Şimdi Ara

Türk Telekom TT175 ANA KONU (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
393
Cevap
8
Favori
26.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Corpo

quote:

Orijinalden alıntı: JabbaWockeeZ

Arkadaşlar ekran parlaklığını bildirim çubuğundan otomatik olarak ayarlayamıyoruz galiba? İlla ayarlardan girmek lazım sanırım. Ek olarak telefonu sessize alınca kapasitif tuşlar titremiyor buna bir çözüm var mı?

Yukaridan assagiya ekrani indirince irada gorunuyor. Bir ayari var mi bilmiyorum hocam

Evet bildirim çubuğunda var gördüm ama manuel ayarlamak için bu. Yanında otomatik parlaklık diye tickleyebileceğimiz yer yok bildirim çubugunda, ayarlara girip yapmak gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu alali bir hafta oluyor fazla bisey yuklemedim sanirsam coc,wp,snapchat falan var ama nedense dun snapchat a girerken birden dondu telefon icime kurt dustu acaba bi sorun mu var diye bugun de dondu ama gene snapchata girerken acaba uygulama sorunu mu telefon mu anlamadim ayni seyi yasayan var mi acaba

• Telefonu eşim yılbaşından bu yana kulklanıyordu. Hiç bir sıkıntı yaşamadık.
    Dün akşam kızım telefonda video izlerken biranda ekran gitti. Ses gelmeye devam ediyordu. Sonra seste kesildi. Ne yaptıysam telefonu açmadım.
    Ses tuşlarına basınca uyarı sesi çıkıyor, bildirim ışıkları yanıyor ama ekran yok!! Telefonu arıyorum, aradığınız kişiye ulaşılamıyor diyor...
    Bugün servise gönderdim. Bakalım sonuç ne çıkacak. Bilgi paylaşırım...
  • Pili cabuk bitenler telefona hard reset atin. Iste o zaman pilin hakkini veriyor ve normal kullanimda 2 gun goturur.

• arkadaşlar play store sürümü 6.0.5 di sonra 6.3.1 mi ne oldu.mesela bir uygulama sd kartta iken yeni güncelleme gelirse o uygulama güncellenmiyor.yani sd kartaki uygulamalar güncellenmiyor öyle takılıyor.neden bu sorun oldu.uygulama dahili bellekte ise güncelleniyor
    ama dahili bellekte bir uygulamaya güncelleme geldiyse güncelliyor.mesela messenger ve facebook sd kartta idi onlara güncelleme geldi ikisinide güncellemedi.play store verileri temizle dedim.facebook ve messengeri dahili belleğe attım güncelledi.sizdede öylemi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eozenir -- 24 Mart 2016; 4:37:29 >
  • maniactolga kullanıcısına yanıt
    hocam bende direk açılıyor.parmak izi menüsüde parmak izi ile aç dersen bende okutunca 1 saniyede ana ekran açılıyor
  • Arkadaşlar totalde 5.30-6 saate yakın ekran süresi alıyorum bundan da gayet memnunum ama beklemede çok şarjım gidiyor. Örneğin dün gece %45 şarjım varken wifi 3g vs. kapayıp yattım sabah kalktığımda %24 kalmış şarjım.

Sizde durumlar nasıl? Bu durumdan dolayı hard reset atmayı düşünüyorum.

• Merhaba beyler telefon dondu kaldı, xperia cihazlarda güç + ses kısmaya basılı tutunca kapanıyordu, bundada öyle birşey var mı?
  • Bu telefonu kullanıpta fotoğrafları silinen var mı? Çok sinir bozucu bir durum. Sd kartta kafasına göre işler yapıyo telefon.

• Arkadaşlar, telefona güncelleme geldi. Hoparlör ve SES ile ilgili problemleri düzeltiyormuş. Yaklaşık 160mb lik bir güncelleme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Corpo

Pili cabuk bitenler telefona hard reset atin. Iste o zaman pilin hakkini veriyor ve normal kullanimda 2 gun goturur.

Hard resed nasil yapiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: stat

Arkadaşlar, telefona güncelleme geldi. Hoparlör ve SES ile ilgili problemleri düzeltiyormuş. Yaklaşık 160mb lik bir güncelleme.

evet ama ufak bit güncelleme hala 5.1 6.0 değil
  • Arkadaşlar son güncellemeyi yapmayın bence, okuduğuma göre telefonda kapanıp açılma sorunu oluyormuş güncelleme yapanlarda. Ben de yorumları görünce yapmaktan vazgeçtim.
  • Telefonu rootlayanlar (benim gibiler) güncelleme yapamıyor. "Your system was damaged, firmware update is disabled" diyor ve telefon kendini komple güncellemeye kapatıyor. Hard reset attım rootu kaldırdım fayda etmedi.
  • İki gundur kullaniyorum memnun kaldigimi soyleyebilirim acaba bu telin root rom rekovery islerine baslayan oldumu

• Guncelleme yapan oldu mu ? Gozle gorulur bir degisiklik var mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslanOzZzY

Guncelleme yapan oldu mu ? Gozle gorulur bir degisiklik var mi ?

Kamerada bariz iyilesme olmus bunun disinda sesteki catlamada azalmis ayrica sesimiz karsiya daha net gidiyor

• Bir soru sormak istiyorum parmak izi ile tel acinca pin veya desen girmeden direk telefonu acma sansimiz varmi hem parmak izi hem desen cizme bana sacma geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: jam&jam

Bir soru sormak istiyorum parmak izi ile tel acinca pin veya desen girmeden direk telefonu acma sansimiz varmi hem parmak izi hem desen cizme bana sacma geldi

Hocam parmak izine biraz daha uzun tuttuğunda direk açılıyor.Parmağınızı koyup bırakmayın hemen.
  • Memleketimin insaninin parmak iziyle imtihani iste daha kimse nasil acildigini kesfedemeden 6 ay gecti yahu :)) o degilde su guncellemeyi yapan yok mu?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.