Şimdi Ara

Türk Telekom'un Eryaman'da Çekmemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Önceden Avea daha sonra Türk Telekom olmak üzere 10 senedir Türk Telekom'u kullanıyorum. Daha öncesinde Ankara'nın merkezi semtinde oturduğumdan dolayı herhangi bir çekim sıkıntısı yaşamamıştım bu zamana kadar. Geçen sene Eryaman'a taşındım ve son bir senedir hattım hiçbir şekilde çekmiyor, arayan insanlar dördüncü veya beşinci arayışlarında bana ulaşabildiklerini söylüyorlar. Nperf sitesi üzerinden kontrol ettiğim zaman Türk Telekom ve Vodafone'un çekim kalitesi düşük olduğundan hiçbir şekilde performans alamadığımı anladım.

Bu durumdan dolayı fiyat bakımından Vodafone'a geçmeyi düşündüm fakat aynı sebepten dolayı seçeneklerden sadece Turkcell var. Sizce Turkcell'e geçmeli miyim?

• ben eryamanda calisiyorum is yerimde sadece tt ofiste biraz hizi yavas oda ofis bodrum katta oldugu icin cekim iyi benim icin
  • tt den memnun degilsen vodafone dene derim o siteler guncel olnaya biliyor dendmekte fayda var ama sana sunu diyim eryamanda vodafone de 4.5g ile internet sayfa acmak sikinti denedigim yer altay mah sehit osman avci susuz mah
  • Brotha B kullanıcısına yanıt
    Vowifi...
  • Hocam diğer 2 operatör çekmiyorsa ve Turkcell çekiyorsa başka seçeneğiniz yok zaten bunu soruyor olmaniz tuhaf değil mi? He turkcell de cekmiyorsa yine tuhaf zira seçenek yok demektir. O uygulamalara da pek guvenmeyin guncel olmayabiliyor. Arkadasiniz vs geldiginde kullanan varsa turkcell ya da vodafone bir bakin durum ne o na göre geciş yapin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maaart M kullanıcısına yanıt
    her telefonda yok malezef
  • gokbiloz kullanıcısına yanıt
    Arkadaş tam eryaman neresinde bilmiyorum ama emin olsun vodagone eryamanda çekimi güzel yine de ben eryamanda tt kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phasan -- 7 Ocak 2021; 0:59:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • phasan P kullanıcısına yanıt

Ben de 1 hafta onceye kadar Ankara da vodafone kullaniyordum cekimde hic sikinti yasamadim. Bazi bölgelerde hizi yetersiz sadece.

• gokbiloz kullanıcısına yanıt
    ankarada tt gore hizi dusuk ondan emin olabilirsiniz
  • Tek seçeneğin Turkcell zaten. Ha oldu ki çekmez -ki zor ihtimal- vowifi'ı kullanırsın.

1 senedir çekmiyorsa niye kaldın oda ayrı bir sorun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 7 Ocak 2021; 6:43:33 >
  • Hocam turkcell pahalı bir firma değil faturasızdan faturalıya geç (hat açıldığı zaman faturalıya geçebilirsin) 10 gb 42 tl, 20 gb ise 59 tl. 1000 dk ve sms
  • quote:

Orijinalden alıntı: phasan

Arkadaş tam eryaman neresinde bilmiyorum ama emin olsun vodagone eryamanda çekimi güzel yine de ben eryamanda tt kullanıyorum

Hocam çekimi iyiyse Vodafone alayım o zaman, tarifeleri cidden daha uygun.

eryamanda ben kullanduim guzel cekim ama hizi yavas
  • direkt bir semti genellemek yanlış. bi apartmanda güzel çekerken yan apartmanda çekmeyebilir mesela. her hattı denemek lazım.

• Alıntı

metni:
    son bir senedir hattım hiçbir şekilde çekmiyor

Alıntı

metni:
    arayan insanlar dördüncü veya beşinci arayışlarında bana ulaşabildiklerini söylüyorlar

Hangisi doğru?

• Konumdan konuma değişkenlik gösteriyordur mutlaka. Fakat 1 yıl TÜV Muayene istasyonunun oradaki Relax Eryaman sitesinde oturdum. Hattım Türk Telekom du. Daire içerisinde çekmiyordu. Pencereden sarkarak azcık sinyal alabiliyordum. Vodafone hatlı bir telefon ile test yaptık, yine aynı şekilde sinyal kötüydü. En son Turkcell'e geçtim, bir miktar daha iyidi. En azından daire içerisinde görüşme ve internet kullanımı yapabilir duruma gelmiştim. Belki benim dairemin cephesinden kaynaklıydı, diğer cepheli dairelerde durum farklıydı bilemiyorum. Fakat dikkatimi çeken şey, sitedeki yaşayan insanlar arasında bahçede, otoparkta telefonla uzun konuşan insanlar görüyordum. Muhtemelen onlarda sağlıklı görüşme için dışarı çıkıyorlardı. Eryaman'da Turkcell öneririm.

• Sekolast S kullanıcısına yanıt
    Eryamanda yatırım olarak biraz zayıf kalıyor birde binalar bazen 10 katli olduğunu düşünürsek sinyal zayıf olması çok normal
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sekolast

Konumdan konuma değişkenlik gösteriyordur mutlaka. Fakat 1 yıl TÜV Muayene istasyonunun oradaki Relax Eryaman sitesinde oturdum. Hattım Türk Telekom du. Daire içerisinde çekmiyordu. Pencereden sarkarak azcık sinyal alabiliyordum. Vodafone hatlı bir telefon ile test yaptık, yine aynı şekilde sinyal kötüydü. En son Turkcell'e geçtim, bir miktar daha iyidi. En azından daire içerisinde görüşme ve internet kullanımı yapabilir duruma gelmiştim. Belki benim dairemin cephesinden kaynaklıydı, diğer cepheli dairelerde durum farklıydı bilemiyorum. Fakat dikkatimi çeken şey, sitedeki yaşayan insanlar arasında bahçede, otoparkta telefonla uzun konuşan insanlar görüyordum. Muhtemelen onlarda sağlıklı görüşme için dışarı çıkıyorlardı. Eryaman'da Turkcell öneririm.

Hocam ben Metromall AVM'nin yakınlarında bir sitede oturuyorum, binanın içerisinde çok nadir çekiyor onun haricinde dışarda olduğum zaman çekim kalitesi nispeten daha iyi oluyor.

Dediğiniz gibi Turkcell'e geçeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dilaver Çelimli

Alıntı

metni:
    son bir senedir hattım hiçbir şekilde çekmiyor

Alıntı

metni:
    arayan insanlar dördüncü veya beşinci arayışlarında bana ulaşabildiklerini söylüyorlar

Hangisi doğru?

Tamamen çekmiyor değil, çekim kalitesinin düşük olduğunu vurgulamak istediğimden dolayı üstteki cümleyi kurdum.

tt gore bir nebze cekim yuksek ama hizi yinede tt gore yavas
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.