Şimdi Ara

Türk Telekom Upload hızını arttırdı fakat ciddi bir sorun var... (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
322
Cevap
2
Favori
20.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
275 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam bi sorun var bariz ki, turknet destek bi ilgilebip ekip gonderse sorun cozulecek. Ama hep gormezden gelip duruyorlar, sacma sapan cevaplarindan biktim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HeRo11 kullanıcısına yanıt
    Corona virüsü sebebiyle birçok işçi çalışmamakta kararlı. Bununla alakalı mıdır diye düşünüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • türknet 75 mgbit vdsl kullanıyorum 3 gün önce hızımı 90\8 yaptılar sorunsuz bir şekilde kullandım sonra bugün saat 16:00 de net birden gitti modem arayüzüne girdiğimde hızımı 50 ye düşürmüşler.
    modemi 4-5 kere kapatıp açtım düzelmedi halen 50 mgbit türknet destek durumu bildirdim beklemedeyim ilk önce ağzimiza bal çalıp sonrasında elimizde olanıda aldılar. hattım 75 mgbit hız stabil idi hiç kopma yaşamadim 2 yıldır 75 mgbit kullanıyorum sıfır kopma yaşamadım. 3 gündürde 90\8 de herhangi bir sıkıntı yaşamadım birden kendi kafalarına göre hızımı düşürdüler.

50
    Türk Telekom Upload hızını arttırdı fakat ciddi bir sorun var...

90

• hepsini geçtim de arkadaşş bıkmadınızmı bu yalanlardan ?
    akn yalanı patladı gitti
    şimdi sana bana upload vermiyor
    altyapı yetmiyor diyor ?
    İNTERNET KULLANIMI ZİRVE YAPTI x2 verdi miss gibi kaldırıyor
    ki inanın bana x4 dahi kaldırır..
    1 hazirana kadar KOKLATIP Sonra kesecekler...
    umarım o tarihe kadar ne x2 yi kabul ederiz!
    nede haziranda BİTMESİNİ
  • MACHiNA_HATTAB kullanıcısına yanıt
    Cidden Türk Telekom çalışanıysanız, yapmayın. Kaldırın Upload limitlerini...

• upload hızı nasıl yükseldi acaba hocam ? hala 3mbit'lerde geziniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuBBa123

hocam tabiki bende yaniliyor olabilrim. söylediginiz mantıkta siz adsl de başka bir mod istiyorum diyip beklesenizde zaten 10 yil gelmez...

bizde atasözleri ver, birincisi aglamayan bebege mama vermezler,(özür dilerim üstünüze alinmayin) ikincisi de ..... olursan semer vuran cok olur.

kampanya tarzi birşey başlaticaksa adsl modu yerine vdsl veya fiber istemek daha mantıklı geliyor bana
    Estağfurullah hocam alınmak değil de. Bu fiber kampanyalar yıllardır yapılıyor bir etkileşim olsun adım atılsın ses duyulsun diye ama kimsenin umurunda değil. Ağlamakla kalıyoruz. En azından Oluru içim uğraşmak biraz daha umut verici. Süper online bu işte iyi oda keyfine göre zengin kesim yada para gelecek yerler de yatırım yapıyorlar. Türk Telekom zaten Allah lik. Ancak boş beleş lakirti. Vatandaşa lolo.

• Kim dedi ki hazirana kadar diye? Düşürmezler geri.
  • Destek gerekiyor. Bu konunun tekrar anasayfada trend listesine girmesi için, Donanım Haber desteğe mesaj atın.

• 35 k

35 kullaniyorum

• Telekom bağlantımda modemin 8Mbit upload ile bağlanması ancak gerçek hızımın 4Mbit'te kalması durumunu;

- Cuma günü Twitter DM ile yazmıştım, sizinle iletişime geçeceğiz dediler, arayan soran olmadı.

- Online işlemlerde canlı sohbet üzerinden bildirdim, biz bu konuya bakmıyoruz, 444'ü arayın dediler.

- 444'ü aradım. Gayet güzel anlattım, bekletip hızıma baktılar, bildiğim şeyi söylediler. Ama upload hızım göründüğü gibi çıkmıyor dedim. Size bilgilendirme mesajı mı geldi dedi, hayır TT basın açıklaması yaptı, 31 Mayıs'a kadar hızlar arttı diye dedim. O zaman 31 Mayıs'a kadar artacaktır dedi. Benden başka kimse aramadı mı nedir hiç duymamış geçici hız artışını.

Sonuç olarak eski tas eski hamam devam ediyorum. 3-4 gündür telefondaki foto/video arşivimi Google Photos'a atıyor telefon, tam da upload ihtiyacım olduğu dönemdi, bundan sonra artsa ne yapayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

İngiltere tablonuzda Snr 3.3 görünüyor. Bu şekilde bağlanması, bağlansa da kopmaması mucize. Bir yanlışlık olmasın?

Alıntıları Göster
    Merhaba, evet turkiyede 5-6 nin altina indimi surekli kopardi ama burada hic kopma olmuyor birde burada adsl de upload download ta limit koymuyorlar hattin ne aliyorsa veriyorlar.
  • BuBBa123 B kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Bulundugum bolgede adsl ve fiber secenegi mevcut, vdsl yok yaklasik 2 senedir bu adresteyim ilk basvurum fiber firmasina oldu ama o aralar acil internet cektirmem gerektiginden fiber firmasi 2 ay oyaladiktan sonra cesitli bolgesel bahanelerle basvuruyu iptal ettiler bende ustelemeden mecburen aDSL yi secmek zorunda kaldim aylik limitsiz £18 oduyorum. Mayis ayi icinde kontratip bitiyor ve tekrar fiber e basvuracagim isteyecegim paket yaklasik degerlerle 350mbps/40mbps seklinde aylik ucreti £38 bakalim umarim verirler.
  • PcDestek P kullanıcısına yanıt
    Neden bizim ülkede ADSL üzerinden olduğu gibi vermiyorlar hızları?

Ben şikayet ettim kişi sayısı az diyip bakmıyorlar.

Bartın da int işleri vasat. Ölü.

Ne gelen görevli int ne olduğunu biliyor.

Ne başındaki müdür.

Gg yani güle güle.

Ne binası ne alt yapısı .

Adamlar öğrencilere covit19 dallaydı ile evde kalan öğrencilere imt başlatmıyor. port yok ws ws diye.

• asadas74 kullanıcısına yanıt
    Siz yinede baskı yapın onlara.

• Türk Telekom Upload hızını arttırdı fakat ciddi bir sorun var...
    sağolsunlar daha da düşürmeye kararlılar hocam. bu sabah tekrar 30/4 e çıkmıştı sonra internet gitti geldi 14/1 oldu şuanda da bu durumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahibkıran Timurlenk -- 21 Nisan 2020; 21:15:9 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.