Geçen gün ev arkadaşıma aldığımız uygun fiyatlı gösterişli telefon diyebilirim kısacası.
HTC One M8 kullanan birisi olarak telefonu bayağı inceledim ekran ve menü geçişleri seri. Ekran çözünürlüğü güzel ve 5.5' diye hatırlıyorum ekran kasa boyutu arasında cok fark yok buda güzel bir artısı. Kamerası beklediğimden belki düşüktü 13 Mp arka kamerası ve ön kamerasıda yine aynı aman aman değil. Ancak dış tasarım çok şık . Tek renk seçeneği silver mevcut ayrıca telefonun arka kısmında kameranın altında kullanımı rahat ve işlevsel parmak okuyucu var.
Arkadaşlar tüm bu yorumlarımı yaparken fiyatını da gözeterek yaptım. Malum 2000 -3000 TL üstü bir İphone samsung HTC LG Huawei sony değil herkesin bu markaları almaya da gücü yetmez. Ben Öneriyorum bu telefonu fiyatı 900 TL ve genel olarak iyi
Ayrıca Telefon için kırılmaz cam filmi ve kılıf aldık ikisine 60 tl verdik. Malum yeni telefon ve başka bir yerde bulacağımızı düşünmediğimiz için aldık.
Telefon için yanlış gözlemde bulunduğum yerler varsa ve yine görmediğim güzel artılarını ve eksikliklerini paylaşırsanız sevinirim