TL gibi bir rakama 2GB internet + yanında bilmem kaç yüz dakika konuşma ve sms veriliyorken paket dışı data kullanımda 7MB gibi komik bir kullanım için 80TL ile ücretlendirilmesi dolandırcılıktır.

Ülkede her gün kim bilir kaç milyon kişi paket tanımlamadan yanlışlıkla mobil veriyi açıp bu tür mağduriyet yaşıyordur, bu fırsaçtı operatörler de böyle haksız kazanç sağlayıp utanmadan reklam yapıyorlar, reklam yaparken desenize ya es kaza paketsiz internet kullanırsanız donunuzu alırız diye, ayıp ya milletini bu kadar dolandırmaya meraklı kurumlar var devlet bir el atmıyor.
    Hocam operatörler yurtdışı paket ücretlerinin bir kısmını yurtdışına veriyor hocam o yüzden paketler öyle ve saçma.

• Hocam bu paketin yurt dışında kullanmak için mi geçerliydi ? Çünkü yurt dışı paket ekstra alınır.
    Bende geçen ay Vodafondan ayrıldım. 5gb internetim bitmeye yakın 9 TL ye 500 MB internet otomatik tanimlamislar. İşin garip yanı hattım devreden tarife ve 5 GB netten 37 MB bir sonraki aya aktarılmışken hiç kullanmadığım ve onay bile vermediğim pakete 9 TL yansıtmışlar.

• junis kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle hak veriyorum. Özellikle yaşlı insanlar mağduriyet yaşıyorlar.
    Ya arkadaş hatalıysam tamam ama siz de hatalıysanız kabul edin ve düzeltin. Neden insanları bu kadar zora koşturuyorsunuz. Problem olan paketdışı data kullanımı bir yana bunun tarifesini belirtmemeleridir.

• wolkan60 W kullanıcısına yanıt
    Yooo yurtiçi içindi. Zaten bu 7,23 mb kullanımda yurtiçinde yani Türkiyede gerçekleşti. Ancak o kullanımdan önce hat yurtdışında açıktı smsler geliyordu. Ancak tüm data ve konuşmalar yurtdışı yerel hattan gerçekleşmişti.

• temelci T kullanıcısına yanıt
    İyi de bu kullanım yurtiçinde gerçekleşti.

• spacenet S kullanıcısına yanıt
    İptal konusunda ve tarife ücretlendirmesinde beni bağlayan TT'nin ne uyguladığı değil neyi yazılı tahhüt ettiğidir. Sonuçta haklıyım ve hakkımı savunuyorum. Btk ' da görevini yapmıyorsa, kendi sorunudur ülkenin ayıbıdır..vs. Sağolsun forum üyeleri de öne çıkardıkça daha fazla kişi rezilliği görüyor. Ben buna soygun dedim ve bence de tam durumu açıklar oldu.

• hftblgc kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler tavsiye için, bunu da yaparım. Ancak müşteri hizmetlerini bu kadar aramak, uğraşmak. Sanki cinayeti kimin yaptığını bulacaklar. Bal gibi de anlaşılıyor hatalı oldukları, ama uğraşmak istemiyorlar. Sorsan tüm operatörler en müşteri odaklı biziz derler.

• MeGaDave06 kullanıcısına yanıt
    Evimde vodafone çekse, saniyede tt de kalmazdım.

• Ankaranın göbeğinde oturuyorum merkezde. O açıdan şanslıyım belki bilmiyorum ama türk telekomdan daha iyi çektiği kesin ve soygun yapmamalarıda. Ayrıca vodafone yanımda uygulamasıda aşırı aşırı iyi. Keşke 1 sene öncesinden geçseymişim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    Herkes btk ile alkalı şikayetçi. Şikayet bölümü kapasınlar bari.

• Technical.assistance kullanıcısına yanıt
    Malesef elimizdeki güzel tarife gitti. Başka operatörden geçmedikçe avantajlı tarifeyede geçirmiyorlar. Tek şans faturalıya geçmekti, neyapalım idare eder faturalı bir tarifeye geçtik avantajlı olsun diye. Şimdi parayı yollasalar bile, zararlı çıkan yine biz olduk.

• quote:

Orijinalden alıntı: 999999

Yooo yurtiçi içindi. Zaten bu 7,23 mb kullanımda yurtiçinde yani Türkiyede gerçekleşti. Ancak o kullanımdan önce hat yurtdışında açıktı smsler geliyordu. Ancak tüm data ve konuşmalar yurtdışı yerel hattan gerçekleşmişti.
    Kendi sitesinde online şikayet kısmına yazın sorununuz umarım çözülür.

• Bu firmadan uzak durun.

9 gün sonra kendilerine elveda diyeceğim.

• Siz siz olun, pakete tl yuklemeyin hele birnde faturalı hiç yapmayın.
    Turkcelle yaşadığım sıkıntı anlatsam trend olur.
    Yine turkcelldeyim gidip bayilerden paket alıyorum. 30 tl 500 dk 1000 sms 4 gb internet. Bazen de 3 gb 1000sms 500 dk 25₺. Telsiz kullanımda yok. Miss. Facebook yok, twitterda abuk sabuk video izleme yok, instagram yok, hayat on numara beş yıldız.
    Hayatın keyfini çıkarıyorum. Tefekkur ediyorum. Çok güzel oluyor.parkta oturup tanımadığım insanlarla muhabbet ediyorum vs...
    Yani bu paketler bana yetiyor.

• Babamdada aynısı olup duruyor 15 20 tlye konusma paketi yapıyoruz, içinde 15 tl falan kalıyor, yanlışlıkla eli mobil veriye değiyor, 15 tl eriyip gidiyor, inceledim 1 küsür mb gitmiş. Ulan google yazsan bile 10tlyi gözden çıkar yani.

• Valla bir keresinde Turkcell faturasız hat kullanıyordum.

Dakika, İnternet, Sms paketlerim varken feyse girdiğimde hatta bulunan liralar gidiyordu. Saçmasapan kesintiler geliyordu.

Aradım baya saydım sövdüm. Derhal hattıma TL yükleyin dedim. Aradığım için giden kuruşlarıda yükleyin dedim. Hem lira yüklediler, hem aradığım için giden lirayı yüklediler. Üstüne tekrar fazla yükleme yaptılar tekrar sorun olur ararsınız diye

Yüklü yükleme yapıyordum çünkü.

Şuan uzun zamandır Vodafone kullanıyorum. Paketleri gayet uygun.

85 Liraya 3 Bin dk vs. Sms. 20 GB internet ve sosyal medya kullanımları paketten yemiyor. Youtube paketten yemiyor.

Turk telekom evlerden ırak olsun. Onunlada kötü anılarım var.
  • Bu sorun her operatörde var. Sırf bu limit aşımı ihtimalleri yüzünden hiç telefondan internet kullanmıyorum neredeyse. Kanser bunlar kanser!

Limiti aşsan hiç fail safe devreye girmez, hemen kol gibi faturayı çakarlar (kevaşe şivesiyle)

Arayıp bilgi almak istersin yhaaa limitinizi aşmışsınııııız x biieey... diye cevap verirler!

Tabi telefonda falan bir ayarı vardır herhalde ama uzun zaman önce ben de kazayla 30 40 mb kullanıp kol gibi ücret çıkarınca böyle yaşar oldum.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.