Bildirim
Türk Telekom TT175 ANA KONU (7. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Yazılımsal hatalardan da kaynaklanabilir pılınızın 1000mah gözükmesikı zaten 1000mah olsa 2 saat üstu ekran süresi hiçbir şekilde alamazsınız
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni aldım telefonu fakat internete bir türlü giremiyorum ayarlarda 3g falan internetteki ayarları yaptım olmadı.
Acaba nasıl yapmam gerek, tercihler kısmında bişey seçilcek mı -
telefonu alalı 1 hafta oldu ama şarj sıkıntısı bende de var! interneti açtığımda 1 gün dayanmıyor! acaba servise mi göndersem, pişman oldum aldığıma -
quote:
Orijinalden alıntı: selcuksft
Merhaba;
Eşime hediye olarak aldım bu telefonu. Ben Lenovo P70 kullanıyorum ama eşim telefondan oldukça memnun. Erkanı oldukça net.
Benim telefonumdan 10 kat daha net resim çekiyor diyebilirim. Tabi Iphone 6 ve üst düzey telefonlarla kıyaslamak olmaz çünkü onun segmenti değil.
Bu ayardaki telefonlar arasından bence üst sıralarda yer alır.
Hatta 1000 TL barajında 3000 MAH batarya, 13 MP kamera 5.5 inc ekran 16 GB dahili hafıza , 8 çekirdek işlemci telefon bulamadım. Bu özellikleri Lg, HTC, Samsung gibi telefonlarda bulduğunuzda fiyat hemen 1500 TL 'ye çıkıyor.
Telefonun tek eksi yönü (Bence) sesi çık tiz çıkıyor. Müzik dinlediğinizde video izlediğinizde çok tiz bi ses alıyorsunuz. Umarım gelecek yeni günecelleme ile bu sorun ortadan kalkar. Öyle diyorlar.
Bir diğer eksi yönde hoperlörün kasanın arka tarafına konması. Cihaz masa üzerinde vs. dururken çaldığında sesi kesiyor. Ama oldukça yüksek ses kapasitesi var.
1,5 aydır telefonu kullanıyor eşim, yukarıda bahsettiğim konu dışında bi sıkıntı yok bence. He şunu belirteyim. Bu ses olayına ben çok takık durumdayım. Eşim, gayet iyi bence diyor
Bence bu fiyata alınacak bir telefon
Hocam 3g internet ayarlarınız nasıl acaba ben bir türlü internete bağlanamaıdm
-
Arkadaşlar dün itibari ile telefonu servise gönderdim. Telefondaki pil sanki 1000 mAh gibi çalışıyor, yüklediğim pil programıylada baktım hakikaten 1000 gösteriyor alacak arkadaşlara MARKADAN ŞAŞMAYIN derim altını çize çize... -
quote:
Orijinalden alıntı: cengo52
Arkadaşlar dün itibari ile telefonu servise gönderdim. Telefondaki pil sanki 1000 mAh gibi çalışıyor, yüklediğim pil programıylada baktım hakikaten 1000 gösteriyor alacak arkadaşlara MARKADAN ŞAŞMAYIN derim altını çize çize...
Servisten gelince Telefonun durumundaki değişiklikler ile ilgili bilgi verebilirmisin
Bende servise vermeyi düşünüyom ustad -
İyi günler ben tt175 ürün aldım iki gün içinde dondu telefonun arka kapağını açarak batarya çıkartıp taktım bundan dolayı garanti bitmişmidir acaba şimdide hoparlörler patladı kendi kendine ve başka sıkıntılar hayatımda bu kadar dandik bir telefon kullanmadım bana bir şekilde yardımcı olursanız sevinirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekran kilidini iptal edemiyorum kilidi bir kere aktif yaptim o yapis nasil iptal ediliyor bilen varmiayrica telefonun ses ve kamera performansi harici diger ozellikleri tatmin edici umarim bu sikintilarda guncelleme ile duzelir
Bana satarken birde türk telekom tt175 hiç geri dönüş yaşamadık dediler vallah kimseye tavsiye etmiyorum araştırma yapan arkadaşlar muhakak burda yazılanları okusunlar. yeni alanlarda hemen cayma hakkını kullansın ve iade etsin! -
Selamlar,
Bende Note2 den bu cihaza geçiş yaptım, bu fiyat alınacak iyi bir telefon olduğunu söylemek isterim. Telefonumu root lamak istiyorum ama King Root ile bir türlü root yapamadım. USB ayıklama(USB debugging) modunu ve Bootloader yükleme izin vermeme rağmen olmadı. Yardım rica edebilir miyim?
Diğer önemli bir konu telefon Bluetooth 4.0 ile geliyor, elimde çok sağlam bir bluetooth cihazım var(Sennheiser MM200) ne yazık ki kulaklığı telefon görüşmelerinde kullanamıyorum. Cihazı sadece Media oynatırken cihaz kullanıyor. Bu 4.0 Bluetooth sistemi önceki versiyon bluetooth yani 2.0 desteği olmayan bir sistemmidir?
