Şimdi Ara

Türk Telekom TT175 ANA KONU (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
393
Cevap
8
Favori
26.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: maniactolga

Kapak geldi hocam. malesef dediğiniz gibi alete oturmuyor. sadece üstteki kulaklık girişinin yeri değişik geri kalan yerler aynı ama cihaz metalik çerçevenin içinede girmiyor. Neyse sağlık olsun ben direk çöpe attım.

Bende geçen gün gittim telefon kılıfı satan bi iş yerinden 10 liraya gayet güzel sert bi arka kapak aldım hoşuma da gitti açıkçası.
  • Telefonu ben de kullanıyorum,oldukça memnunum tabi bi kaç eksi yönü var,olabilir sonuçta 1000 tl bazında alınabilicek en iyi telefon budur şahsen.Benim sıkıntım telefon pantalonumun cebinde taşırken sağ tarafı büküldü,servise verdim benden 780 Türk Lirası talep ettiler.
  • Merhaba arkadaslar bugun bende esime tt175 satin aldim.hediye verilen tivibu cep paketi hattima tanimlanmasina ragmen kullanamiyorum.benden kullanici adi ve sifre istiyor.bana herhangi bir kullanici adi ve sifre vermediler.yardimci olursaniz sevinirim.siz nasil yaptiniz acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam pantolon cebinizde tasimayin telefonu. Telefon metal sonucta bukulmesi normal. Arkadasin iphone 6 plus bile bukuldu otururken arka cebinde unutmus telefonu. Gecmis olsun.

• turk telekomdan cok buyuk kazık yedim onermiorum kardes sozlesmeye girersen rezil olsrsun kac kurtar kendini.
  • Arkadaslar yeni telefon almanin zamani geldi telefonda oyun oynamam face twitter internet uygulamalar falan bu telefonu almalimiyim telefonu onerirmisimiz benim isimi gorurmu tavsiyelerinize ihtiyacim var simdiden tesekkurler

• Telefonu aldım soru sorabilirsiniz :D
  • selcuksft kullanıcısına yanıt
    Ses sorununu düzeltmek için sırasıyla ;
    Ayarlar menüsüne giriş yapın.
    Ayarlar menüsünden Ses ve Bildirim menüsünü seçin.
    Ses ve Bildirim menüsünde en altta bulunan Ses zenginleştirme seçeneğine dokunun.
    Ses zenginleştirme menüsünde bulunan BesLoudness yani Hoparlör için ses seviyesi yükselticisi ayarını Kapalı konuma getirin.
    Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana:)
  • RAHATSIZADAM R kullanıcısına yanıt
    Eşimin telefonundailk iş bunu deniyeceğim. Sonucu yazarım..
    Siz nerden öğrendiniz bunu? Telefonu yeni aldığınız belirtmişsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcuksft -- 4 Şubat 2016; 17:49:24 >
  • selcuksft kullanıcısına yanıt
    Türk telekom açıklama yaptı zaten ben telefonu alır almaz ilk iş kamera sonra ses ve hıza bakıyorum
  • RAHATSIZADAM R kullanıcısına yanıt
    Belirttiğiniz ayarı yaptım. Ses çok kısılıyor bu seferde! Ses konusunda hiç beklenti karşılamadı bu telefon...
    Diğer özellikleri beklentilerin üzerinde olduğu için mecbur kullanıyor. Mutlaka bir yerde bir kusur bırakıyorlar...
  • Evet kamera özellikleri de pek iç açmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RAHATSIZADAM

Telefonu aldım soru sorabilirsiniz :D

Merhaba bende bu telefonu kullaniyorum.telefonun sarji cok cabuk bitiyor sarjdan cikarmamla birlikte sarji yimeye basliyor sizde de boylemi

• Ben bunu niyetlenirken g4 beat alip ciktim ahize ses kalitesi nasil bunun arkadaşlar

• lion45 kullanıcısına yanıt
    Hayır böyle değil.
  • lion45 kullanıcısına yanıt
    Bende de şarjı çabuk bitiyor. Daha yeni ama zamanla düzelir bence. İlk başlarda bide ben sarjı bitip kapandı siz ona dikkat edion sarj %10 seviyesine gelince şarja takın tam doldurup öyle çıkarın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lion45

quote:

Merhaba bende bu telefonu kullaniyorum.telefonun sarji cok cabuk bitiyor sarjdan cikarmamla birlikte sarji yimeye basliyor sizde de boylemi

benimde telefonun şarjı çabuk bitiyor şarjdan çıkarıyom hiç kullanmama rağmen 10 dk içinde %90 seviyesine geliyor

Aynı telefondan babam da da var o kullandığı halde 10 dk da %90 seviyelerine gelmiyor

Garantiye vermeyi düşünüyom telefonu Bakalım Hayırlısı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: blanklive

quote:

quote:

benimde telefonun şarjı çabuk bitiyor şarjdan çıkarıyom hiç kullanmama rağmen 10 dk içinde %90 seviyesine geliyor

Aynı telefondan babam da da var o kullandığı halde 10 dk da %90 seviyelerine gelmiyor

Biraz beklemenizi tavsiye ederim benim telefonumun sarji duzeldi mesela bugun sabah saat 07 de sarjdan cikardim 3g acik bu saate kadar kullandim pil su an yuzde 45 gosteriyor telefon sarj oldukca duzeliyor gibi birde parmak izi kilidini kaldirdim cunku parak izi kilidinde telefona surekli boldirim geliyor gibiydi telefonun ekrani surekli acikti

• Mrb benim telefonum bayagi badire atlatti kendi kendine kapaniyordu anakarti degisti suan sarj problemi mevcut %100den %90lara 10dk da iniyor ve cabuk sarji bitiyor bende bunu arasitirdim google playden 2 pil programi kurdum pilin maksimum kapasitesi 2 programdada 1000mA gorunuyor normalde 3000 mA olmasi gerekmiyormu?%100 sarj varken programlari kurdum.arkadasimda note 4var ayni programlari onun cihazinada kurduk ondaki pil kapasitesi 3220 mA gorunuyor ki bu deger normal samsungun note 4te kullandigi pil degeri.tt175 te neden 1000 gorunuyor deneyebilecek varmi kurdugum programlar du batery saver battery doctor...
     Türk Telekom TT175 ANA KONU Türk Telekom TT175 ANA KONU

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: blanklive

quote:

quote:

Biraz beklemenizi tavsiye ederim benim telefonumun sarji duzeldi mesela bugun sabah saat 07 de sarjdan cikardim 3g acik bu saate kadar kullandim pil su an yuzde 45 gosteriyor telefon sarj oldukca duzeliyor gibi birde parmak izi kilidini kaldirdim cunku parak izi kilidinde telefona surekli boldirim geliyor gibiydi telefonun ekrani surekli acikti

parmak izini kapattım değişiklik oldu biraz daha gözlemliyecem saol verdiğin bilgi için üstad

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.