Şimdi Ara

Türk Telekom soygunu, lütfen öne çıkar (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
1
Favori
29.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
290 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Özelliklede faturalı hat almayın bunlardan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynı soygunu yapmayanlar mı var sanki
  • TIRTTELEKOM Botlarıda amma çoğalmış...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Abi kusura bakmada burda hatalısın.

Paketin bitmiş, öyle sandım böyle sandımla olmaz. Adamlar gitmiş 3 liraya 300mb vermiş otomatik. Ha sen bu 300mb ile birşeyler yapmaya çalışırsan bununda önüne geçemezsin.

Konudaki arkadaş 7mb için 75 lira ödemiş, biraz olumlu bakman lazım. Aynı şekilde ona 3 liraya otomatik 300mb verilmiş olsa bu kadar sorun etmezdi eminim..

Ha evet soygun mu soygun, ama sana yine bir engel konulmuş sen madem 300mb aldım şunuda bunuda yapayım diyorsun. 300mb dediğin bu devirde nedir abi Allasen.. Beterin beteri var demek lazım.

Tüm operatörlerde kullanımlar anlık olarak direk uygulamaya yansımaz. Bu konuda yinede en hızlısı vodafone haberin olsun.
    Evet sana da hak veriyorum. Ama sadece 27MB kullanım yaptım diye hattımdan 17TL kesmişler sence bu normal mi ? Her şeyi geçtim 27MB için 17TL kesmek nedir arkadaş yıl 2019 bu nasıl bir operatördür operatörü geçtim zihniyettir.

Paketiniz bitti mesajı atıyorlar ne için atarsın bu mesajı, tamam dur internetin bitti kullanma artık yoksa vakumlarım seni demek için. Ama adamlar öyle bi vakumlama stratejisi geliştirmiş ki paketin bittikten sonra dalıp kullanmaya devam etsen ne akıllı kendiliğinden durma özelliği var ne internetini otomatik kapatma vs. var
    Yani bu operatörlerin savunulacak bir yanı yok bence

• RundeLL kullanıcısına yanıt
    Savunmuyorum zaten, beterin beteri var diyorum.

Adama 7mb için 75 lira kesilmiş, senin hattinda lira olsa 300 lira alırdı o hesaba göre

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    bu forumda ilginc bir şeyler oluyor. Ara ara turk telekom ara turkcell lincleme konuları acılıyor
  • RundeLL kullanıcısına yanıt
    bu paket bitti mesajları nedense tam anına gelse dahi 1 2 mb rahat gıdıyor o sırada. Duran paketler baska hatlarda var ama fiyatı artırıyorlar biraz
  • SYLAS S kullanıcısına yanıt

• dawras kullanıcısına yanıt
    Şikayetinizi cimer üzerinden iletin.Şikayet ettiğim günden beri aramıyorlar.

• 999999 9 kullanıcısına yanıt
    1 ay 1 haftalığına yurtdışında kaldı ve hattı açıktı.

Kullanım bu süre aralığında oldu değil mi ? Eğer olmadıysa kullanıp taihlerine bakın.Yazdığınızdan kullanım trihi ne zaman belli olmuyor.7mb 74 tl kimse durduk yere almaz.
  • SaMoVe kullanıcısına yanıt
    1 ay 1 hafta yurtdışındayken hat açıktı ama bakiye yoktu ( çift hatlı telefonda ikincil hattı.) zaten kullanımlar da diğer yurtdışı hattan gerçekleşiyordu. Başka bir deyişle Tt hattı üzerinden sadece sms alıyordu. Aramalar ve data kullanımı diğer yurtdışı hattından gerçekleşiyordu.
    1 ay 1 haftayı belirtmemin sebebi o süre kadar para yüklemedik. Buraya gelince para yüklendi ve tt hattı aktive etti. Ancak paralar bir anda uçtu gitti. Data kullanımlatı ağustos 29 u ve uçak indikten 45-50 dakika sonraya tekabül ediyor.

Benim açtığım konu da TT'yi savunan da oluyo. Ben kimseyi haksız yere duçlamıyorum. Bana göre ben haklıyım ve herşeyi ortaya koydum. Savunacaklar da ortaya koysunlar sebeplerini ve bana haksız desinler. Kusura bakmasın TT, haksız ise haksız. Bu kadar kolay olmamalı insanları mağdur etmek. Sistem böyle deyip işin içinden de sıyrılmamalılar.

Bu arada hakkımı savunmamın size ilginç gelmesi de bana ilginç geldi

• Teknolojikadam07 kullanıcısına yanıt
    Onu da yapacağım

• 999999 9 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam haksizsiniz vs demedim. Sadece bir hafta turkcell bir hafta ttde böyle oluyorbsirayla dedim.

• Bu TT paketin bittiği anca kontorlu hesaplardaki parayı sömürüyor.
    Paket almazsan bütün paranı çekerim heee diye tehdit ediyor.
    Benimde bir kere başıma geldi yok yere 40tl'em gitti müşteri hizmetleri de yardımcı olmadı.

Türkcell kazıktı mazıktı ama belli bir mb 'a kadar belli bir ücret alıyordu.

KEŞKE GEÇMESEYDİM PİŞMANIM BENDE.

sözde 2kuruş/100kb diyor ama paket bittiği zaman dehşet bir para sömürüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erco35coast -- 3 Eylül 2019; 12:8:56 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.