Akn kalkti denmesine rağmen tarifem halen 40 gb aknli ve 4 megabit hizinda kota bitince 1 megabite düşüyor 40 tl ödüyorum. 2 yıl taahhüt sözleşmeli arastirmalarima göre benim 3 ay sonra 1. Yilim doluyor. Cayma bedeli odemeksizin iptal edebiliyorum. 9 aylik cayma bedeli 684 tl para çıkardilar 3 ay sonra iptal edersem eğer parayi odedikten sonra mi heyete basvurcam yoksa heyete basvurmadan bu firma beni icraya vericek odemeyince o zaman itirazmi etmeliyim. Hangi durumda heyete basvurulcak detay bilen varsa bu konuda yardimci olursa sevinirimm
Hızınız düştüğü için şikayet ettiniz mi? Taahhüt süresi bitmeden iptal ederseniz taahhüt kapsamında size sağlanan indirimler geri istenir.
ergin
kullanıcısına yanıt
Ettim defalarca yukseltin hizin dusuk diyor yukseltiyim diyom tekrar taahhüt diyor.. Kurtuluş yok yani.. Netspeed istiyorum.. Taahhütsuz en azindan.. Hakem heyetine basvurunca iptal oluyormus zaten cayma bedeli
Cayma bedeli iptal olabilir ancak size sağlanan indirimler iptal olmaz diye biliyorum. (Kurulum, aktivasyon ücreti, aylık sağlanan indirimler vb.) İyice araştırmadan işlem yapmayın bence.
techturchT
kullanıcısına yanıt
Emsal olaylara bakiyorum zatende cikarmis olduklari faturada ne yaziyosa onu odetiyolar hepsinin tek sebebi olarakta taahhütten caymaya bagliyolar o fatura ile birlikte sözleşmeyi götürüyorsunuz Hakem Heyeti faturanin iptaline karar aliyor. 6502 sy kanunun 52 maddelerine istinaden
alpayy63
kullanıcısına yanıt
Sen cayma bedeli odemeden iptal bende basvuracam
alpayy63
kullanıcısına yanıt
Taahhüt olduğundan ve bu sayede indirimden faydalandığın için bedelsiz cayma olacağını sanmıyorum 175 den veya tüketici hakem heyetinden bilgi almadan işlem yapma.