Şimdi Ara

Türk Telekom TT175 ANA KONU (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
393
Cevap
8
Favori
26.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yüzümüzden gülücükler hiç eksik olmasın :) ya o değilde dun gece baktım tele 3g yazıyor hala bı hız testı yaptım 26 mbit cıktı. oha dedim bizim 3g coşmuş , sonra telı kapadım açtım oldu 4,5 g dedim 3g de 26 yı goren 10 kat hızla 260ları gorur , bi hız testı yaptım sonuc 22 mbit hüsraan resmen hüsran öyle ahım şahım bi hızlanma yok youtube videolarını yıne aynı ahestelıkle yukluyor falan var mı ıyı sonuc alan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslanOzZzY

Yüzümüzden gülücükler hiç eksik olmasın :) ya o değilde dun gece baktım tele 3g yazıyor hala bı hız testı yaptım 26 mbit cıktı. oha dedim bizim 3g coşmuş , sonra telı kapadım açtım oldu 4,5 g dedim 3g de 26 yı goren 10 kat hızla 260ları gorur , bi hız testı yaptım sonuc 22 mbit hüsraan resmen hüsran öyle ahım şahım bi hızlanma yok youtube videolarını yıne aynı ahestelıkle yukluyor falan var mı ıyı sonuc alan ?

Hocam sagolun. guncelleme asabimizi bozdugu icin daha test edemedim tel uyku moduna gecince kapanip aciliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu guncelleme bana neden gelmedi. Bakiyorum guncelleme yok. Surum kac oldu veya baska bise

• Guncelleme telefonu berbat etti. Fotograf ve video ozelliklerinde iyileştirme diyerek yukleyeyim dedim telefon durduk yere kendini resetlemeyw basladi. TT müşteri hizmetlerinden telefon ile alakali destek almak mumkun degil. Telefonun sarji konusunda zaten sikinti vardi, video cekme kalitesi için cop bile hafif kalırdı ama en azindan calisiyordu.

Şimdi o da gitti...

Ben bu telefonu sanirim parcalayacagim sonunda

Bu arada memleketteki tum web siteleri aman en iyi operator telefonu diye yere goge koyamadilar TT175 i. Bunlara guvenip bir sey almamak lazım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakancez -- 1 Nisan 2016; 12:10:43 >
  • Tekirdag / Çorlu Turkcell hatli TT175 ile 4G speedtest sonucu
    Bu mesaja eklenen görseller:

Türk Telekom TT175 ANA KONU
  • Acaba guncelleme yapmamis olan bir kontrol edebilirmi ota dan guncellemeyi kaldirmislarmi.kaldirmislarsa farkina varmislardit hatanun muhtemelen

• Hala güncelleme var gözüküyor
  • Güncellemeyi geri almanın bir yolu pek yok gibi.
    Elinde stock rom linki olan var mı ?
  • Benmi yanlis bakiyorum ayarlar telefon hakkinda guncelleme bende neden gorunmuyor

• arkadaşlar deli olacam.o ufak 150 mb güncellemeyi yaptım sürekl bekleme modunda reset atıyor.ayrıca pil durumu doğru gözükmüyor.
    şardan çıkardım yarım saat kurcaladım hala %100 dolu gösteriyor bu ne böyle yaaa?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eozenir -- 1 Nisan 2016; 14:27:45 >
  • Muhendislerin hepsini isten atmak lazim insan 2 gun dener oyle verir guncellemeyi

• Resetleme sorununa ek olarak asiri ısınıyor. Isin kotusu karşımızda muhatap yok...

• güncelleme ekranını bir arkadaş paylaşabilir mi? Bana hala güncelleme gelmiş değil..........
  • quote:

Orijinalden alıntı: is.m.ail

güncelleme ekranını bir arkadaş paylaşabilir mi? Bana hala güncelleme gelmiş değil..........

Aman arkadaşım boşver guncellemeyi. Dertsiz basina dert alma

• Ya ben Allahin sevgili kuluyum ya da daha bozulmadi benimki :)) ben yaptim guncellemeyi arklar oyle bi espri goremedim aman aman. Hic bi problem yok telde hersey yolunda. Kamera netleme sorunu yapiyordu o duzelmis. Ses cizirtisi da azalmis ama bi alex degil :))

• Buldugum gecici cozumu paylasayim zirt pirt kapanip acilmasindan iyidir.biraz pile olumsuz etki edecektir ama su an icin yazilim guncellemesine kadar bu sekilde kullanacaz.wifi hotspotu daima acik birakacaz ayarlar,diger,internet paylasimi,kablosuz erisim noktasi,wifi hotspotu acik tut,her zaman yolunu takip ederek hotspotu hep acik tutacazki telefon uyku moduna gecmesin.

• Hocam telefon devamli kapanip acilip birde isiniyorsa islemci saat hiziyla ilgili bir hata yapmislar muhakkak. Baska aciklamasi yok. Orjinal stock firmware bulabilsek hersey cozumlenecek ama yok piyasada henuz. Ben birkac gun sonra rom flashlama olayina girecegim. Elephone p8000 adli bir model var. Bizim telefonla ayni ozelliklere sahip. O telefonun custom romlari mevcut xda'da. Acikcasi telefona custom recovery kurup yeni rom atmayi deneyecegim. Bu konuyla ilgili bilgi veririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslanOzZzY

Ya ben Allahin sevgili kuluyum ya da daha bozulmadi benimki :)) ben yaptim guncellemeyi arklar oyle bi espri goremedim aman aman. Hic bi problem yok telde hersey yolunda. Kamera netleme sorunu yapiyordu o duzelmis. Ses cizirtisi da azalmis ama bi alex degil :))

muhakkak sendede olmuştur.telefonu açıkken tam doldur.sonra şarjdan açıkken çek.bak 3-4 kere kesin reset atacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: maniactolga

Hocam telefon devamli kapanip acilip birde isiniyorsa islemci saat hiziyla ilgili bir hata yapmislar muhakkak. Baska aciklamasi yok. Orjinal stock firmware bulabilsek hersey cozumlenecek ama yok piyasada henuz. Ben birkac gun sonra rom flashlama olayina girecegim. Elephone p8000 adli bir model var. Bizim telefonla ayni ozelliklere sahip. O telefonun custom romlari mevcut xda'da. Acikcasi telefona custom recovery kurup yeni rom atmayi deneyecegim. Bu konuyla ilgili bilgi veririm.

aynen bende senin gibi düşünüyorum.tam şarjdan sonra çekince telefon açıkken 3-4 kere kapanıp açılıyo.pil azalmaya başladımı restleme gidiyo
  • eozenir kullanıcısına yanıt
    Hayir kardesim dedigini hergun yapiyorum neredeyse ama hic resetledigjni gormedim. Ama bir hata varsa mutlaka guncelleme yaparlar yine. Zaten ilk guncellemeler mutlaka hatali olur bizi kobay olarak kullandiklarjndan suphelenmiyor degilim

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.