Şimdi Ara

Türk Telekom soygunu, lütfen öne çıkar (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
1
Favori
29.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
290 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kullanıcı hatası var burada Yurt dışında yüklediğin paket geçerli değil. Arandıkça ve aradıkça hattın TL varsa, yüklemiş olduğun TL den yer. Paket dışı internet fiyatı zaten yüksek Turkcell de bile aynı durumda açıkçası. Devlet bu fiyata izin vermişse Operatör ne yapsın.
  • sacmalik internnetin i sini kullanmadan yazmislar cezayi sanki radara yakalandi abla arayin tek tek musteri temsilcilerini sizin vicdaniniza birakiyorum bu durumu duzeltin diyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SaMoVe kullanıcısına yanıt
    Yurtiçinde 7,24 mb karşılığı bakiyeden 74 alındı. Ne bilgisizliği pardon ??? Anlayamadım.. Siz iyice okudunuz mu yazmadan önce ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1881-1938 kullanıcısına yanıt
    Ne hatası anlayamadım ?

• musty578 kullanıcısına yanıt
    Aradım zaten.. paketin iptali için bir kapıştık, 7,23 mb ye karşılık 74 TL kesimi için ayrı kapıştık. Müdürünle görüşmek istiyorum dedim ısrarla. O da kayıt açtı.. Zaten ilk önce TT yi atadım hatalarını düzeltsinler diye.. Sonuç alamayınca, burda konusunu açtım. Sağolasın forum üyeleri de destekleyip, öne çıkarıyor.

• Günaydınlar efenim. İyi pazarlar

• Size de geçmiş olsun. Niyeyse hep bu tarz uygulamalarda tüketiciler mağduriyet yaşıyor.. Ve hak aramak çok zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 999999 -- 1 Eylül 2019; 13:8:0 >
  • 999999 9 kullanıcısına yanıt
    Kullanmayı bilmiyorsak evet kullanmayalım lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dogecoin -- 1 Eylül 2019; 13:4:53 >
  • Sırf laf olsun diye de konuşmasak mı acaba ?

• Tam emin değilim ama yillar önce Türk Telekom faturasız kullanırken şöyle bir madde vardı " paket bittiginde bakiye olmaması durumunda 29 gün beklenir, 29.gunden sonra paket iptal edilir"
    Muhtemelen siz de bu durumdan dolayı mağdur olmuşsunuz... Lira yukledikten sonra paket onay mesajı gelmeden kullanmamak lazım...
    Maalesef operatorler paketsiz kullanımda çok yüksek ücretler alıyor...

Tarifede internet limit aşım ücreti 2KR/100KB olup standart internet ücretlendirmesi internet apn ve wap apn üzerinden yapılan kullanımlarda 1 TL/100 KB olarak uygulanmaktadır.

Tarife olmadığı için 1₺/100 KB şeklinde ücretlendirildin.

Hak aramak zor, fiyatlar fahiş ancak kabul ettiğimiz paketlerin detaylarında bu fahiş harcama tutarları maalesef yazıyor. Bu nedenle bir sonuç elde etmek inanın zor.
    O yüzden bir başlık açmadım, çünkü internette sizin ve benim gibi bir sürü mağdur olan insanın haberinden geçilmiyor.
    Sonuç mu? Üzülerek söylüyorum ki sıfır. Çünkü kabul ettiğiniz detaylar çok önemli bu konuda ve BTK'da sözde halkın yanında olan bir kurum pek tabi. :)
  • İzmir Karaburun'da sahile yakın olunca Yunanistan baz istasyonlarına bağlanıyor bazen. Data roaming açık unuttum birkaç kez 200-300 TL fiyat yansıdı. Müşteri hizmetlerini arayıp kayıt oluşturttum . Sonraki aylarda faturalardan düştüler.

• Senelerdir evde internet ve mobil internet kullaniyorum evde internet taahhut bitmeden gel senin paket 140 olmadan 100e verioz dyolar israrla reddettim ve baska operatore geçtim. Soyguncular..

• kusura bakmayında yurtiçinde kullandiğiniz paketi yurtdişinda kullanmak için farklı bir paket almayıp internet kullandiysanız, firma ücret istediğinde gelip buraya konu açmayacaksınız telefonu uçak moduna alıcaktınız ne internet ne arama olabilecekti, ben de çiktim yurtdişina 1 lira bile istemeidler yurtdışına çıkmadan uçak moduna aldım ve internet lazım oldugundada wifi kullandım herhangi bir soygun yok ortada herhangi bir hak talep edemezsiniz firmadan

• erkaninn59 kullanıcısına yanıt
    Hocam mobil veriyi açmadan bile 3G veya 4G geçişlerinde ufakta olsa internet kullanımı oluyor uygulamalar arasından diye biliyorum. Sizin dediğiniz gibi yurtdışına çıkınca, yurtdışı paketi yoksa eğer uçak moduna almak en mantıklısı.

• yarin subeye gelen vodafone hattimi takip kullanmaya basliyorum
    turk telekom u cope atin.. paket yaptirir, nasil iptal edilecegini soylemez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 999999

Hiç sorma yaa.. bu kadar mı... btk ya şikayet etsem, onlar da bunlara gönderiyolar, onlar da alakasız bir cevap verip geçiştiriyorlar..
    Ülkenin içine ettiler resmen. Türk Telekomun yaptığı kansızlık neyse de BTK'ya ne demeli. BTK'ya Türk Telekom'u şikayet ediyorsun BTK şikayeti Türk Telekom'a iletiyor TT de saçma sapan cevaplar veriyor.

Şu konuda firma savunuculuğu yapanların geçmişini çok merak ediyorum ne yaşadılar da kraldan çok kralcı oldular.
  • Vodofone'a kızıp turk telekoma geçtim. Vermiş oldukları pakete geçmek için onay mesajından bile 2 tl aldılar.
    Hemen cayma bedelini ödeyip vodofone'a geri dönüş yaptım. Rezil bile değiller.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 999999

7,23 MB = 74 TL yurtdışında olsaydı, zaten hatamızı kabul ederdik. Ancak Sabiha Gökçen Havalimanı bildiğim kadarıyla Türkiye sınırları içerisinde.. TT de bunu biliyordur diye varsayıyorum.

Öne çıkarın da görünsün arkadaşlar...
    Senin gibi aglak tipleri okudukca icim daraliyor.

Sabiha Gokcen Havaalani'nin son hisselerini reyiz 500 milyon dolara Malezya lilara satti 3 yil once. Yani devlete ait degil.

Ayrica block+kilit+sikayet

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.