Şimdi Ara

Türk Telekom TT175 ANA KONU (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
393
Cevap
8
Favori
26.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya ben güncellemeyi indirdim kurulurken telefonu resledi ama ekranda hata yazdı ben de telefonu kapayıp açtım şimdi güncelleme bulamıyor. Acaba güncelleme yaptı mı bu? Güncelleme sürümünün ne oldgunu yazabilecek var mi bi kontrol ediyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öncelikle iyi akşamlar bende dün telefonu güncelledim ama telefon kilitli durumdayken 10dk da ya reset atıyo ya da kapatıyor bu sorunu yaşayan var mı ve çözümü nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslanOzZzY

Memleketimin insaninin parmak iziyle imtihani iste daha kimse nasil acildigini kesfedemeden 6 ay gecti yahu :)) o degilde su guncellemeyi yapan yok mu?

Yorumunuz beni guldurdu sagolun :)

• Guncelleme İlk basta araliklarla birkac reset yasatiyor ama son birkac saatir sorun yok bende olayi tam anlamadim ama umarim dahada reset olayi olmaz bunun disinda kamerada ciddi iyilesme var ses patlamasi kismen duzelmis

• ben dün gece yükledim dün ve bugün sürekli telefon kapanıp açıldı ya da kapandı açılmadı sizdeki kısa sürelimi oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: jam&jam

Guncelleme İlk basta araliklarla birkac reset yasatiyor ama son birkac saatir sorun yok bende olayi tam anlamadim ama umarim dahada reset olayi olmaz bunun disinda kamerada ciddi iyilesme var ses patlamasi kismen duzelmis

ben dün gece yükledim dün ve bugün sürekli telefon kapanıp açıldı ya da kapandı açılmadı sizdeki kısa sürelimi oldu
  • gsmelih123 G kullanıcısına yanıt
    İki kere resetledi son 4 5 saatir resetleme yok

• quote:

İki kere resetledi son 4 5 saatir resetleme yok

ozaman bana garanti yolu gözüktü oyun oynarken ya da şarj olurken sıkıntı yok ama tlefonu kilitleyip sehpaya koyayım 10dk da 1 reset atıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsmelih123 -- 31 Mart 2016; 20:55:06 >
  • İnsallah duzelir lakin garantiye yollarsaniz resetleyip yollarlar buyuk ihtimal fix cikarirlar yakinda conku sorun ciddi

• quote:

İnsallah duzelir lakin garantiye yollarsaniz resetleyip yollarlar buyuk ihtimal fix cikarirlar yakinda conku sorun ciddi

eski sürümü geri yüklesinler başka birşey istemiyorum :D güncellemede falan sıkıntıda yaşamadım ama anlamadım bu sorunu sd kart değilde telefona yükledim ondan mı sorun oldu acaba? benden başka bu sorunu yaşayan var mı bilmiyorum internettede bir bilgi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsmelih123 -- 31 Mart 2016; 21:26:12 >
  • Hocam ilgisi olurmu bilmem ama ben guncelleme yaparken farkli bir launcher yuklemistim daha sonra hosuma gitmedi kaldirdim sanirim o zamandan beri reser yok siz farkli launcher kullaniyomusunuz kullaniyorsanuz kaldirip bir midet kullanirmisiniz

• quote:

Hocam ilgisi olurmu bilmem ama ben guncelleme yaparken farkli bir launcher yuklemistim daha sonra hosuma gitmedi kaldirdim sanirim o zamandan beri reser yok siz farkli launcher kullaniyomusunuz kullaniyorsanuz kaldirip bir midet kullanirmisiniz

bendeki launcher tt nin kendi launcher ı başka launcher deniyim bakalım nolacak teşekkürler bir deniyeyim
  • quote:

Hocam ilgisi olurmu bilmem ama ben guncelleme yaparken farkli bir launcher yuklemistim daha sonra hosuma gitmedi kaldirdim sanirim o zamandan beri reser yok siz farkli launcher kullaniyomusunuz kullaniyorsanuz kaldirip bir midet kullanirmisiniz

teşekür ederim sanırım düzeldi tt louncher ı louncher 3 yaptım kapanmadı şuana kadar inşallah olur teeşekkürler fikir için :)
  • quote:

yok hocam gene reset atıyor olmamış :( sizin şuanki tt louncher mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsmelih123 -- 31 Mart 2016; 22:06:11 >
  • Launcher 3 kullaniyorum hocam. Bir sey daha yapin cesitli konbinasyonlarla recovrye girmeye calisin orada wipe dalvik ve chac kismi varsa wipe yapin ama bu hic bilginiz yoksa tehlikeli olabilir en iyisi siz telefonu fabrika ayarlarina cekin bi.

• quote:

Launcher 3 kullaniyorum hocam. Bir sey daha yapin cesitli konbinasyonlarla recovrye girmeye calisin orada wipe dalvik ve chac kismi varsa wipe yapin ama bu hic bilginiz yoksa tehlikeli olabilir en iyisi siz telefonu fabrika ayarlarina cekin bi.

hocam sizde şansa olmamış galiba internette az gezindim herkes bu olaydan şikayetçi mecbur garantiye vericem başka çözümü yok gibi format falanda çözmemiş okuduğuma göre
  • Acaba sorunu yasayanlarin ortak noktasi hafiza karti kullanmamak olabilirmi

• Gunceleme yaparken guncelemeyi hafiza kartina indirmisti cihaz bundan sanirim sorun cikmadi acaba sizde hafiza jarti varmiydi

• quote:

Gunceleme yaparken guncelemeyi hafiza kartina indirmisti cihaz bundan sanirim sorun cikmadi acaba sizde hafiza jarti varmiydi

hafıza kartı takılıydı ama sd yemi attı telefonamı attı dikkat etmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsmelih123 -- 31 Mart 2016; 23:11:54 >
  • Bende farkettim bendede resetleme oluyor yeni guncelleme cikana kadar GUNCELLEMEYİN yazik gunah ya insan iki gun test eder sonra guncelleme verir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.C.B -- 1 Nisan 2016; 7:42:57 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.