Şimdi Ara

Türk Telekom soygunu, lütfen öne çıkar (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
1
Favori
29.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
290 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telekom adsl hizmetinde sanki çok farklı mıydı da telefonda olsun ?
    yaşadıklarımı yazsam roman olur
    misal 16 mbite kadar deyip 1 mbps. verdiklerinde ,ama biz 16 mbit vereceğiz demedik ,16 mbite kadar diyen mh.ne siz olsanız ne derdiniz ?

istiyor ki küfür et ve başın belaya girsin

artık birisi telekom /ttnet dediğinde sanki bana küfür ediliyor gibi geliyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.CEMİL -- 1 Eylül 2019; 3:21:59 >
  • 999999 9 kullanıcısına yanıt
    Soygunu bilerek zaten sözleşmeyi imzalayarak kabul etmişsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eşini yurt dışına gönderecek kadar varlıklı ama 2 kuruş için başlık açmış bangır bangır bagırıyor, demek böyle zengin olunuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adorer -- 1 Eylül 2019; 9:54:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı olay başıma geldi..

Ukrayna'ya gittim. Telefonumu elime bile almadım ama 80₺ yurtdışına çıkma ücreti kesmişler..

Ülke değil bildiğin Survivor...

• S.N.I.P.E.R kullanıcısına yanıt
    Çok iyi ya. Ayakbastı parası gibi. Vay anasını

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Katar lıların zararı nasıl çıkacak başka

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yapalım? Cep telefonu kullanmıyalım mı ? Sen de kabul ettin mi ? Senin başına da gelse eyvallah mı diyeceksin ?

• Adorer kullanıcısına yanıt
    Konuyu saptırmayalım.. Söylediğinizin konuyla hiçbir alakası yok ve ayrıca bilmediğiniz konularda yorum yapmasanız diyorum.
    Senin başına gelse ne yapacaksın... Sende mi eyvallah diyeceksin. Yoksa senin eşin yurtdışına gitmediği için bangır bangır bağıracak mısın?

• Allah'ın belası Hırsızcell kullanıyorum. Geçen 10-15MB netim kaldı sanıp Whatsapp'a girmiştim bi baktım 'internet kullanımınız 3TL'yi aştığı için gün sonuna kadar ücretsiz 300MB kazandınız' diye mesaj geldi. Not: İnternet paketiniz bitmiştir mesajı ile 3TL'yi aştı mesajı aynı anda geldi. :)
    Hesabım uygulamasından sürekli kontrol etmeme rağmen internetim var görünüyordu ama gene de param gitmişti durduk yere. Neyse bunu geçtim :D

Lan 300MB geldi bari güncellemeleri yapim telefona dedim baktım 10 tane filan 10-15MB güncelleme vardı onları yaptım. İnterneti bitirmiş ama nasıl olduysa Yani gün sonuna kadar verdiği ücretsiz 300MB'ı sadece 27MB geçmişim. Toplamda 327MB bir kullanım olmuş ama bundan 17 TL kesmişler.

Bayiye pompalı tüfekle gidip herkesi vurasım gelmişti o an.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RundeLL -- 23 Eylül 2019; 22:12:54 >

• Buna şaşırıyomusun cidden?

5 hafta türk hattıyla yurtdışına çıkmak nedir? İlk günden o ülkenin hattını alsaydı bu derdi çekmezdin. İronik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maketle -- 1 Eylül 2019; 10:56:23 >
  • Mesajı dikkatlice okursanız, olayın Türkiye'de gerçekleştiğini anlarsınız.
    Siz şaşırmadınız mı ? Normal mi size göre ?

• Tt pişmanlıktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turgayilhan -- 1 Eylül 2019; 11:1:51 >
  • 2 yıldır türk telekom kullaniyom iyi ki de kullaniyom,yukarıda arkadaşın yazdıklarına dikkat edersen kendi hatası, mobil veriyi açık bırakmasın idi,
    Hangi operatör 3 ayli sadece 39 tl ye 10 gb internet verirki, tabii ki hiçbiri,... hep 4G-4.5G+ şebeke çekim gücü nde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penah000000 -- 1 Eylül 2019; 11:5:7 >
  • Tt pişmanliktir
    Daha yakami kurtaramadim

• 999999 9 kullanıcısına yanıt
    Şaşırmadım, Tüm dünyada benzer soygunlar var çünkü. Ve bu ücretler Türkiye dışı olduğuna eminim, Türkiyede 250mb/9 lira max ücrette 61,25.

Türk telekomu savunmuyorum, burada sizin hatanız var. Dolayısıyla laf atacağım bir yer yok. Bende benzerini yaşadım, suç bendeyken niye tt ye atayım?

Şuan hem Turkcell hem Tt hattım var. İkiside hata affetmiyor, geri ödeme yok. Thh'ye gitseniz bile bir sonuç alamayacaksınız çünkü yurtdışı ücretlendirmesi belli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maketle -- 1 Eylül 2019; 11:17:35 >
  • Bu iş Türkiye'de oldu. Uçak tarih ve saatleri belli, data kullanımlarının da saat ve tarihleri de belli. Siz nasıl yurtdışında olduğuna emin olabiliyorsunuz anlayamadım. Yurtdışında olsa hatamızı kabul ederim. TT'ye durduk yere iftira atacak ve destek isteyecek değilim.
    Resmen soygun olduğu o kadar belli ki sizi yurtiçinde olduğuna bile inandıramıyorum.

• Penah000000 P kullanıcısına yanıt
    Bana diyorsanız, hata yapsaydık kabul ederdik. Yurtiçinde 7,23 mb = 74 tl alınması normal ve tüketiciye de bu bildirilmiş ise evet hata bende. Ancak böyle bir durum sözkonusu değil ve hatalı değiliz.

• İyide paketlerin yurt içinde geçerli olduğundan haberiniz yok muydu ? Bu her operatörde geçerlidir. TT alakalı değil. Bilgisizliğinizi firmalara mal etmeyin.
  • Aynı şekilde bende mağdur oldum üstüne üstlük daha fazla tutarda.
    Ancak Türk Telekom'da şöyle bir durum söz konusu;
    İmzaladığınız ve aldığınız pakette eğer paket bitiminde TL yok ise paketi sonlandırıyor Türk Telekom,eğer varsa da yenilenmesini sizin yapmanız gerekiyor. Yani paket bitti mi otomatik yenileme yok deniyordu. Bu söylediklerinin birebir aynısı oldu banada 6mb 75TL aldılar benden de. Yine 80 TL yüklemiştim bende ve paket almaya çalışmıştım 75TL'lik.. Sonradan öğrendim ki paketi 95TL'ye çıkarmışlar bu nedenle alamamışım. Ancak müşteri hizmetleri ısrarla 75 TL demişti bana bu nedenle geçememişim meğersem.
    Sonrada 100TL yatırdım üzerine oradan 95TL kesip, şikayetim üzerine 20TL geri yatırmışlardı.
    Sonra ne mi oldu 3 gün sonra uygulamaya girerken ekrana gelen aylık 35TL 15gb'ı kabul ettim yanlışlıkla. 5.günde 75TL'lik pakette yalan oldu bu faturalı hatta geçtim.

Yani senin anlayacağın ortalama 5günlük kontörlü kullanımı için 150TL'ye yakın para ödedim.
    Şuan hala Telekom'dayım çünkü 35TL'ye 15gb veren yok maalesef. :/ Bittiğinde Turkcell'e geçerim artık.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.