Şimdi Ara

Türk Telekom Upload hızını arttırdı fakat ciddi bir sorun var... (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
322
Cevap
2
Favori
20.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
275 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türk Telekom Upload hızını arttırdı fakat ciddi bir sorun var...

milleni.com ttfiber deyim hala ses yok.
  • 2008 yılında ttnet i iptal ettim hala çok mutluyum , sende bırak kendi pis teknolojilerinde boğulsunlar
  • FRED BAKER kullanıcısına yanıt
    Ben zaten 2018 Haziran ayından beri TürkNet kullanıyorum fakat, Türk Telekom'un altyapısı var burada sadece. Başka altyapı yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Destek
    Türk Telekom Upload hızını arttırdı fakat ciddi bir sorun var...
  • süreli arttırıp hava atanlara göre en azından dalga geçmiş olmuyorlar...
  • Bu devir de 2mb dowloand 8mb download gibi hızlara sevinir durumdayız. Ne yazık ki dünyanın en pahalı internetini kullandıgımız halde en kötü hizmeti alıyoruz. Ödedigimiz ücretin karşılıgını ne yazık ki alamıyoruz.
  • BuBBa123 B kullanıcısına yanıt
    Hocam öyle bir demişsiniz ki. Sanki fiberi biz dosuyoruz yada bizim elimizde olan birsey. Bu fiber olayı yıllardır var ve çözüm filan bulabilen yok. Adamlar işlerine gelirse yapıyorlar gelmez se altyapı filan yok. Ben 7 sene altyapı bekledim binam da. Adsl geldi 1000 şükür buna da ne yapsaydım bunu bağlamam fiber istiyorum mu deseydim. 10 sene daha beklerdim ve eminim gelmez Di. Arkadaş da çözülebilecek bir sorunu dile getirmiş. Çözülemeyecek bir sorunu burda konu açıp UP lat manin manası yok şansını tamamen kaybetmiş olurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ADSL hizmet, hizmet değildir ve bana göre insanlık suçudur.
    8-16MBPS paketlerin satılmasına göz yuman kim varsa gözü çıksın.
  • Türk Telekom VDSL 35 mbite kadar olan tarifedeyim uploadım hala 3. Benim gibi olan var mı ?
  • 3 gündür modem loglarında 100Mbit/8Mbit bağlantı gösteriyor ama bir ton hız testi yaptım 93Mbit/4Mbit'ten fazlasını görmedim. Bağlantı 8 ama gerçekte 4'e limitli. Kadameli geçiş lafları geçiyordu ama hattımı geçirmişler zaten, fakat hız limiti devam ediyor.

• lecoqtr L kullanıcısına yanıt
    Belli ki veri trafiğiyle oynamışlar.

• skom kullanıcısına yanıt
    Evet var, ben Twitter'da konuştum kadameli olarak geçiş yaptıklarını 100 ve 50 mbit hızı olanları arttirdiklarini soylediler.

• bende de aynı sorun vardı. 4 ün üzerine çıkmıyordu. online işlem merkezindeki bize ulaşın bölümünden mesaj attım 2 gün içinde düzeldi. o mesajdan mıdır bilemiyorum.
  • lecoqtr L kullanıcısına yanıt
    hocam modemin fişini cekin 10 sn bekleyin. tekrar takin düzeliyor
  • ITU G.992.5 Annex M modulasyonu ile ilgili telekom çalışma yapıyor sanırım. Normalde modemi AnnexM moduna aldığımda hat oturmaz, internete çıkış vermezdi.
    Bugün modemi AnnexM moduna aldım.
    Hat oturuyor ve 3.5mbit'e kadar upload alabiliyor. Tabi telekom 796kbits olarak sınırlandırıyor.
    Santrale uzaklığım 150-200metre civarında

ADSL kullanıcılarına santrale uzaklıklarına göre AnnexM ile 1.4mbit - 3.5mbit'e kadar upload verebilmeleri teknik olarak şuan mümkün görünüyor.
    Bakalım ilerleyen günlerde bununla ilgili haberler olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crawlers -- 19 Nisan 2020; 16:55:46 >

• shankssan kullanıcısına yanıt
    hocam tabiki bende yaniliyor olabilrim. söylediginiz mantıkta siz adsl de başka bir mod istiyorum diyip beklesenizde zaten 10 yil gelmez...

bizde atasözleri ver, birincisi aglamayan bebege mama vermezler,(özür dilerim üstünüze alinmayin) ikincisi de ..... olursan semer vuran cok olur.

kampanya tarzi birşey başlaticaksa adsl modu yerine vdsl veya fiber istemek daha mantıklı geliyor bana
  • doğru şeyler anlatıyorsun ama hep boşa yazıyorsun anlatıyorsun neden boş kimse takmıyor ne anlatırsan anlat duvara anlat o anlar bu adamlar anlamaz

örnek imzamdaki konuya bak 6 aydır 1 iş günlük işi yapamadılar
  • crawlers kullanıcısına yanıt
    Bende insanlara diyorum hep AnnexM versinler diye çünkü herkesde şuan VDSL ve Fiber yok. Bende ADSL kullanıcısıyım. Evime VDSL veya Fiber gelene kadar ADSL'den en iyi hizmeti almak isterim. ADSL'in en iyisi ise AnnexM oluyor...

• Triac3 T kullanıcısına yanıt
    Hocam tekrar selam. Evdeki kablolari yeniledim. Splitter dahil degistirdim ancak degerler hala asagidaki gibi. Baska oneriniz var mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeRo11 -- 19 Nisan 2020; 17:6:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HeRo11 kullanıcısına yanıt
    Upload tarafındaki "dbm" değeri dikkatimi çekti. Çünkü Upload'ın dbm değeri eksi ve sanırım DSLAM arızası var veya DSLAM ile oynayarak Upload'ı düşürmüşler. Bu değerler normal değil. Veya bir ihtimal bakır kablonun Upload'tan sorumlu olan kısmında sorun vardır. DSL Kablosu 2 uçludur. Bir ucu Download, diğer ucu Upload'tan sorumludur.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.