Bildirim
TURK TELEKOM VDSL HIZ SORGU
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ona aldırma 1 hafta önceye kadar benimde adsl 103 gözüküyordu paket falan değiştirdim düzelttiler. 52gözüküyor ama bi modem değerlerini at bakalım -
VDSL'dir o hız ADSL Değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
100 mbit istedim desteklemiyor dediler
Bağlantı Durumu Bağlı
Bağlantı Tipi DSL
Hat Modu VDSL2
Gelen Giden
Hız 0 0
Gelen Giden
DSL Hızı(Kb/s): 24576 3070
Ulaşılabilir Hız(Kb/s): 133965 55230
SNR Sınırı (dB): 41.8 44.8
Hat Zayıflaması(dB): 10.5 0.0
Güç (dB): 14.1 9.1
Nasıl desteklemiyor babalar gibi 100 mbps alır. Superonline yada TT VDSL Alın Vodafone önermiyorum zaten..
hat değerleri 135 mbit desteklerken bu gün 105 mbite düşmüş kablolamada sorun yok neden acaba portum mu değiştik yoksa dslam yoğunluğundandır -
SORUNUN KAYNAĞI NE OLABİLİR FİKRİ OLAN ARKADAŞ VAR MI -
Benim de 130'dan sonra 4 ay içinde azar azar 122'ye düştü. Ben de merak ediyorum açıkçası. Gerçi bazen tekrar 125'e çıkıyor; ama sizinki gibi olmadı. Sizin bu düşüşün sebebi biraz daha farklı olabilir. Splitter kullanmadan deneyin, belki yükselir tekrar. Kablolamadan da olabilir. Belki hava şartları da etkiliyordur.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
bir günde 105 mbit kadar düşmesi pek hayra alamet değil gibi pazartesi bakayım düzelmesse telekom santrali arayacağım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X