Şimdi Ara

Türk Telekom'un Tivibu TV aboneliklerini internet aboneliği olarak göstermesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda kimse bundan bahsetmemiş gibi...

Tivibu Uydu veya Ev/IPTV hizmeti alıyorsunuz diyelim ve internet aboneliğiniz TTNET'te değil başka firmada diyelim...

Bir Tivibu abonesiyseniz, Türk Telekom sanki internet aboneliğiniz de TTNET'teymiş gibi yapar.

E-Devlet'te Tivibu TV abonelikleriniz "TTNet internet servis sağlayıcısı aboneliği" olarak çıkar.

Evinize Tivibu TV bağlattıktan sonra bir internet servis sağlayıcı değişikliği olacak diyelim. O İSS bakıp der ki "Sizin adreste zaten internet aboneliği var gözüküyor, ikincisini bağlayamayız, önce ilkini iptal edin"...

Hönk? Olmayan interneti nasıl iptal ettirsin vatandaş?

Türk Telekom güvende hissettirir, öyle böyle değil...

• Sadece uydu hizmeti alsak bile mi, daha neler 😂😂😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tivibu'yu internet hizmeti diye kayıtlara geçiriyorlar. TV aboneliği olarak değil.

Ve bunun kasıtlı yapıldığını düşünmemek için hiçbir sebep yok.

• Evet yıllar önce Tivibu uydu aboneliğim vardı Türk Telekom olarak görünüyordu ama "internet" ifadesi var mıydı bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene 1 yıllık tivibugo sinema paketi almıştım 350 civarına kafam rahattı böyle sorun olmamıştı hatta geçen sene 2 kez ısp değiştirdim. Öyle kutuymuş aylık faturaymış kafamı ağrıtmak istememiştim hiç bir sorunda yaşamadım. Geçen hafta yine yeniledim yıllık üyeliği öyle devam. Ama 2 paket saçmalığı yapmışlar en üst paket ve sinema paketini birleştirmişler geçen sene ayrıydı bunlar, diğer ucuz olan zaten çöp hiçbirşey yok içinde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Superonline ve tv+
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.