İnşallah düzelir hocam yakında. |
Türk Telekom'u mahkemeye veriyorum ciddi anlamda. (3. sayfa)
-
-
Umarım sen de en iyi şekilde kazanırsın hocam davayı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merakla bekliyorum adınıza nasıl sonuçlanacağını... Umarım güzel sonuç alırsınız fakat tekel olan bu firma Türk milletinin laneti. Hiç bir doğru işlerini görmedim. 2021 yılına girmişken hala bakır kablo ile 16mbps hıza duacı haldeyiz. Reklamlarında 30 milyon TL'ye Cem Yılmaz'ı çıkarıp, hala İstanbul gibi bir metropolün göbeğine fiber getirmiyorlar. Avrupa ülkelerinin ücra köylerinde bile 100mbps kullanan akrabalarım var. :) Ben artık bile isteye getirmediklerine, hizmet vermek istemediklerine eminim. İşin en komik yanı yöneticileri de ülkenin İletişim Başkanlığında görevdeler. Kısaca kimi kime şikayet ediyorsunuz derlerse şaşırmam.
-
Hocam ben dava açmadım, karıştı galiba alıntı yaptığınız mesaj.
-
Valla işler karıştı hocam kusura bakma arkadaşa başarılar
Uzakmış ona bakarsan mobese için fiber çekti türk telekom 100 metre ilerim de adam 15 bin tl verdi Ftth yaptılar adam hakli hotel için çektirdi fiberi
En fazla cayma ödemeden iptal ederler
Bakıcaz görücez artık. -
Bende çok merak ediyorum sonucu şuan hala bilirkişi atanmasını bekliyoruz. -
Bol şans
-
Hocam şimdi bu belgede bahsedilen parayı yatırdıktan sonramı keşif olacak birde bu keşif sonucunda eger sizin lehinize oldugunda bu meblagı türk telekomdan alabilecekmisiniz. umarım sizin lehinize çıkar karar
-
Sondan ikinci paragrafı okuyun.
-
Evet benim lehime çıkarsa alacağım davayı açarken 407 TL ödedim şimdi de 870 Masraf ödedim 1277 TL ye maal oldu. -
Estağfurullah hocam sorun yok.
-
Bana da öyle geliyor hocam ama bakalım neler olacak. Konudan takip ederiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 8 Ocak 2021; 21:55:47 > -
Konudan bizler de (forum kullanıcıları olarak) süreçleri takip ediyoruz hocam.
-
Bekliyoruz sonucu hocam merakla, haklı çıkarsınız umarım
Umarım yanılırım, umarım kullanıcı lehine sonuç çıkar, ama sonuç alınacağını zannetmiyorum. Bölge müdürlüğüne 220 metre mesafedeyim, 30 metre ötemde fiber var, apartmanın önündeki dolap apartmanla yaşıt ve 650 metre kablo bağlantım var. Daha önce başka bir İSS'de çalıştığım ve santralde vaktiyle tanıdıklarım olmasına rağmen 30 metreden kabloyu çektiremedim. Kablonet'e mecbur kaldım. Herifler yapmayınca yapmıyor yani.
-
@teknoloji41 ne oldu bilirkişi geldi mi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furbil1596 -- 16 Ocak 2021; 22:28:29 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X