Bildirim
Türk Telekom yapılmayan altyapı..
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
... -
Sikayet etmemekle gec bile kalmissin... -
Maalesef hocam. Küfretmediğim gün yok TT'ye. En yakın zamanda şikayet edeceğim. Nasıl bir firmadır bu. -
Yeni bina mı? -
1 yıllık neredeyse. Ama binanın çevresi mart-mayıs gibi tamamen düzenlendi. En altta BİM Var. Ona internet bağlamışlar bi şekilde. -
Şikayet edin veya tanıdık varsa söyleyin.Adamlar umursamıyorlar resmen -
Edeceğim. Bu kadar ilgisiz şirket görmedim. Taşındığımızda Ocakta yapılacak demişlerdi o yüzden şikayet etmemiştik. Bayramdan sonra dediler.. Şimdi bizde bilmiyok diyolar. Dalga geçiyorlar bizle resmen. -
quote:
Orijinalden alıntı: Sheidath
Maalesef hocam. Küfretmediğim gün yok TT'ye. En yakın zamanda şikayet edeceğim. Nasıl bir firmadır bu.
Kufurle olcak is degil bu en yakin mudurluge gidin kayit olusturun sonra kaymakamliga gidin sikayet talabeinde bulunun tabi islemlerin hizli olmasi icin tanidik lazim cunku yasa sole der internetten herkesin yararlanabilme hakki vardir sonra btk ve bimere yazin duzgun bir dille hatta cumhurbaskanligina bile yazin ugras isi hoca oturdugu yerden kimse hizmet beklemesin burasi turkiye burokrasi cok.yavas isler dedigim islemlerle ancak hizlanir..... -
Tatilden dönünce hemen ilgileneceğim hocam. Teşekkür ederim. Bu sefer getirirler inşallah. -
10 ay nasıl sabır ettiniz anlamıyorum mübarek
1 Ay'da altyapı çektirdim Btk ve Bimer Kombosu ile devamlı günde 30 şikayet ile adamlar benden usandı sonunda çektiler. -
Sabretmedim Aldım Vinn interneti 5 günde bir bitirerek kullaniyorum Koyiyor tabii -
Bende vınn aldım fakat evdekiler bir yüklendimi 20 gb yetmiyor çöküyor Çöküyor derken bana yane parasal olarak
300 TL fatura ödenir mi Zor sabrettim ama sonunda hattı çektirdim.
Birde vınn 1 yıl kullanmak zorunda kaldım.Taahhütlü yapmışlar nasıl soyduklarını anlıyorsan bir problem yok -
Bizimkiler ben demesem 10 yıl boyunca 300 lira vere vere devama etçekler valla zengin de değiliz -
En azından hakkınızı arayın Türk Telekom il müdürlüğüne gittiğimde yukarı çıktım kadına dedim altyapı kaç aydır bekliyoruz öylesine yani daha 1 ay olmamıştı.
Kadın 2 yıl bekleyen var bak kocaman kalın dosya gösterdi tamam kolay gelsin dedim ve işlemlere başladım
BTK ve Bimer şikayet ede eder zar zor çektirdim. -
aynı sorunu 2 aydır yaşıyorum. 8 defa btk, 1 defa bimer üzerinden şikayet ettim. sikayetvar.com üzerinden ilettiğim şikayete dönüş bile yapmadılar. twitter'da paylaşınca birileri aradı ama yine bir gelişme olmadı.quote:
Orijinalden alıntı: NitroNos
En azından hakkınızı arayın Türk Telekom il müdürlüğüne gittiğimde yukarı çıktım kadına dedim altyapı kaç aydır bekliyoruz öylesine yani daha 1 ay olmamıştı.
Kadın 2 yıl bekleyen var bak kocaman kalın dosya gösterdi tamam kolay gelsin dedim ve işlemlere başladım
BTK ve Bimer şikayet ede eder zar zor çektirdim.
-
sikayetvar.com'a bakmıyorlar zaten hocam. Onla boşuna uğraşmışsınız.İnşallah en yakın zamanda sizede gelir hocam. -
çabuknet aldık biz. Binadakiler almış daha önceden çatıya bağlatmışlar. Normal telekomdan çok daha hızlı interneti.quote:
Orijinalden alıntı: Attano
sikayetvar.com'a bakmıyorlar zaten hocam. Onla boşuna uğraşmışsınız.İnşallah en yakın zamanda sizede gelir hocam.
16 indirme 2 yükleme hızı var ping 15 20 arası. 75 Gb Adil kullanım kotası
Fiyat 55 TL. Aldık daha kullanamadım ama speedtest yaptığımda bu değerler çıkıyor. 24 hız olan pakette vardı onu almadım. Onuda alsak fiber gibi olacak fiyat çok makul gözüküyor şimdilik yeni olduklarından herhalde. -
Hocam ben Sakaryada yaşamıyorum maalesef..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Attano -- 29 Temmuz 2016; 1:03:45 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Sheidath
Hocam ben Sakaryada yaşamıyorum maalesef..
Sakarya da mı varmış sadece? zaten ilk defa duydum böyle bir şey olduğunu. Sende bi araştır belki vardır.
Benzer içerikler
- türk telekom altyapı çalışması ne kadar sürer
- fiziksel wan bağlantısı bulunamadı
- hipernet nedir
- turkcell taahhüt bitimine kaç gün kala numara taşınır
- ttnet kullanıcı adı şifre öğrenme
- modem kurulumu
- ağda kayıtlı değil ne demek
- 1 yıldan uzun taahhüt cayma bedeli
- cep magnet nedir
- turkcell abone sayısı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X