Şimdi Ara

Türk Telekom TT175 ANA KONU (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
393
Cevap
8
Favori
26.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sorun kernelde islemci uykuya gecince reset atiyor olay bu aslinda.simdilik yeni fix gelene kadar islemciyi uykuya gecirmemek eger hotspotu acik burakirsak sorun cozuluyor sorunun kaynagida pil omrunu artirmak icin yaptiklari bir calisma maalesef tam test etmeden ota dan yayinladilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jam&jam

Sorun kernelde islemci uykuya gecince reset atiyor olay bu aslinda.simdilik yeni fix gelene kadar islemciyi uykuya gecirmemek eger hotspotu acik burakirsak sorun cozuluyor sorunun kaynagida pil omrunu artirmak icin yaptiklari bir calisma maalesef tam test etmeden ota dan yayinladilar

dediğin çok doğru.bide pil düzeyini alakasız gösteriyor. eskiden şarjdan çıkarınca düzgün inmeye başlardı şimdi.100% de nerdeyse 10 dakka aynı kalıyor direk 90 lara düşüyo bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslanOzZzY

Hayir kardesim dedigini hergun yapiyorum neredeyse ama hic resetledigjni gormedim. Ama bir hata varsa mutlaka guncelleme yaparlar yine. Zaten ilk guncellemeler mutlaka hatali olur bizi kobay olarak kullandiklarjndan suphelenmiyor degilim

o zaman sen baya şanslısın.neden bizde böyle oldu anlamadık
  • Acikcasi nedenini bilmiyorum ama guncelleme sonrasi telefon 60 saattir acik ve sarj halen %40. Oyun oynamiyorum, gunde ortalama 2-2.5 saat telefonla gorusuyorum. Ama eger boyle devam ederse yasadim :-)

• http://forum.one-teams.com/Konu-5-1-TT175-Stock-Rom-by-OneTeam
    yukardaki linkte arkadaşlar emek vermişler sıkıntısız bir şekilde güncelleme öncesi duruma döndüm
  • quote:

http://forum.one-teams.com/Konu-5-1-TT175-Stock-Rom-by-OneTeam
    yukardaki linkte arkadaşlar emek vermişler sıkıntısız bir şekilde güncelleme öncesi duruma döndüm

ben benimkini garantiye verdim bakalım nolacak
  • Merhaba herkese
    Arkadaşlar telefonda şunu yapmak istiyorum ama olmuyor mesela rehber butonu aşağıda en üstte nasıl alabilirim ?
  • Bu telefonu garantiden çıkarır mı

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurekincii

Bu telefonu garantiden çıkarır mı

Benim bildigim cikarmaz ama konu sahiplerine sormalisiniz

• quote:

http://forum.one-teams.com/Konu-5-1-TT175-Stock-Rom-by-OneTeam

emeğine sağlık arkadaşın ama.bu telefon daha en fazla herkezin 3 aylık.3 aylık telefona bunu neden yapalımki.bu telekomun hatası ve o fota üzerinden düzeltmeli.hadi 1 senelik cihazlar olsa
    neysede 3 aylık cihazlara hemen bu işlemi yapmak gereksiz bence.

• İnsallah en kisa zamnda guncelleme verirlerde magduriyet giderilir.

• quote:

İnsallah en kisa zamnda guncelleme verirlerde magduriyet giderilir.

inşallah.cihaz hala elimde kapanıp açılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: eozenir

quote:

Hotspotu acik birakin kapanmaz ile bir cihaz bagli yada internet acik olacak diye bir sey yok olumsuz tarafi sarza yuzde on onbes gibi olumsuz etkisi var o kadar dahada resetlemz

• anladim.umarim duzelir.zaten pil cok yetmiyo.%15 daha harcamaya neden olacak.6.0.1 e guncelkenmesi lazim yada hotfix yama lazim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eozenir -- 4 Nisan 2016; 20:28:07 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eozenir

quote:

Hotspotu acik birakin kapanmaz ile bir cihaz bagli yada internet acik olacak diye bir sey yok olumsuz tarafi sarza yuzde on onbes gibi olumsuz etkisi var o kadar dahada resetlemz

hot spotu acinca mobil veri aciliyo wifi kapaniyo ama.ben wifiden bagliyirum evde

• Wiralesi acinca hotspot kapanir ev disinda acik kalabilir resetlememesi icin simdilik cozum bu sadece maalesef

• tesekkurler. bekliyoruz guncellemeyi.daha cok pil tam doluyken %80 lere inene kadar reset atiyo

• Guncelleme ota da halen duruyormu acaba

• Telekom ile yazışmalardan sonra boyle bir arıza konusunda bilgimiz yok servise başvurun mesaji aldim. Serviste de kabak bizim basimiza patlar kullanici hatasi derler.

Ben kisa zamanda herhangi bir guncelleme geleceğini düşünmüyorum...

Ben size soyleyeyim bu telefonlar elimize patlar. Bir sekilde elden cikartmak lazim....

• quote:

Guncelleme ota da halen duruyormu acaba

an itibari ile kaldırmışlar. arkadaşımdada var.ondaki eski sürüm duruyo.kontrol et dedim.kalkmış ondaki derleme numarası eski 1.04 yenilenenler 1.10 yani bozuk versiyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eozenir -- 6 Nisan 2016; 2:17:27 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.