Şimdi Ara

Turk telekom tahahüt bedeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türk telekomdan 2018 yılında aralık ayında bilmeden İnternetsiz ev kalmasın kampanyasını aldık. 24 ay tahahütü var. Ve türk telekomda bu paketlerde aknyi kaldırmamış. İnternet bayağı yavaşladığı için kapattırmak istiyorum fakat tahahütüm daha var.

İnternette okuduğuma göre 12 aydan fazla tahahütleri istediğimiz zaman bedelsiz kapattırabiliyormuşuz doğrumu ve doğru değilse ben bu internetimi 6 aydır kullanıyorum kaç tl taahüt bedeli öderim?

• 1. Cezasız taahhüt iptali diye bir şey yok -altyapı temin edilemediği durumu hariç-
    2.6aylık indirim bedelinin tamamını ödersiniz, ayrıca varsa bağlantı ücreti, cihaz taksidi vb.tutarlar toptan ve tekseferde bir sonraki faturada yansıyacaktır. -iptal durumunda-
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    6 aylık indirimim toplam 50 tl gibi bir şey oluyor modemde yanında geldi modemi ödemek yerine iade etsem ve bağlantı ücretiyle birlikte 150 tl ödesem oluyor mu?
  • mami0715 M kullanıcısına yanıt
    Buna siz değil operatör karar veriyor. Sözleşmenizde yazılı olan şartlar geçerlidir, arayıp iptal ettiğimde ne kadar cayma bedeli öderim demeniz halinde net rakamı öğrenebilirsiniz.
  • Telekomla görüşüp cayma bedelini isteyebilirsin.

Benimde taahhütüm aralıkta bitiyor. Mayıs gibi sorduğumda 500tl cayma bedeli çıkar demişlerdi.

Taahhüt bitimini beklemek en doğrusu. Yinede dediğim gibi sorup öğrenebilirsin.

12 aydan sonra bırakabilirsin gibi bi durum yok. Her türlü alıyolar.
  • Kaba taslak söyleyim.

Modem rayiç bedeli 250 lira
    Bağlantı ücreti 250 lira
    Kurulum ücreti 100 lira
    Bu zamana kadar aylık 50 lira indirimden 6 ay 300 lira

700 liranın üstünde bir bedel isterler en az.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    bana 500 tl cıkardılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • smart0201 kullanıcısına yanıt
    Modemi ücretsiz mi almıştın?

Sıfırdan abonelik mi yoksa taahhüt mu yenilenmiştin.

Taahhütun kaçıncı ayında iptal ettin.

• var
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    2018 yılında aldım 5 ay kullandım 500 tl çıkardı hepsi dahil dediler iptal etmedim

6 ay dondurma yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 10 Temmuz 2019; 18:3:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smart0201

var
    Ne var?
  • Turk telekom tahahüt bedeli

• quote:

Hizmette ayıp olmasından fln bahsetmişler. Uğraşılır mı tercih meselesi. Mahkemeyle vs uğraşmaktansa taahhüt bitimini beklemek işime gelir açıkçası. Uğraşırım diyenede saygı duyarım.
  • sonuçta ceza iptal olmuş ve tüketici haklarına şikayet kolay 5 dk almaz

• quote:

sonuçta ceza iptal olmuş ve tüketici haklarına şikayet kolay 5 dk almaz

Dediğim gibi ben beklemeyi tercih edicem. İsteyen arkadaşlar tabi ki sizin dediğiniz şekilde de ilerleyebilirler.

Bilgi için teşekkürler.

• Bu kararı baz alarak firmalar sizi mahkemeye verebiliyor. Örneğin kredi kartı aidatlarını ilçe hakem heyetleri müşteriye iadesi diye karar çıkarınca bankalar müşterileri mahkemeye verip o paraları geri almışlardı. Uğraşılır mı ayrı konu ama @Fr.BJK forum arkadaşımızın tereddütünü anladım ben.
    Yasak daynak olduktan sonra zor

• Ekleme yapayım bu aboneliği yapmadan 1 ay önce annemin üzerine vardı internet tahahüt bitmişti ve modemde vardı ondan kalan ve 1 ay sonra babam açtırdı kendi üzerine gelmişler eski modem olmaz diye birde onu takmışlar + onun taksidinide ödüyoruz ve internetten bakınca bağlantı ücreti 90 tl gözüküyor. Birde + dan donanım haber video yapmıştı tahahüt bedeli ödemeden iptal diye:
    Donanım Haberyoutube
    Taahütlü sözleşmeden cayma ve ceza | Tüketici Haklı
    https://www.youtube.com/watch?v=ZhBi3X1zawM

bu durum geçerli mi ?

Adresinizde xDSL altyapısı bulunmamakta. Şu anda TurkNet veya başka bir operatörden ADSL/VDSL internet almanız mümkün görünmüyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.