Şimdi Ara

Türk Telekom'u mahkemeye veriyorum ciddi anlamda. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
6
Favori
5.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

https://netspeed.com.tr/altyapi-sorgula//

Buradan sorgulama yapınca ne çıkıyor hocam sonuç?

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Saha dolabına 1700 metre uzaktaymışım max hız 15 mbps imiş diyor hocam. Modem ekranında max 12000 civarı yazıyor, gelen 8192 yazıyor. Müşteri hizmetlerine durumu anlatamıyorum/anlamak istemiyorlar durumu veya..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YoureGodDamnRight -- 6 Ocak 2021; 18:50:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YoureGodDamnRight kullanıcısına yanıt
    Sen iyisin şuan ben 700 metre uzaktayım 14 mbps alıyor hat üstelik bina içi kablolama sıfır ve ek yok. Türknette 29 mbps alıyordum vdsl de
    Birbirine yapışık olan binalarımızın altyapı sorgulamaları. 15 Mbps olan benim 55 Mbps olan da yan daire.

Türk Telekom'u mahkemeye veriyorum ciddi anlamda. Türk Telekom'u mahkemeye veriyorum ciddi anlamda.

• teknoloji41 kullanıcısına yanıt

Saha dolabi farklı

Dostum hat zayıflaması fazla türk telekom dava acarsin masrafları üstüne kalacak kalacak tüketici hakem heyetine ver normal dava açma

Türk Telekom çalışanı arkadaşımlar var durumu anlattım bir sey çıkmaz dedi Devlet zaten sure vermiyor şuraya fiber cekin diye devlet kamu kurumlarına mobese için fiber çekti zaten

• smart0201 kullanıcısına yanıt
    Maalesef mahallemizde 1 adet saha dolabı var Türk Telekom da ikiniz aynı dolaba bağlısınız dedi.

Hocam saha dolabı mahalleye göre falan mı oluyor? Bende aynı durum karşı apartman 15 megabit alıyor ben 7 alıyorum. Elimiz kolumuz bağlı vallahi

Bilirkişi raporu herşeyi ortaya dökecek rapor sonucunda dava açılıp açılmayacağına karar vericez şuan açtığım dava sadece delil tespiti kazananı yada kaybedeni olmayan dava

sizi anlıyorum Keşke Ftth yapsalar planlama erişim ile görüşün derim

Müstakil yapmıyorlar

Bakin eskiden ev telefonu çalışın yeterli diyorduk sizin bolge de bina karısında saha dolabı olsun sizi oradan hizmet alamazsiniz sizin evib karşındaki sd 12 olsun size Sd 11 den vermek zorundalar böyle bir sistem vardi sizin evin karşında olan dolap uzak bölgeler hizmet veriyor

• dolap yeni tip mi ? Ankastre ölçüm yapıldı ?

Artık yapılıyor ofsd dolap varsa

Henüz ölçüm yapılmadı hakim keşif günü verecek.
    Ofsd görmedim ama en yakın fiber olan site 1300 metre uzağımda
  • Kolay gelsin hocam, umarım sonuca ulaşana kadar bıktırmazlar sizi, haklı veya haksız olmanız önemli değil. Bu konuda dava açılabilmesi ve karşının haksız olabileceği durumlar olabilmesinin bile önemli bir konu olduğunu düşünüyorum.

Anladım hocam. Ara ara tuketici.btk.gov.tr adresinden hattınızın kapasitesinin arttırılması yönünde talep oluşturun, takibini yapın peşini bırakmayın hocam. İlerleyen süreçlerde yapılacaktır er ya da geç ama sürecin takibini yaparsanız daha kısa sürede hallolma ihtimali var her zaman.

smart0201 kullanıcısına yanıt

Hocam bu şekilde bakınca @smart0201 hocamızın dediği gibi farklı saha dolaplarına bağlısınız gibi duruyor. Ancak size aynı dolaba bağlısınız denmiş, bakalım durumun akıbeti ne olacak herkes merakla bekliyor. Türk Telekom'u mahkemeye veriyorum ciddi anlamda. 

Teşekkürler hocam deniycem. Ülkenin kanayan yarası internet malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YoureGodDamnRight -- 7 Ocak 2021; 16:22:9 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.