Şimdi Ara

Türk Telekom ve Türknet Dolandırıcılığı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Olay 23 Mayıs'ta başlıyor... 23 Mayıs'tan önce 6 ay boyunca sınırsız 50 Mbps VDSL TurkNet kullanıyordum. 23 Mayıs'ta internet kendiliğinden kesildi bunu hemen TurkNet'e ilettim bana verilen cevap ise: "Bölgenizde Türk Telekom Kaynaklı Sorun Mevcuttur." Ekran görüntülerinde mevcut verdikleri tarihte internet gelmedi 27 Mayıs'ta modeme reset attım bilgileri tekrar girdim ve internete bağlandım. İlk yaptığım şey hız kontrolü oldu ve hızım önceden anlık 10 Mbps iken 1'e düşürülmüştü. Upload zaten berbat halde. 2 saat sonra internet yine kesildi ve TurkNet'e yine ilettim neyse kısa kesiyorum TurkNet ekibi geldi iç tesisatta sorun olmadığını söyledi TT ekipleri geldi gelir gelmez söyledikleri ilk cümle:" Bizim firmayı kullanmıyon yabancı firma kullanyon" ben zaten bu dakikadan sonra portumu değiştirdiklerine ve bilinçli yapıldığına emin oldum. Neyse bunlar TurkNet'e modem kaynaklı diye iletmişler bende modemle alakası olmadığını bildiğim halde sıfır Asus modem aldım denedim 2 dakika da bir kesinti devam ediyor her şey görüntüler de mevcut hala kullanamadığım internete fatura ödüyorum. Bir de üstüne modem aldırdılar. Özetle 1 aydır kullanmadığım internete bir sürü masraf yaptım 1 ay oldu "uzman ekipleri" inceleme yapıyormuş TurkNet'in.

Türk Telekom ve Türknet Dolandırıcılığı!Türk Telekom ve Türknet Dolandırıcılığı!Türk Telekom ve Türknet Dolandırıcılığı!Türk Telekom ve Türknet Dolandırıcılığı!Türk Telekom ve Türknet Dolandırıcılığı!

• Firma değiştir gitsin bilerek port değiştiriyor Tt ekipleri sonrada çek sıkıntıyı.
  • bigcrysis93 B kullanıcısına yanıt
    Diğer firmalar da aynı altyapıyı kullanıyor. Turknet'in önünde benim hızımın düşürüldüğü 1 aydır gözükmüyor mu acaba çok merak ediyorum neyse TT ekiplerini yönlendirmişler bı gelsinler bakalım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • emirhsvnc E kullanıcısına yanıt
    Tt ekipleri imkansız gelmeleri ben 4 aydır bekledim kimse gelmedi.
    Geliyorlar da evin içine bakmıyorlar yalandan direğe çıkıyorlar en fazla 30 saniye ellerinde ki cihazdan birşeyler kurcalayıp iniyorlar ama tam bunu yazarken geldiler şu anda kabloları kontrol ediyorlar Türknet para ödedi dediler

• emirhsvnc E kullanıcısına yanıt
    Hayret ettim bende normalde Türknet Telekom ekiplerine kesinlikle iş yaptıramazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigcrysis93 -- 22 Haziran 2020; 15:17:13 >
    Buraya yazdıktan sonra etkili oldu sanırım çünkü çok masraf yaptırdılar. Gelen ekipler de bira laubaliydi neyse şu anda kopma yok 1 ay önceki gibi oldu. Şimdi aldırdıkları modem ve 1 aydır kullanamadığım internete gelen fatura için yazdım bekliyorum bakalım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba, ilettiğiniz bilgileri teknik uzmanlarımıza ileterek yerleşik operatör ile tekrar iletişime geçilmesini talep ettim. Arkadaşlarım güncel bilgi alarak sizinle iletişime geçecekler.
  • 38 gün bekledim gün itibariyle kurtuldum. Yapcak bişey yok Türknet adamlara iş yaptıramıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.