Yardımlarınız için teşekkürler -
Telefon özelliklerinden Güvenlik başlığını seçmelisin sonrasında En üstteki Ekran kilidini seç ve şifreni gir. Sonrasında bu ekranda en üstteki Hiçbiri(None) seçeneğini seçmen yeterli olacaktır. -
Kesinlikle ci,hazın yazılımsal bir sıkıntısından dolayı oldupuna inanıyorum. Telefonu alalı 1 hafta oldu. Çok oyun oynamasamda tüm gün lokasyon, wifi açık ve şirket yazışmaları için kullanıyorumç. Ekran ayarı orta ayarda. 1.5 gün gidiyor. 1000mah bir pil ile sanırım bu mümkün olmaz. Olabiliyorsa o bize diğer markaların sattığı 3000mah cihazların pili min 2 gün gitmeli değil mi? -
Bizde ilk çıktığında almıştık
Arada kendiliğinden ana ekrandaki uygulamalarin yerleri değişiyordu
Bugün de kameradan çektiğimiz bütün fotoğraflar yok olmuş. Whatsapp, ekran görüntüleri duruyor. Sadece kendi çektiklerimiz galeri de çıkmıyor.
Yardım edebilecek biri var mi ya da geri getirebileceğimiz bir program ?
TT175'in bataryasının 1000 mAH olmasına imkan yok. 3-4 gün öncesine kadar günde 2-3 defa marvel contest of champions oynuyordum ve şarj bir gün gidiyordu. Şimdi oyunu sildim telefonun şarjı rahat 1.5 gün gidiyor. Önceden Galaxy S4 vardı onun şarjı da aynı bu şekilde gidiyor hatta biraz daha az. Onun batarya 2750 mAH. Sadece herkeste görülen durum olan telefonu şarjdan çıkarınca %100'den %90'a kısa sürede düşme olayı bende de var. Neden bilmiyorum. Kurduğunuz uygulamaların şarjı 1000 mAH olarak göstermesinin sebebi, telefonun chipsetinin daha yaygın olarak tanınmamasından kaynaklı. Uygulama telefonu tanıyamayınca default değer 1000 mAH olarak gösteriyor. Daha geçen haftaya kadar Turkcell ısrarla telefonunuz 4.5G'ye uygun değildir deyip arıyordu. Şimdi destekliyor olarak gözüküyor. Telefonu aldığımda cpuz uygulamasını kurmuştum o da işlemciyi başka bir şey gösteriyordu, şimdi o da düzelmiş. Kısaca telefon sadece Türkiye'ye özel çıkan bir model olduğu için doğal olarak yabancı uygulamalar tanımıyor olabilir. Ben telefonu 3 aydır kullanıyorum hemde yoğun olarak. Herhangi bir sıkıntı yaşatmadı bana. Tek sıkıntım telefonun sesi. Çok az ve çok kalitesiz çıkıyor. Yani telefonu değiştirirsem sırf bu yüzden değiştireceğim.
-
Siz niye takildiniz bu ;- bir arkadasin sentetik bir uyfulamayla 1000 mah gozukmesine hic akliniz kesiyor mu 3000 koydum deyip 1000 koyacaklarina :)) telefonun eksi yonleri konusunda katiliyorum size hocam sesi harbi az sinir bozucu ama onun sebebi bu sesi sacma tiz cikiyor diye ses arttiricisini kapatmis olmamiz onu acarsaniz daha iyi cikcaktir ama bu seferde mp3 lerde cizirtili cikcak sacma bisey yani ;)
Bu arada kısık ses problemini cozdum. İnternetten isound++ uygulamasini indirin ve kurun. Telefonun kendi ayarlarindan ses zenginlestirmeyi kapatin ve isound++ ayarlarindan denemeler yapin. Zaten indirdiginiz sitede nasil yapilacagi yaziyor. Ses su an iyi oldu. Bangir bangir ses cikiyor. Sorun kalmadi:-)
Arkadaslar batarya konusunu ne yaptiniz. Telefonu ilk alanlardanim. Bataryam eskiden en azindan wifi acik aktif kullaninca geceyi buluyordu simdi gun ortasinda bitiyor
Telefonu Servise vereli yaklaşık 2 haftayı geçti bugün gidip durumunu sorarım birde kabul ederlerse iade olmazsa değişim isteyeceğim, pek kabul edeceklerini sanmıyorum. Bu arada pilin yazılımsal olarak hata olduğunu söylenler olabilir belki ama bundan önceki ilk aldığım discovery telefonum 1850 mah olmasına rahmen 2 gün üstünde gidiyordu ama bu hiçbirşey yapmadığım halde 1 zor gidiyior. -
Arkadaşlar benimde şarjım çok az gidiyor telefonu elime almamama rağmen 1 gün içinde bitiyor sarjı. Hattım başka telefonda bu telefonda sadece wp var. Parmak izini kapatıp deneyeceğim fakat ben bu telefonu parmak izi var diye de aldım kullanamadıktan sonra ne anlamı var. Her gün şarja takıyorum telefonu 5-6 saate yarıya iniyor neredeyse.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X