Şimdi Ara

Türk Telekom soygunu, lütfen öne çıkar (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
1
Favori
29.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
290 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Paketin suresi dolduktan sonra bir ay içinde yetersiz bakiye nedeniyle paket yenilenemezse paket iptal edilir. Ayrıca bu paketler yurtdışında geçmez, açıklamasında da yazar.
    BTK kuralları bu şekilde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar btk nın ilk defa işe yaradığına şahit oldum.

Sözleşmemin bitmesine 1 hafta var ve türktelekom a ait çeşitli numaralardan sürekli taciz ediliyordum.Cimer üzerinden btk ya şikayetimi ilettim ve ertesi günü talebime dönüş yaptılar.

Şikayet ettiğim günden beri ne arıyorlar ne soruyorlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ...................................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AE8064E4B -- 12 Temmuz 2020; 20:55:48 >
  • Boş verin hocam Lübnanlı Hariri ailesi Türk Telekom'u komple soydular bir şey olmadı, siz yine 75 tl ile ucuz yırtmışsınız ülkenin (hepimizin) milyar dolarları gitti.

Belki bu konu vasıtasıyla bu konuda bilgi sahibi olmak isteyen çıkabilir, ben link bırakayım.
    Link:
    Dr. M. Murat Kubilaytwitter
    Dr. M. Murat Kubilay
    https://twitter.com/mmkubilay/status/1016037424428978176

• Teknolojikadam07 kullanıcısına yanıt
    Bu işe yarıyorsa Vodafone illetini bende şikayet edeyim. Numara engellemekten sıkıldım.

• ipli jeton kullanıcısına yanıt
    Paketin süresi dediğiniz 30 günlük süre mi ? Taahhüt süresi mi ? Ayrıca bu btk kuralı için link var mıdır ?

• first9 kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlaşılmak ne demek, beni de makul mantıklı eleştirebilirsiniz. Ancak Birincisi şu 30 gün para yüklenmediğinde paketin iptal edileceğine dair ibare çok muğlak. Ben tarife detayındaki o ibareden bu anlamı çıkarmadım. Ayrıca tarifedeki paketsiz mobil veri ücretlendirmesi de çok muğlak. Herşeyi açık açık ilk mesajda da belirttim.

• ali222 A kullanıcısına yanıt
    Şu anda avantajlı olsun diye faturalıya geçtik. Malum biz eski abone olmadığımız için faturasız avantajlı tarifeden yararlanamıyoruz

• quentin kullanıcısına yanıt
    Tarife detaylarınızı bilmiyorum ama 0 mb 1 tl ne demekmiş..

• Faturalıya geçtin iyi güzelce umarım aşım paketi falan vardır. Olurda kotayı aşar edersen daha beter bir sonuçla karşılaşabilirsin, dikkat et.

Şöyle cüzi miktarlarda hem faturasız hem faturalı için tüm operatörler aşım paketi çıkartsa nolur yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Şu iş bir sonuca bağlansın. Artık daha dikkatli de oluruz.
  • 999999 9 kullanıcısına yanıt
    Paket bittikten sonra hesaptaki paralardan cekmis.
    Gece ben uyurken ve wifi ye bagliyken oluyor bunlar
    Şunu ögrendim, paket tutarindan fazla para yuklememek lazimmis. Bi de turkcelle gecmek gerek. Gectim kurtuldum.

• Bana soygun yapmayan 3 kurum yazar mısınız?

• RundeLL kullanıcısına yanıt
    Abi kusura bakmada burda hatalısın.

Paketin bitmiş, öyle sandım böyle sandımla olmaz. Adamlar gitmiş 3 liraya 300mb vermiş otomatik. Ha sen bu 300mb ile birşeyler yapmaya çalışırsan bununda önüne geçemezsin.

Konudaki arkadaş 7mb için 75 lira ödemiş, biraz olumlu bakman lazım. Aynı şekilde ona 3 liraya otomatik 300mb verilmiş olsa bu kadar sorun etmezdi eminim..

Ha evet soygun mu soygun, ama sana yine bir engel konulmuş sen madem 300mb aldım şunuda bunuda yapayım diyorsun. 300mb dediğin bu devirde nedir abi Allasen.. Beterin beteri var demek lazım.

Tüm operatörlerde kullanımlar anlık olarak direk uygulamaya yansımaz. Bu konuda yinede en hızlısı vodafone haberin olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 1 Eylül 2019; 21:29:44 >
  • Öncelikle geçmiş olsun hocam, nereye başvurursanız başvurun bir geri dönüş alabileceğinizi zannetmiyorum. Türk Telekom illaki kullanılan internet tutarını kılıfına uydurmuştur. İyi yönünden düşünmeye çalışın daha kötüsü de olabilirdi yapacak bir şey yok maalesef.
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    turkcell bile daha iyi en azından ek pkaet veriyor 19 tl ye 1gb veriyordu otomatik
  • SpoonieGee kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. İlk önce TT'ye sonrasında BTK'ya başvurdum. Ayrıca sizlere de durumu açıkladım. Söylesinler bakalım kılıflarını. Biz de görelim değerlendirelim.
    Bir beklentim yok ve yapmam gerekenleri de yaptım. En azından forumda öne çıkıyor, böylece el birliği ile kullanıcıların biraz daha dikkatli olmasını sağlarız..
  • MMistanbul kullanıcısına yanıt
    her kurum için birşey diyemem ancak beğendiğim kurumlar var.
  • Özellikle de faturalı hat almayın bunlardan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8156ACF80 -- 1 Eylül 2019; 22:31:28 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.